Mai mult

  Cum sa-ti schimbi gandirea prin mindfulness? Se poate face cu adevarat?

  Va intrebati cum sa va razganditi prin mindfulness? Este un concept interesant pentru cei care se straduiesc sa-si conduca echipa in mod eficient, fiind atenti.

  Raspunsul poate fi la fel de simplu ca reducerea activitatii creierului tau „centrul meu”. Suna usor, nu? Dar, in realitate, este chiar atat de simplu? Vestea buna este ca atentia si meditatia s-a dovedit ca reduce activitatea creierului tau „centrul meu”. Si ca bonus suplimentar, initiaza si schimbari in activitatea creierului care te vor face un lider mai bun.

  Mindfulness si leadership eficient sunt interconectate

  Un lider atent este atat eficient, cat si inspirator. Sunt foarte constienti de mediul inconjurator si de sentimentele oamenilor din jurul lor. Sunt capabili sa-si tina sub control emotiile si nivelurile de anxietate si sunt adesea mai motivati pentru angajatii lor.

  Esti gata sa fii un lider mai atent? Unii oameni considera ca este util sa-si aloce timp in fiecare zi pentru a practica comportamentul constient, dar mindfulness poate fi practicat si pe moment, cum ar fi atunci cand fac o plimbare sau mananca.

  Mindfulness aduce beneficii liderilor prin schimbarea perspectivei lor

  Liderii pot beneficia de schimbarea gandirii lor, privind problemele din diferite unghiuri si luand decizii mai bune.

  Mindfulness va ajuta sa va pastrati calmul in timp ce navigati prin marea rezolvarii problemelor. Inca te gandesti cum sa-ti razgandesti prin mindfulness? Continuati sa cititi pentru a afla cum.

  Lumea muncii poate fi un mediu cu ritm rapid, dar este important sa va faceti timp pentru dvs. si sa va stabiliti prioritatile. Daca poti incetini si ramane prezent, vei putea lua decizii mai bune, fiind atent.

  Cunoasteti stiinta din spatele atentiei si impactul acesteia asupra creierului

  Stim cu totii ca meditatia aduce beneficii bunastarii noastre mentale si fizice, dar stiti ce face meditatia creierului?

  Cercetatorii au descoperit ca oamenii care mediteaza in mod regulat au cortexuri mai groase in creier, care sunt asociate cu atentia si procesarea mentala.

  Cu alte cuvinte, ati putea descoperi ca practicarea meditatiei va ajuta sa va concentrati mai bine. Dar poate ajuta si la calmarea mintii si relaxare. Deci, incercati meditatia daca doriti sa va imbunatatiti concentrarea, comportamentul atent si concentrarea sau sa reduceti stresul si anxietatea. Veti fi uimit de modul in care va poate afecta creierul.

  Mindfulness schimba comportamentul directorilor si profesionistilor

  Mindfulness poate ajuta liderii, directorii si profesionistii sa fie mai concentrati si mai productivi si sa creeze un mediu de lucru pozitiv.

  Sunteti gata sa aflati cum sa va razganditi prin mindfulness? Iata o lista de comportamente care sa va ajute sa luati decizii mai bune.

  Fii constient de propriile partiniri

  Mindfulness poate ajuta sa fii mai constient de propriile partiniri. Fiind constient de partinirile tale, te poti asigura ca acestea nu interfereaza cu modul in care vezi oamenii, situatiile sau deciziile.

  Va ofera un avantaj atunci cand luati decizii de afaceri cruciale fara partinire.

  Intelegeti impactul deciziilor dvs

  Cand luati decizii in lumea afacerilor, este esential sa luati in considerare impactul imediat al deciziei dvs. si ramificatiile pe termen lung. Nu poti fi sigur de consecinte daca nu te gandesti la deciziile tale in detaliu.

  Respectati perspectivele celorlalti

  Este usor sa fii prins de punctul tau de vedere si sa nu reusesti sa vezi lucrurile din perspectiva celorlalti. Dar atunci cand luati decizii in lumea afacerilor, este important sa luati in considerare perspectivele celor care vor fi afectati de deciziile dvs.

  Daca nu esti atent la punctele de vedere ale altora, ai putea lua o decizie care nu are sens pentru toti cei implicati. Asadar, daca esti un lider, un executiv sau un manager care doreste sa ia decizii mai bune, mindfulness merita incercat! Oricum nu e nimic de pierdut!

  Ca lider, uneori te-ai putea intreba cum sa te calmezi in situatii dificile. Si desi este greu sa schimbi modul in care gandesti despre lucruri, este si mai greu sa schimbi felul in care vezi lumea. Dar este posibil cu atentie.

  Vrei sa stii cum sa-ti razgandesti prin mindfulness si sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva diferita? Folositi practici de mindfulness atunci cand luati decizii pe parcursul zilei de lucru. Aplicati principiile mindfulness ori de cate ori puteti si fiti prezent in fiecare moment si in fiecare decizie.

  Puteti sa va relaxati, sa acordati atentie la intalniri si sa gasiti solutii de rezolvare a problemelor cu simple exercitii de mindfulness. Mindfulness va ajuta sa va razganditi si sa vedeti lumea diferit.

  NU RATA

  Dublur.ro – Transformând Întâlnirile Online în Conexiuni Reale

  Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, modalitățile prin care oamenii interacționează și își formează relații s-au schimbat dramatic. Un exemplu elocvent al...

  10 mituri despre epoca vikingilor: Afla acum care sunt

  Putine perioade ale istoriei creeaza atata entuziasm ca epoca vikingilor. Cu toate acestea, dincolo de imaginea stereotipa (si, sincer, legitima) a razboinicilor si rapitorilor...

  Regina Maria

  Alteţa Sa Regală Principesa Maria Alexandra Victoria s-a născut la 29 octombrie 1875, la Eastwell Park, în comitatul Kent din Anglia. În anul 1957,...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT