More

  De ce ai nevoie de un avocat bun pentru afacerea ta

  on

  |

  views

  and

  comments

  Avocații costă bani. Adesea, mulți bani. Dacă începeți sau conduceți o afacere mică, când merită să plătiți pentru consiliere juridică? La fel ca multe lucruri din viață, răspunsul este „depinde”. Unele companii au nevoie de ajutor juridic mai mult decât altele.

  Când afacerea dvs. mică ar trebui să solicite consiliere juridică

  Puteți face singuri multe dintre sarcinile legale necesare pentru a începe și a conduce o afacere mică. Acest lucru este mai ușor de făcut decât oricând, deoarece o mulțime de îndrumări juridice sunt disponibile online. Există, de asemenea, servicii online care vă vor îndeplini unele sarcini legale de rutină la un cost redus. Aceste sarcini includ formarea unei corporații sau efectuarea unei căutări de mărci comerciale. Cu toate acestea, parcurgerea traseului necesită timp și efort. Trebuie să te educi și apoi să aplici ceea ce înveți. De asemenea, unele persoanele care fac lucruri fara ajutorul unui specialist, pot face greșeli costisitoare. Un avocat online vă poate ajuta să evitați astfel de greșeli.

  Iată câteva dintre momentele în care poate fi necesar să apelati la asistență juridică

  Începerea afacerii dvs.

  Puteți începe o afacere mică fără avocat. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți proprietar unic, așa cum sunt majoritatea companiilor cu un singur proprietar. Când sunteți proprietar unic, dețineți personal afacerea și toate bunurile sale. Asta înseamnă că există puține formalități legale pe care trebuie să le respectați pentru a începe. Va trebui să obțineți toate licențele comerciale locale sau de stat necesare. Dar poți face asta cu ușurință singur. Este doar o chestiune de a completa câteva formulare și de a plăti taxe. Dacă doriți să utilizați un alt nume decât numele dvs. personal pentru a vă identifica compania, va trebui să faceti cateva documente suplimentare. Din nou, acest lucru nu este dificil de făcut singur.

  Am nevoie de consiliere juridică dacă afacerea mea are mulți proprietari?

  Pe de altă parte, dacă formați o afacere cu mai mulți proprietari, ar trebui să obțineți ajutorul unui avocat. Viața este întotdeauna mai complicată atunci când mai multe persoane dețin și conduc o afacere. Disputele costisitoare se pot dezvolta dacă structura și operațiunile dvs. de afaceri nu sunt bine gândite. Un avocat vă poate ajuta pe dvs. și pe coproprietarii afacerii să decideți cum să vă formați în mod legal afacerea. Avocatul dvs. vă poate ajuta, de asemenea, să decideți asupra unor aspecte esențiale precum interesele de proprietate, distribuirea profiturilor și ce se întâmplă dacă un proprietar dorește să plece.

  Un avocat specializat in business-uri va va ajuta sa evitati cu succes unele probleme comune care apar in lumea afacerilor. Prin urmare, acest specialist nu doar ca va ajuta sa rezolvati unele probleme dar va ajuta sa le si evitati. Cu siguranta acest lucru este extrem de util pentru orice antreprenor care doreste sa aiba o afacere de succes fara absolut nici un fel de probleme legale. Proprietatea intelectuală este unul dintre cele mai valoroase active pentru multe companii. Aceasta include lucruri precum software, nume de produse și sigle. Există trei tipuri principale de proprietate intelectuală: marci comerciale, drepturi de autor si brevete. Intra pe ziaruldeiasi.ro pentru alte informatii utile.

  Share this
  Tags

  Must-read

  The Making of STEAMPUNK.RO: Costi Gurgu

  Eram la masa cu Adrian Craciun, sau mai pe scurt A.C. cum i se zice mai jos de cercul polar și mai sus de...

  4 trucuri pentru a-ti condimenta viata de cuplu si a evita plictiseala

  Pentru un cuplu, riscurile de a intra intr-o rutina mortala incep sa fie resimtite dupa cativa ani. Faceti lucrurile obisnuite, mergeti in aceleasi locuri,...

  Honeymoon cu a(l)titudine: arta bagajelor pentru “road trip-uri”

  Dincolo de toate lucrurile misto care vin la pachet cu o luna de miere de 34 de zile, a face road trip nu e...

  Recent articles

  More like this