Mai mult

  Te afli in relatia potrivita daca indeplinesti aceste criterii

  Iată câteva dintre acele lucruri care pot fi considerate semne ale unei relații fericite și sănătoase.

  1. Vorbești clar si deschis cu partenerul

  Relațiile de pe www.matrimonialepubli24.com si nu numai, se dezvoltă atunci când cuplurile se pot exprima liber și sincer. Asta înseamnă că nici un subiect nu este în afara limitelor și amândoi vă simțiți auziți. Comunicarea consecventă este vitală pentru construirea unei vieți durabile împreună.

  2. Aveți propriul spațiu

  Doar pentru că sunteți împreuna nu înseamnă că trebuie să petreceți fiecare moment împreună. Luând timp pentru a vă urmări interesele și prieteniile vă păstrează relația proaspătă și vă oferă atât posibilitatea de a crește ca indivizi – chiar și în timp ce creșteți ca un cuplu.

  3. Nu te ‘’lupti’’ cu partenerul

  Dezacordurile sunt normale, deci dacă nu vă luptați ci discutati sincer si deschis, atunci va aflati cu siguranta intr-un cuplu armonios. De asemenea, înseamnă să vă străduiți să înțelegeți partenerul dvs. în loc să încercați să înscrieți puncte. Și când greșești? Iti ceri scuze.

  4. Iti accepti in totalitate partenerul

  Relațiile sănătoase ar trebui să se bazeze pe acceptare. Deci, nu vă bazați pe parteneriatul cu speranța că se va schimba. Recunoașteți că nici unul dintre voi nu este perfect și vă acceptați și vă prețuiți reciproc pentru cine sunteți acum – nu cine ați putea deveni.

  5. Faceți decizii în comun

  Indiferent de decizie, o luati intotdeauna impreuna. Fie ca este vorba de o decizie importanta sau una pentru un lucru minor, amandoi vreti sa cadeti de comun acord si nu sa faceti lucrurile separat.

  6. Găsiți bucurie

  Relațiile sănătoase sunt pline de zambete si distracție. Asta nu inseamna ca radeti de partener ci impreuna cu acesta. Site-urile de dating pot fi o solutie excelenta pentru toti cei care isi doresc un partener stabil.

  7. Găsiți echilibru

  Viata este destul de solicitanta din foarte multe puncte de vedere. De aceea, este foarte important sa gasiti amandoi un echilibru pentru a trece cu succes peste toate problemele care pot aparea. Un cuplu echilibrat este un cuplu puternic care va rezista trecerii timpului.

  8. Va tratati reciproc cu bunatate si intelegere

  Nimic nu este un semn mai puternic al unei relații sănătoase decât tratarea persoanei pe care o iubiți cu grijă, empatie și apreciere. Bunatatea si intelegerea sunt doua elemente esentiale intr-un cuplu romantic.

  9. Aveți încredere reciproc

  Relațiile sănătoase sunt construite pe încredere și un angajament de comunicare fără rezerve sau secrete.

  10. Sunteți intimi

  Sexul este o parte importantă a relațiilor sănătoase, dar este doar o parte, și este diferită de intimitate, care este mai puțin despre satisfacția fizică decât despre legare, prietenie și familiaritate. Dacă sunteți într-o relație sănătoasă, vă veți simți conectat (ă) și în afara patului. Imbratisarile si afectiunea nu vor lipsi.

  11. Relația dvs. este locul dvs. sigur

  Relația dvs. ar trebui să fie un loc stabil pentru a veni acasă la sfârșitul zilei. Daca abia astepti sa ajungi acasa la partenerul tau si sa petreci timp cu el, iar el simte exact acelasi lucru, atunci sunteti cu siguranta un cuplu potrivit.

  NU RATA

  Cartea lui Britney Spears: Femeia din mine este o poveste furioasa

  Ea a fost supusa examinarii si ridiculizarii de-a lungul vietii. In adolescenta, jurnalistii i-au pus in mod repetat intrebari despre sanii ei si despre...

  Cine este Dionysos in mitologia greaca?

  Dionysos este zeul grec al vinului, al extazului, al fertilitatii, al teatrului si al festivitatii. Un adevarat copil salbatic, cu o tenta periculoasa, el...

  Afla cum poti incheia o cearta intr-un mod frumos!

  Opiniile diferite reprezinta ceva normal intr-o relatie, iar fiecare ar trebui sa le exprime, decat sa le tina ascunse. Totodata nu este normal sa...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT