Mai mult

  Semne subtile ca esti cu partenerul nepotrivit

  Relatia ta este mai toxica decat vrei sa recunosti? Acestea sunt semnele subtile pe care nu le puteti nega.

  Semnele subtile ale unei relatii toxice

  Relatia ta de pe chat202.com este toxica? Exista cateva semne indiscutabile ca exista probleme majore. Indiferent daca partenerul tau te manipuleaza mental si emotional si te pedepseste, sau te loveste in mod clar – exista atat de multe comportamente toxice pe care trebuie sa le privim pentru a ne proteja bunastarea mentala, fizica si emotionala.

  Ascunderea adevarului

  Ascunzi adevarul despre relatia ta? De obicei, acest lucru ia forma de a ascunde relatiile noastre de prietenii si familiile noastre. Facem acest lucru pentru ca stim ca exista un adevar pe care nu vrem sa-l vedem. Pentru a le arata celor dragi o relatie toxica, va trebui sa te confrunti cu acest adevar. Cand iti ascunzi relatia sau te simti obligat, este un steag rosu major. Dragostea dezinteresata, indeplinirea relatiilor nu va doare si nu sunt jenante de impartasit.

  Momente de intensitate

  Momentele de intensitate sunt ceea ce ne atrag catre relatii puternice si volatile, dar este adesea primul si cel mai trecut cu vederea semnal al unei relatii toxice. Relatiile stabile si sanatoase nu sunt chiar atat de intense. Nu ne fac niciodata sa ne simtim speriati si anxiosi.

  Chiar si atunci cand exista cresteri de pasiune si suparare, exista o stabilitate de baza. Stii intotdeauna ca esti in siguranta intr-o relatie buna. Nu se poate spune acelasi lucru pentru relatia toxica. Fiti intotdeauna constienti de un parteneriat care se desfasoara la cald si la rece cu regularitate.

  Manipulare emotionala

  Manipularea emotionala si abuzul sunt toxice, dar este atat de des redus si ignorat. Acest lucru poate lua mai multe forme si este o diminuare a experientelor si sentimentelor tale. Dar, de asemenea, poate lua forma pedepselor emotionale – cum ar fi cu retinerea afectiunii ori de cate ori „dezamagesti” partenerul abuziv. Partenerul tau te pedepseste emotional cu tratamentul tacut sau cu cuvintele crude? Exista un milion de moduri diferite pentru ca un partener toxic sa te afecteze emotional.

  Crearea zidurilor sociale

  Partenerul sau sotul tau devine o piedica in celelalte relatii ale tale? Partenerii abuzivi si toxici vor adesea sa-si izoleze victimele pentru a se asigura ca pot mentine controlul total. Ei fac acest lucru, izolandu-va intentionat de cei dragi. De asemenea, va pot incuraja sa va lasati toti prietenii in urma si sa nu mai accesati nici chat 202.

  Punct de vedere unilateral

  Exista un punct de vedere unilateral care vine cu parteneri toxici si relatiile lor. Totul exista in functie de punctul de vedere al partenerului si se asteapta sa traiesti in conformitate cu convingerile si asteptarile sale. Suna ca parteneriatul tau?

  Dinamica parintilor si a copilului

  Una dintre cele mai toxice dinamici a relatiilor este cea a parintelui si a copilului. Cand un partener isi asuma rolul unui parinte fata de celalalt, creeaza un dezechilibru automat al puterii. In timp ce aceste dinamici se pot simti reconfortante atunci cand provii dintr-un fundal de trauma, ele sunt toxice.

  Flux de putere indiscutabil

  In ce directie merge fluxul de putere in relatia dvs.? Este o despartire egala si echilibrata, in care va oferiti in mod egal luarea deciziilor si actiunilor pe care le intreprindeti? Relatiile toxice functioneaza rar asa. Cand acesta este cazul, partenerul dvs. este responsabil si cere putere asupra dvs. si a fiecarei decizii majore. Punctul tau de vedere este rar respectat, cu atat mai putin consultat. Practic, partenerul toxic face doar ce vrea el fara sa te consulte in vreo privinta. Mai mult decat atat, tu nu esti lasat sa faci nimic din ceea ce iti doresti.

  NU RATA

  6 trucuri eficiente pentru calcat haine dificile

  Cred ca tuturor li s-a intamplat asta! Exista in garderoba oricui acele haine (fie ca e vorba de o camașa dintr-un material dificil, fie...

  Blade V30 Vita, un smartphone cu o dilema intre calitate si pret

  ZTE a lansat in tara noastra noul Blade V30 Vita , un smartphone unic cu un ecran monstruos, dar cu o performanta care poate...

  Ce anume te face sa te simti conectat cu o anumita persoana

  Ce anume te face sa te conectezi cu cineva inca de la primele intalniri? Care este diferenta dintre a gasi pe cineva atractiv si...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT