Mai mult

  Cum sa ai un argument constructiv cu partenerul tau

  Uneori, atunci când cuplurile se ceartă, îndoielile vor fi în mintea lor și unii pot începe să se întrebe dacă relația lor este sănătoasă sau nu. Acest lucru este inevitabil, deoarece vorbim despre două persoane diferite, cu opinii diferite aici. Da, chiar dacă este predominantă în fiecare relații, este încă cu siguranță frustrant și dureros să ai o ceartă cu partenerul tău! Deci, este posibil sa ai un argument constructiv? Am venit cu câteva sfaturi care te vor ajuta in aceasta directie.

  1. Nu lupta pentru a avea dreptate ci asculta in mod activ

  Scopul tau intr-un argument ar trebui să fie realizarea de compromisuri și o rezoluție, și cu siguranță nu pentru a câștiga argumentul. Nu vă concentrați doar pe a vă aduce propriul punct de vedere, ci lăsați-vă partenerul intalnit de curand pe matrimoniale66.com, să vorbească și să se simta cu adevarat inteles. Argumentele nu se referă la a avea punctul de vedere câștigător, ci este mai mult despre ascultarea și înțelegerea punctelor de vedere ale celuilalt. Puteți fi întotdeauna de acord să nu sunt de acord, desigur, într-un mod constructiv!

  2. Rămâneți respectuos

  Nu spune lucruri pe care știi că le vei regreta mai tarziu. Amintiți-vă că scopul nu este să vă supărați reciproc, ci să rezolvați problema. Respectați-vă partenerul, precum și pe voi înșivă, păstrându-vă calmul și abțineți-vă de la a folosi insulte, sarcasm sau chiar amenințarea de a vă despărți! Amintiți-vă că, odată ce cuvintele sunt spuse, acestea nu pot fi luate înapoi! Nu subestima daunele pe care aceste cuvinte le pot face partenerului tău!

  3. Asumă-ți responsabilitatea sentimentelor tale

  Începerea unei propoziții cu “eu” în loc de “Tu” îți permite să îți asumi responsabilitatea sentimentelor tale în loc să dai vina pe partenerul tău. de exemplu: “Mă simt neglijat și supărat atunci când sunt cu prietenii tăi , nu răspunde la mesajele mele.” în loc de…… “Mă faci să mă simt neglijat și supărat atunci când sunt cu prietenii tăi , nu răspunde la mesajele mele.” Puteți vedea de fapt, diferența în livrarea aceluiași mesaj. Când utilizați “Tu”, partenerul tău se poate simți atacat și va începe să devină defensiv. Așadar, faceți tot posibilul să vă concentrați asupra modului în care amândoi puteți juca un rol în schimbarea situației în bine și să împărtășiți responsabilitatea de a construi o comunicare eficientă împreună!

  4. Concentrează-te

  Rămâneți întotdeauna concentrat pe o problemă la îndemână și nu aduceți alte probleme în argument. Este esențial ca subiectul la îndemână să fie rezolvat înainte de a trece la următoarea problemă.

  5. Alegeți o sincronizare potrivită

  Stabiliți o dată și o sincronizare atunci când amândoi sunteți gata să vorbiți, precum și să ascultați în același timp. Puteți selecta un moment în care amândoi sunteți singuri și calmi. Cel mai bine este ca mediul să vă permită să vă simțiți în siguranță și confortabil să comunicați. Chiar daca esti intr-un parteneriat cu un barbat intalnit pe un site de matrimoniale timis si deocamdata comunicati doar online, este important sa comunicati sincer si deschis. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la realizarea unei conversații constructive. La sfârșitul zilei, în afară de utilizarea sfaturilor de mai sus, este, de asemenea, important ca cineva să-și ceară scuze și să fie curajos să spună “îmi pare rău” celeilalte părți atunci când greseste.

  Și acesta este momentul în care voi puteți “conecta” și construi încet până la o comunicare mai eficientă!

  NU RATA

  Cartarescu: Cioloș ar putea coagula un electorat de dreapta-stanga

  DA,cu D mare,multi suntem de acord ca Ciolos si tinerii frumosi si destepti-nemanjiti prin culisele rosii ale politicii autohtone,scoliti in scoli de renume ,care...

  Sistemul Paypal

  Sistemul Paypal a ajuns sa fie, astazi, una dintre cele mai populare metode de plata si tranzactionare online. Practic, acest sistem functioneaza ca o...

  Cum se face analiza SEO a competitiei

   Analiza SEO a competitiei este un aspect-cheie in orice campanie de optimizare a unui site.Din pacate, prea des, acest pas este sarit si se...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT