Mai mult

  10 diferente dintre un barbat si un baiat

  Logica simpla va spune ca barbatii si baietii sunt la fel si ca singura diferenta dintre acesti doi consta in varstele lor. Poate ca nu stiti, dar exista numeroase alte lucruri care diferentiaza barbatii de baieti. Aceste diferente sunt de obicei dificil de observat la inceput, dar sunt foarte importante.

  Printre altele, baietii sunt de obicei copilarosi, neambitiosi si chiar meschin. Pe de alta parte, barbatii sunt maturi si au valori si limite impuse de ei.

  Prin urmare, daca va considerati o femeie deja matura, ar trebui sa cititi aceste 10 diferente intre barbati si baieti, astfel incat sa va puteti concentra in cele din urma atentia asupra barbatilor adevarati.

  1. Conversatia

  Un barbat poate poarta conversatii despre idei, concepte si filozofii teoretice. Un barbat este constient de lumea din jur si este curios despre cum functioneaza si despre rolul lui in ea. Un barbat nu pretinde ca stie totul, in schimb este curios, cautand pe cei care pot raspunde la intrebarile pe care le are.

  Un baiat prefera conversatia superficiala, tachinarea, glumele si orice nu-i permite sa fie prea vulnerabil sau sa-si dezvaluie lipsa de cunostinte. Evenimentele de zi cu zi care nu pre ail fac sa-si puna intrebari profunde sunt foarte dese in viata acestuia.

  2. Viitorul

  Un barbat are planuri de viitor. Un barbat este stabil din punct de vedere financiar si vrea sa-si indeplineasca visele. Un barbat poate trai in prezent, dar, are planuri de viitor.

  Un baiat traieste pur si simplu in prezent si doar pentru a se simti bine in acea clipa. Unui baiat ii lipseste rabdarea, disciplina si autocontrolul, si este mereu in cautarea distractiei.

  3. Independenta

  Un barbat traieste singur, are grija de el insusi – rufe, curatenie, gatit etc. – si recunoaste ca trebuie sa fie capabil, deoarece este adult. La intrarea intr-o relatie, el nu obliga partenera sa-l ingrijeasca, ci imparte responsabilitatea egal, sau are o conversatie pentru a determina modul in care cuplul va aborda treburile zilnice

  Un baiat fie traieste cu parintii, fie depinde financiar de ei pentru a trai pe cont propriu. Un baiat se asteapta ca altcineva sa curate casa, sa gateasca, sa-l ingrijeasca, astfel nu este responsabil pentru treburile casnice. La intrarea intr-o relatie, un baiat se va astepta, fara conversatie, ca partenera sa indeplineasca aceste roluri.

  4.  Initiativa

  Un barbat se bucura de viata. Nu sta plictisit si asteapta ca oportunitatile sa-i cada din cer. Un barbat la intalnirea cu o femeie interesanta va incerca sa o cunoasca. Un barbat isi va urmari aspiratiile, obiectivele si se va multumi cu cariera sa, pentru ca stie ca el este stapanul soartei lui.

  Un baiat va fi pasiv atunci cand vine vorba de a cauta ceea ce ii starneste cu adevarat interesul. Lipsa lui de incredere in sine il va impiedica sa-si indeplineasca visele, si se va multumi cu ceea ce are, deoarece este mai usor astfel, si nu va trebui sa riste.

  5. UN BARBAT merge langa tine pe strada, un BAIAT va merge cu 20 de pasi in fata ta.

  6. UN BARBAT isi exprima adevaratele sentimente si isi arata emotiile, un BAIAT ascunde sentimentele si incearca sa fie emotional indisponibil, chiar daca vrea afectiune.

  7. UN BARBAT poate recunoaste valoarea chiar si unei dame de companie – EscorteLux, un BAIAT nu cunoaste o femeie de treaba chiar daca o are in fata ochilor lui.

  8. UN BARBAT spune intotdeauna adevarul, un BAIAT minte, triseaza si inseala.

  9. UN BAIAT joaca jocuri in relatie, un BARBAT nu are timp de pierdut pentru asa ceva.

  10. UN BARBAT se tine de cuvant, un BAIAT incalca promisiunile.

  NU RATA

  Are Teo Trandafir o noua relatie?

  Indragita prezentatoare Teo Trandafir a avut multe de patimit din cauza dragostei. De curand insa, vedeta a fost surprinsa de mana cu Antonio Passarelli,...

  Recenzie Fluier – experienta mea cu aceasta agentie de publicitate

  Salutare, dragii mei cititori! Astazi am decis sa va impartasesc impresiile mele sincere despre o experienta recenta pe care am avut-o cu agentia de...

  Germania cedeaza, Spania majoreaza riscul de contagiune, iar Congresul SUA calculeaza scutirile fiscale

  Germania este pe cale de a ceda si accepta, la insistenta colegilor din zona euro, dar si a Bancii Centrale Europene (BCE), majorarea temporara...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT