More

  Ai visat vreodata sange? Afla ce inseamna acest vis!

  on

  |

  views

  and

  comments

  Desi uneori aceste vise pot fi cauzate si de frica de sange, pot prevesti si anumite evenimente.

  Conform italienilor si anglo-saxonilor, daca ti se intampla ca in vis sa iti apara picaturi de sange este un semn favorabil, pe plan material sau sentimental.

  In traditia romaneasca, insa, a visa sange nu prevesteste tocmai un lucru fericit, ci poate semnifia certuri cu cei din jur si framanatari interioare.

  Iata care sunt explicatiile expertilor in descifrarea viselor in legatura cu acest tip de vis!

  Daca in visul tau, te vei visa imbracat in haine murdarite cu sange, nu este un semn bun, este posibil ca cei din jur sa-ti faca niste probleme.

  Daca vei visa ca ai o rana din care iti curge sange, este posibil sa te imbolnavesti. De asemenea, acest vis poate constitui si faptul ca poti avea probleme cu partenerul, prietenii sau familia.

  Daca te visezi curgandu-ti sange din nas, semnifica faptul ca vei afla vesti noi curand.

  Daca in vis iti apare ca ai avea sange pe maini, acesta nu este un semn deloc bun, mai ales pe plan profesional.

  Daca visezi ca ai langa tine niste haine patate cu sange, atunci fii foarte atenta la cei din jurul tau pentru ca planuiesc sa-ti puna bete in roate.

  Daca esti insarcinata si visezi sange, este un lucru normal, purtand simbolul de a fi mamica in curand.

  Daca te visezi intr-o camera, iar pe pereti este sange, semnifica faptu ca vei avea de intampinat un ostacol ce nu poate fi evitat.

  Daca in visul tau apare un scris creat din picaturi de sange, semnifica faptul ca ai depus foarte mult efort intr-un proiect ce va avea succes.

  De asemenea, daca in vis iti apare cum ca ai avea hemoragie, fii mai atenta la grija pe care o acorzi sistemului tau imunitar, nu te mai obosi si incearca sa-ti recapeti fortele.

  Daca visezi ca esti intr-un spital si primesti sange prin transfuzie, aceasta reverie poate semnifica nevoia de a te simti din nou inspirata, asa ca incearca sa-ti setezi niste obective si sa incerci sa le atingi.

  Share this
  Tags

  Must-read

  Motive pentru care sa calatoresti singur

  Multi dintre noi nu plecam in vacanta daca nu avem cu cine sa o facem, lucru care este complet gresit. Atunci cand calatoresti singur...

  Bloggeri de street fashion din Romania

  Despre cei mai influenti bloggeri de moda din lume - America, Franta si Anglia - am tot vorbit, iar oameni ca Facehunter sau The...

  Honeymoon cu a(l)titudine: arta bagajelor pentru “road trip-uri”

  Dincolo de toate lucrurile misto care vin la pachet cu o luna de miere de 34 de zile, a face road trip nu e...

  Recent articles

  More like this