Mai mult

  Tarot online – Turnul sau cea mai infricosatoare carte din tarot

  Turnul este, evident, o carte care indica un dezastru. Imaginea arata clar acest lucru. Dar ce duce la dezastru? Explicatia provine de la un turn legendar, cel al Babelului, care inspira cu siguranta atat imaginea, cat si semnificatia celei mai inspaimantatoare carti de tarot. Babel a fost construit pentru a ajunge la cer. Aceasta megalomanie l-a infuriat pe Dumnezeu, care a zdrobit complet turnul – si i-a facut pe oameni sa fie straini unul de altul, astfel incat sa nu se poata reuni niciodata.

  Fulgerul din cerul intunecat de pe imaginea cartii de tarot Turnul este mania lui Dumnezeu, iar oamenii care cad de la inaltimea sa sunt pedepsiti deoarece se compara cu Dumnezeu, dorind sa ajunga in Cer. Coroana aruncata de pe varful turnului este simbolul deplinei vanitati umane. Planurile mari aduc mari esecuri. Daca planurile sunt prea mari, esecul este sigur. Mai multe detalii si o citire personalizata a cartilor de tarot, o regasiti pe site-ul tarot.ro, unde puteti apela la o citire tarot online instant.

  Turnul tarot online semnificatii

  Turnul va ateriza in pozitia rezultatului cititului tau de tarot pentru a prezice ca viitorul va fi un dezastru. Cand se va incheia aceasta situatie dificila, viata ta nu va mai fi la fel. 

  Tarot Turnul – afaceri si cariera

  La fel ca intr-o citire in tarot dragoste, sensul cartii de tarot Turnul pentru afaceri si cariera este destul de simplu si simbolizeaza esecul. In acest caz, compania sau compania pentru care lucrati vor fi demolate aparent de nicaieri.

  Turnul poate fi asociat cu catastrofe foarte specifice, multe dintre ele fiind in afara controlului dumneavoastra. Va exista un faliment oribil care va va distruge locul unde lucrati. Va fi o recesiune. Compania pentru care lucrati va fi preluata si va veti pierde locul de munca. Acestea sunt cele mai importante semnificatii ale cartii de tarot Turnul, cand vine vorba despre afacere si cariera, asa ca pregateste-te pentru ce-i mai rau.

  Este foarte comun ca Turnul sa simbolizeze probleme legale sau timpul petrecut in inchisoare. Esti o persoana de afaceri? In acest sens asigurati-va ca toate documentele de contabilitate sunt la zi. Nu omiteti adevarul atunci cand aveti de-a face cu statul. 

  Turnul va fi extras de oameni care isi pun toate finantele in afacerea lor si pierd totul. Falimentul este o tema frecventa pentru situatiile prezentate de aceasta infricosatoare carte de tarot. Prin urmare, daca Turnul apare in viitorul tau, atunci fii atent la finantele tale. 

  TAROT TURNUL – SENS NEGATIV, SLABICIUNE SAU OBSTACOL

  Cand Turnul apare intr-o citire a cartilor de tarot online raspandit ca un obstacol, intr-un sens negativ sau ca o slabiciune, aceasta inseamna ca ceea ce te straduiesti sa faci nu va avea nicio sansa de reusita. 

  Turnul poate aparea, de asemenea, ca un obstacol atunci cand factorii neprevazuti nu pot fi controlati. Turnul ne aminteste ca nu toate lucrurile decurg conform planului si uneori, oricat ne-am stradui se intampla evenimente tragice in viata noastra.

  TAROT TURNUL – SENS POZITIV, FORTA SAU AVANTAJ

  Turnul va aparea ca un avantaj sau un sens pozitiv intr-o raspandire a tarotului atunci cand ati dezvoltat abilitatea de a va detasa de sentimente si lucruri materiale. Trebuie sa intelegi ca aceste lucruri nu pot fi controlate, dar ceea ce poti sa faci este sa iti intaresti caracterul si modul in care percepi aceste situatii dezastruase si inevitabile.

  Turnul – tarot inversat si personalitate

  Cartea de tarot Turnul inversat reprezinta o persoana care este preocupata de supravietuire si se simte coplesita de multe probleme. Aceste persoane manifesta o manie incontrolabila si sunt instabile psihic. Aceasta este o persoana care poate fi un pericol pentru ea si pentru altii. Este posibil sa fi experimentat o trauma care sa ii mentina intr-o stare psihica nesanatoasa. Au nevoie de mai multa dragoste in viata lor, pentru a putea incepe sa treaca peste acea trauma, fara sa se simta atat de singuri si abandonati.

  Tarot Turnul – concluzii semnificatii

  Cartea de tarot Turnul simbolizeaza stresul pe toate planurile. Persoana careia i se afiseaza aceasta carte intr-o citire a cartilor de tarot online s-ar putea simti ca nu exista nimic pentru care sa lupte si sa se simta cu moralul la pamant. Instinctele lor de supravietuire nu sunt la capacitate maxima. Intr-un final, Turnul descompune structurile false si acea persoana va avea sansa sa-si reconstruiasca viata mai bine ca oricand in urma tuturor dezastrelor resimtite.

  NU RATA

  Sfaturi cum sa te pregatesti pentru conversatii dificile

  Conversatiile dificile sunt inconfortabile, dar o parte inevitabila a vietii. Cel mai greu este sa iti aduni curajul de a incepe o discutie dificila....

  Deci vrei sa devii politician? Afla acum ce trebuie sa stii

  Esti cineva care cauta sa faca diferenta? Poate ca aveti un interes profund pentru guvernare sau poate doar cautati o modalitate de a va...

  6 lucruri pe care sa nu le spui cuiva care se confrunta cu depresie

  Cand cineva la care tii se lupta, poate fi dificil sa stii ce sa spui. Uneori poate fi coplesitor. Chiar si cei mai bine...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT