Mai mult

  Andreea Tonciu este si ea victima a acneei!

  Andreea Tonciu a marturisit in cadrul emisiunii “Necenzurat” ca se confrunta cu o problema care nu-i mai da pace: acneea. Ea a declarat ca s-a trezit cu fata plina de bubite, care pare ca nu au de gand sa dispara.

  Bruneta spune ca in ultima vreme a fost stresata din cauza faptului ca nu are un loc de munca si ca aceasta ar putea fi cauza acneei.

  „Eu chiar nu ştiu ce am. Eu nu aveam aşa ceva. Faţa mea este invadată de coşuri. Nu am luat niciun microb. Şi iubitul meu îmi tot spune să fac ceva că de la o zi la alta fac şi mai multe bube.

   Mănânc foarte gras asta e adevărat. Mănânc carne de porc. Sunt foarte stresată în ultima perioadă de timp. Faptul că nu am un job stabil mă stresează foarte tare. 

  Stau toată ziua, mă plictisesc şi atunci devin nervoasă”, a declarat Tonciu.

  Elena de la Mandinga, Sore, Margherita de la Clejani sau Nicoleta Luciu sunt doar cateva dintre vedetele autohtone care s-au confruntat cu acneea.

  NU RATA

  Recenzie carte – "Istoria lui Dumnezeu" de Karen Armstrong

  Au fost vandute peste 700.000 de exemplare ale editiei originale si a unei brosuri din aceasta carte uimitor de populara. De ce exista Dumnezeu? Cum...

  Cât de eficiente sunt prezervativele?

  Prezervativele sunt excelente în ceea ce privește prevenirea bolilor cu transmitere sexuală și a sarcinii. Dacă instrucțiunile sunt respectate în mod corespunzător și dacă cuplurile...

  Top 10 dinastii regale

  Stiati ca exista o familie regala care pretinde ca a inceput in Biblie? Si ca o singura familie a condus candva un intreg continent?...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT