More

  Cum sa gasesti o anumita legatura pentru a te conecta cu alte persoane

  on

  |

  views

  and

  comments

  O mulțime de experiențe sunt universale. Mai simplu spus, nu ești primul care trece printr-o experiență, fie bună, fie rea, și nu vei fi nici ultima persoană. Mai mult decât admitem, oamenii au o mulțime de experiențe în comun. 

  Cu toate acestea, este foarte ușor pentru noi să uităm acest fapt pe măsură ce trecem prin viață.

  Accentul nostru rămâne pe nevoile și problemele noastre personale, pe care le personalizăm excesiv uitând că nu suntem singuri.

  Există modalități prin care putem stabili mai multe legături cu alte persoane și totul se rezumă la a ne pune câteva întrebări de bază

  Există momente în care  experiențele dureroase prin care  am trecut, ne împiedică să ne deschidem către alți oameni. De cele mai multe ori, motivul acestei decizii este că nu vrem să ne întoarcem la o analiză a istoriei noastre personale. Cu toate acestea, trebuie să ținem cont de faptul că o persoană care îi vindecă pe ceilalți se ajută să se vindece pe sine. Acest lucru s-ar putea face prin deschiderea casei tale către cineva care a trecut recent printr-o situație pe care ai trăit-o tu în trecut.

  În timp ce medicii ar putea fi capabili să ofere raționamentul medical pentru unele evenimente, conexiunea umană este cea care ajută sufletul să meargă mai departe. Nicio altă persoană nu se poate conecta mai mult cu tine decât cineva care a trecut prin aceeași experiență. Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a recunoaște că ați fost rănit în trecut și că ați trecut peste asta, adică să ajutați pe cineva care suferă în prezent durerea.

  Când tristețea, frica și dezamăgirea apar ca urmare a unei situații prin care treci, de exemplu, un divorț care se apropie, pierderea unui loc de muncă sau orice altă experiență devastatoare, trebuie să te întrebi de fapt dacă ești prima persoană care are trecut prin asta. De obicei, acest lucru ajută la atingerea unei treziri.

  O  reflecție profundă te- ar ajuta să-ți dai seama că nu ești primul care are o astfel de experiență și cu siguranță nu ești ultima persoană care o va face. Te face să te simți un pic sobru, atât fizic, cât și emoțional. Vă ajută să încetați să vă bateți și să fiți hotărât să mergeți mai departe. Schimbarea nu va veni peste noapte, cu toate acestea, această realizare unică este una care cu siguranță va abate cursul gândurilor voastre de la autocompătimire și tristețe către un sentiment mai plin de speranță. Te ajută să te simți mai puternic și de asta ai nevoie pentru a progresa. Gândul că există alte persoane care au fost acolo unde sunteți și au supraviețuit situației este foarte ridicant.

  S-ar putea să nu fie posibil să găsești pe cineva care se află în aceiasi situația sau situația exactă. Adică, nu există două situații care să poată fi exact asemănătoare și nu are rost să căutăm asta. Dacă vă aflați într-un anumit tip de criză financiară, de exemplu, este posibil să nu întâlniți pe altcineva care se află în acea situație exactă. Cu toate acestea, ar trebui să puteți observa o altă persoană care are o situație financiară similară. Acest lucru vă oferă încă o formă de drept de a spune că ați fost acolo. Adică, deși nu sunt aceleași circumstanțe, ai simțit și ceea ce simte persoana respectivă.

  Aceste trei anchete pot avea efecte de anvergură. Poate lua diferite forme de exprimare, cum ar fi să împărtășiți sfaturi utile cu acea persoană, să încercați să împărtășiți o glumă ușoară dacă observați că altcineva se află într-o situație incomodă sau chiar oferă voluntar un loc cuiva care pare să aibă nevoie de ea din anumite motive pe care le cunoașteți. Este un mod simplu de a-i da o mână altuia, de a da unei persoane știind din cap și de a face persoana să simtă că nu este singură în acea situație.

  Share this
  Tags

  Must-read

  10 caracteristici ale unui om destept

  Indiciile care te vor ajuta sa intelegi ca ai in fata un om inteligent, si nu un om complexat pana la ceruri care are...

  Despre meritacitit.ro cu Alex Baran

  Site-ul de bookmarking Meria Citit a fost lansat in martie, dorind sa ii ajute pe internauti sa navigheze prin marea de informatii disponibile online....

  Misterele de la Pungesti. Cine le plateste pe babe sa urle anti USL

  Rascoala de la Pungesti. Initial parea credibila. Babe si mosi din fundul Vasluiului, speriati de ce-au vazut la televizor ca patesc vecinii din Galati...

  Recent articles

  More like this