More

  Andreea Tonciu este si ea victima a acneei!

  on

  |

  views

  and

  comments

  Andreea Tonciu a marturisit in cadrul emisiunii “Necenzurat” ca se confrunta cu o problema care nu-i mai da pace: acneea. Ea a declarat ca s-a trezit cu fata plina de bubite, care pare ca nu au de gand sa dispara.

  Bruneta spune ca in ultima vreme a fost stresata din cauza faptului ca nu are un loc de munca si ca aceasta ar putea fi cauza acneei.

  „Eu chiar nu ştiu ce am. Eu nu aveam aşa ceva. Faţa mea este invadată de coşuri. Nu am luat niciun microb. Şi iubitul meu îmi tot spune să fac ceva că de la o zi la alta fac şi mai multe bube.

   Mănânc foarte gras asta e adevărat. Mănânc carne de porc. Sunt foarte stresată în ultima perioadă de timp. Faptul că nu am un job stabil mă stresează foarte tare. 

  Stau toată ziua, mă plictisesc şi atunci devin nervoasă”, a declarat Tonciu.

  Elena de la Mandinga, Sore, Margherita de la Clejani sau Nicoleta Luciu sunt doar cateva dintre vedetele autohtone care s-au confruntat cu acneea.

  Share this
  Tags

  Must-read

  Cum poate afecta accesul la gadgeturi cresterea copilului tau

  Copiii din zilele noastre sunt foarte energici, inteligenti si curiosi. Pentru ei gadgeturile inseamna o noua joaca si un mod de a descoperi mai...

  Regina Maria

  Alteţa Sa Regală Principesa Maria Alexandra Victoria s-a născut la 29 octombrie 1875, la Eastwell Park, în comitatul Kent din Anglia. În anul 1957,...

  Obiceiuri proaste care iti pot afecta inima

  O inima sanatoasa inseamna si o viata mai lunga, iar din acest motiv incercam sa facem tot posibilul sa o protejam. Insa exista anumite...

  Recent articles

  More like this