More

  Afla cu ce se ocupa acum Anca Turcasiu!

  on

  |

  views

  and

  comments

  Anca Turcasiu a declarat ca este dezamagita de actuala industrie muzicala, la doar 43 de ani, cantareata se retrage din viata de scena.

  Aceasta a inceput sa urmeze cursuri speciale in urma carora va deveni decorator de interioare. Andreea Marin i-a facut Ancai acest cadou in cadrul emisiunii pe care o prezenta la TVR.

  Mai am 10 zile şi devin decorator de interioare cu acte in regulă. Sunt foarte fericită ca mi-am împlinit acest vis. Se vede?”, a scris Anca pe contul ei de socializare la descrierea unei fotografii in care radiaza de bucurie.

  Artista a obitinut numeroase premii pentru vocea sa inconfundabila, si-a facut o cariera si in cinematografie si are de asemenea o casnicie fericita alaturi de medicul Cristian Georescu si se bucura de minunea ei, copilul ei, Radu.

  Intr-un cuvant, o femeie puternica, fericita si realizata!

  Share this
  Tags

  Must-read

  Sotul meu ma inseala cu nora mea

  „Dragele mele! Ma numesc E. , am 47 de ani si m-am gandit sa va scriu pentru ca nu stiu cu cine sa vorbesc si...

  Cât de eficiente sunt prezervativele?

  Prezervativele sunt excelente în ceea ce privește prevenirea bolilor cu transmitere sexuală și a sarcinii. Dacă instrucțiunile sunt respectate în mod corespunzător și dacă cuplurile...

  INTERVIU – EXCLUSIV: Pepe – “Raluca nu este genul acela de femeie din versurile piesei “O femeie cat o suta”, ea este total diferita”

  Pepe este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania pentru muzica lui.  Si-a facut un drum in industria muzicala, construit cu talent si ambitie. Artistul...

  Recent articles

  More like this