More

  Principele Radu a fost distins cu Medalia de Onoare EFIRO 2008

  on

  |

  views

  and

  comments

  Vineri, 20 iunie, la Romexpo, Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei a participat la inaugurarea Expozitiei Filatelice Mondiale – EFIRO 2008. Alteta Sa Regala si Joseph Wolff, directorul Federatiei Internationale de Filatelie, au dezvelit panoul pe care era expusa o noua marca postala dedicata acestui eveniment.

  Cu aceasta ocazie, Principele Radu a fost distins cu Medalia de Onoare EFIRO 2008, in semn de recunostinta adus familiei regale pentru sustinerea patrimoniului filatelic romanesc. Medalia i-a fost inmanata de directorul Postei Romane, care i-a multumit personal pentru sprijinul acordat de Casa Regala, de-a lungul timpului, dezvoltarii filateliei romanesti.

  In discursul adresat celor prezenti, Principele Radu a declarat ca “legatura dintre Casa Regala si dumneavoastra, Posta Romana si Romfilatelia, este o legatura mai mult decat culturala si istorica, e o legatura identitara. Azi, cand Romania face parte din Uniunea Europeana si din NATO, Casa Regala, Posta Romana si Romfilatelia au o misiune importanta, aceea a pastrarii si dezvoltarii identitatii nationale”.

  La ceremonia oficiala de deschidere a expozitiei au participat inalti demnitari de stat, specialisti ai filateliei sau simpli pasionati ai colectiilor de marci postale.

  Share this
  Tags

  Must-read

  INTERVIU – EXCLUSIV: Nely Vanessa – “Imi doresc sa cuceresc un loc in topurile muzicale”

  1.Cine esti tu, Nely Vanessa, si de unde vii?Spune-ne mai multe despre tine! NELY VANESSA: Ma numesc Neli Ivan,sunt din Pitesti dar locuiesc in Grecia...

  5 lucruri pe care trebuie sa le stii la 20 de ani

  Dupa cum ar spune si cei de la Voltaj ”fara griji si fara bani, ca la 20 de ani”. Sa fie oare chiar asa?...

  Fifties Glamour – pictorial in stilul anilor ‘50

  Anii ’50 reprezinta decada casnicei elegante si rafinate, a carui stereotip desprins din paginile revistelor glossy a marcat profund noi miscari sociale si o...

  Recent articles

  More like this