Mai mult

  Top 10 tastaturi pentru gaming

  Top 10 tastaturi pentru gaming – In lumea gamingului, orice accesoriu poate ajuta jucatorul sa castige o partida din jocul sau preferat sau il poate face sa piarda. Daca abilitatile de gamer conteaza foare  mult, acestea sunt ajutate si de o tastatura echilibrata profesionala care a il ajute pe jucatorul profesionist sa castige orice concurs la care acesta participa. Sa vedem care sunt zece alegeri pe care orice gamer le poate incerca. Acestea prezinta zece alegeri pentru toate buzunarele din care oricine poate alege.

  Pozitia codasa in top 10 tastaturi pentru gaming este luat de tastatura A4Tech KD 126 1Black pe care il gasiti in magazine la pretul mediu de 80 de ron. O tastatura accesibila, A4Tech are iluminare albastra si butoane pentru volum. Tastele sunt destul de mari si puternice, oferind o rezistenta in jur de 10 milioane de apasari. Reprezinta o alegere buna pentru cei care isi doresc sa invete mai multe legate de tastaturile pentru gaming, avand in vedere ca unii utilizatori sustin ca aceasta are o durata de viata destul de scazuta.

  Locul noua in top 10 tastaturi pentru gaming este luat de Zalman ZM K400G, pe care il gasiti in magazine la pretul mediu de 130 ron. Aceasta tastatura iluminata dispune de sapte taste multimedia si cinci taste destinate exclusiv gamingului, avand o durata medie de viata de pana la 10 milioane de tastari, iluminare ajustabila a culorii si posibilitatea setarii a trei profile diferite. Tastatura prezinta un design ergonomic, tastele fiind inscriptionate cu laser pentru a se preveni stergerea lor, iar tastatura poate  fi inclinata in doua moduri pentru un confort sporit.

  Locul opt in top 10 tastaturi pentru gaming este luat de E Blue Cobra II Advanced, pe care il gasiti in magazine la pretul mediu de 150 ron. Aceasta tastatura are 104 taste uzuale si 9 taste cu functii multimedia, avand o durata medie de viata de 10 milioane de apasari de tasta.  Poate fi inclinata in trei pozitii diferite pentru a oferi un confort sporit si este rezistenta la apa. Tastatura lumineaza in trei culori din care utilizatorul poate alege, prezinta o performanta de precizie la un zgomot redus si are un design destul de atragator. Avand in vedere ca dispune de un pret redus, aceasta tastatura destinata gamingului devine un alitat de nadejde pentru gamerul ce are un buget fix la indemana.

  Locul sapte in top 10 tastaturi pentru gaming este luat de Cyborg MadCatz V7 , pe care o gasiti in magazinele de specialitate la pretul mediu de 270 ron. Aceasta tastatura iluminata are 12 taste speciale si prezinta optiuni de setare a luminozitatii, un control panel iluminat sensibil la atingere si este optimizata pentru comenzile care necesita pasarea multipla de taste. Tastele de uz continuu sunt placate cu un material metalic pentru a avea o durabilitate crescuta, si panou de odihnire a incheieturii.

  Locul sase in top 10 tastaturi pentru gaming este luat de Thermaltake Tt e SPORTS Challenger Ultimate pe care il gasiti in magazinele de specialitate la pretul mediu de 350 ron. Aceasta tastatura iluminata se conecteaza la calculator printr-un cablu USB, avand doua porturi USB, prezinta 14 taste macro si 6 taste multimedia, avand o durata medie de viata de 20 milioane de tastari. In plus, tastatura prezinta 256 de culori din care utilizatorul poate alege pentru a isi lumina tastele, prezentand un mic ventilator pentru racirea mainii. Prezinta suport de odihnire a palmelor, 64 kb memorie interna, iar profilele diferite de functionare pot fi alese direct de pe tastatura.

  Locul cinci in top 10 tastaturi pentru gaming este luat de CS Storm Trigger, pe care o gasiti in magazinele de specialitate la pretul mediu de 470 ron. Aceasta tastatura iluminata se conecteaza la calculator printr-un cablu USB si are doua porturi USB aditionale lateral, prezentand si un suport de odihnire a palmelor in timpul tastarii. Tastatura este mecanica, destul de zgomotoasa, prezentand taste macro in partea stanga, are 64 KB memorie interna.

  Locul patru in top 10 tastaturi pentru gaming este luat de tastatura Gigabyte Osmium, pe care o gasiti in magazinele de specialitate la pretul mediu de 560 ron. Acest produs are o garantie de 24 luni si este iluminat, prezentand taste standard, si se conecteaza la calculator prin intermediul unui fir USB lung de 2 metri. Tastatura mecanica prezinta si suport de odihnire a palmelor, doua jack-uri aditionale si doua porturi USB, avand o durata medie de viata de 50 milioane de tastari.

  Locul trei in top 10 tastaturi pentru gaming este luat de tastatura Thermaltake TteSPORTS MAKA G Unit Illuminated, pe care o gasiti in magazine la pretul mediu de 650 ron. Aceasta tastatura destinata gamingului prezinta iluminare rosie LED, se conecteaza la calculator cu ajutorul firului USB de 2 metri si prezinta un palm rest detasabil. Aceasta tastatura are 104 taste obisnuite, 12 taste macro si 7 taste cu functii multimedia uzuale, insa si o tasta speciala entru schimbarea modului de functionare in normal si game. Este o tastatura mecanica ce prezinta doua porturi USB si un jack dublu pentru casti si microfon, switch-uri cherry black si 64 kb memorie on-board. Produsul suporta pana la trei profile diferite pe care utilizatorul le poate schimba direct pe tastatura, avand si un pooling rate pana la 1000 Hr. Rezista in medie pana la 50 de milioane de tastari.

  Locul doi este luat de tastatura Logitech G710+ pe care o gasiti in magazinele de specialitate la pretul mediu de 800 ron. Aceasta tastatura dedicata gamingului se conecteaza la calculator printr-un cablu USB avand o tastatura mecanica luminata, a carei luminozitate poate fi adaptata la necesitatile utilizatorului. Tastatura prezinta si un palm rest detasabil care ajuta in reprizele lungi de raiduri si un port aditional USB. Aceasta prezinta un modul de gaming si unul desktop, un rollover cu 26 de taste si 110 taste anti ghosting. Pe deasupra, aceasta prezinta sase taste programabile de jucator situate in partea stanga.

  Locul fruntas in top 10 tastaturi pentru gaming este luat de tastatura Cyborg Mad Catz STRIKE 7, pe care o gasiti in magazine la pretul de 1300 ron. Aceasta tastatura high end ofera un design ergonomic de mare clasa, conectandu-se la calculator cu ajutorul unui cablu USB. Tastatura prezinta un sasiu metalic si suport de sustinere a palmei si incheieturii. Este iluminata si are doua porturi USB aditionale, prezentand si un mic ecran VENOM TFT LCD care ii permite jucatorului sa isi seteze macro-urile, sa ajusteze iluminarea si sa lanseze anumite aplicatii. Designul modular al tastaturii permite ca aceasta sa poata fi schimbata in mai multe moduri prin atasarea diferita a partilor sale in asa fel incat sa se muleze foarte bine stilului de joc. Tastatura principala este mai mica decat una obisnuita, pentru a oferi mai mult loc mouse-ului, iar tastele WASD pot fi schimbate cu unele cu striatii sau rame pentru o prindere mai buna.

  NU RATA

  20 de fapte interesante despre Camila Cabello pe care nu le stiai

  Cabello si-a lansat single-ul de debut solo „Crying In The Club” in mai 2017, care a...

  Escadaria do Selaron – arta vie

  Am ajuns in Lapa in a doua seara a sederii mele in Rio de Janeiro. Prietenii gazdei mele ne-au invitat la o bere. La...

  Abuzul sexual in casatorie – Exista cu adevarat asa ceva?

  Sexul si casatoria sunt doua ca doua boabe intr-o pastaie. Este relativ obisnuit sa ne asteptam ca ambii parteneri sa faca sex ca parte...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT