Mai mult

  Cum sa iti protejezi inima intr-o relatie

  Urmați cei cinci pași de mai jos pentru a vă ajuta să vă protejați inima data viitoare când vă îndrăgostiți, potrivit experților. 

  1. Ia lucrurile încet

  Unul dintre principalele motive pentru care oamenii ajung să fie răniți este că grăbesc lucrurile. De exemplu, dacă sunteți intim fizic cu cineva înainte de a cunoaște cu adevărat acea persoană, poate duce la dureri emotionale dacă sentimentele nu sunt reciproce. A lua lucrurile încet înseamnă, de asemenea, să petreceți timp de calitate cu cineva înainte de a atinge repere majore ale relației. Bucurați-vă de persoana pe care ati cunoscut-o pe top site-uri intalniri online cu limita pana cand sunteti sigura ca acea persoana va impartaseste sentimentele. Graba îndrăgostirii îi determină pe oameni să facă următorii pași în relația lor, fără a privi obiectiv șansele relației de a reuși. Înainte să-și dea seama, își fac planuri să se mute împreună. Din păcate, multe dintre aceste cupluri grăbite duc la dezamăgire, deoarece relația se destramă înainte de a avea timp să se contureze. Despărțirea are un impact emoțional, dacă nu financiar, asupra ambilor parteneri.  

  2. Găsiți pe cineva care vă împărtășește valorile

  O altă modalitate de a vă proteja inima este să găsiți un partener care să vă împărtășească obiectivele și valorile. De exemplu, puteți ajunge să vă simtiti răniți dacă abia așteptați să aveți copii, dar partenerul dvs. nu vrea copii. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți în căutarea unei conexiuni serioase, monogame. Dacă va doriti o relatie serioasa, evitați întâlnirile cu oameni care nu vor niciodată să se stabilească, care caută doar aventuri sau doresc relații deschise. Relațiile care sunt construite pe valori comune sunt mult mai susceptibile de a rezista in timp. Sigur, un iubit fantastic oferă senzații tari și fluturasi in stomac, dar cineva care împărtășește valorile tale de bază va fi alături de tine odată ce emoția timpurie dispare și pielea de găină va dispărea.

  3. Acordați o atenție deosebită semnelor

  Nu ignora daca in relatia ta apar semne negative. Dacă sunteți cu cineva care vă abuzează fizic sau emoțional, vă minte sau nu comunica, acestea sunt semne cheie că ar trebui să puneți capăt relației. Dacă nu acordați atenție acestor semne de avertizare, vă lăsați vulnerabili la viitoarele frământări.  

  4. Nu te stabili

  O modalitate de a te împiedica să te rănești este să fii într-o relație cu cineva din motivele corecte. De exemplu, dacă ești cu cineva pentru că ți-e frică să nu fii singur, acest lucru va duce doar la dureri de inimă viitoare, deoarece nu ești cu adevărat indragostit de această persoană. Având în vedere importanța conexiunii sociale la bunăstarea noastră, este de înțeles că vom căuta relații intime, dar atunci când teama de a fi singuri ne conduce deciziile romantice, ne poate conduce la exercitarea unei judecăți slabe și la alegerea relațiilor care sunt puțin probabil să dureze, ceea ce ne face să fim deprimați sau chiar să ne lase vulnerabili la abuzuri.

  5. Nu te mai concentra asupra superficialului 

  Ar fi util dacă v-ați concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat. Concentrați-vă pe valori, obiective și respect, mai degrabă decât pe locuri de muncă bine plătite și obiecte de lux. Dacă eliminați oamenii pentru că nu se încadrează într-o anumită matriță, este posibil să pierdeți o conexiune mai profundă. Pentru a vă proteja inima, ar trebui să acordați prioritate ceea ce contează cu adevărat, astfel încât să găsiți o relație care să va împlinească în toate modurile. 

  NU RATA

  Regina Maria

  Alteţa Sa Regală Principesa Maria Alexandra Victoria s-a născut la 29 octombrie 1875, la Eastwell Park, în comitatul Kent din Anglia. În anul 1957,...

  Muzica braziliana – samba-reggae din Bahia

  Am inceput aici periplul de descoperire a stilurilor de muzica din Brazilia. Am scris de tipuri de tobe, de mesaj, de beat-uri insa nu...

  Ce este o fata VSCO? Semnificatia din spatele memei din retelele sociale

  Fata VSCO (pronuntata „Visco”, conform Dictionary.com) este o tendinta demna de meme, care isi loveste renasterea si isi datoreaza popularitatea aplicatiei de partajare video...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT