Mai mult

  Zece lucruri care ma fac fericita

  1. Casa mea

  Este spatioasa, la colt, cu un oarecare aer frantuzesc si de la inceputul anilor 1900 cu pardoseli hidraulice si unsprezece balcoane spre strada, noroc! Cand ma gandesc, imi vine in minte un spatiu simplu si luminos, cu materiale nobile care servesc drept tabula rasa pentru a-l schimba si a-l mentine in viata. In functie de anotimp si de starea de spirit din familie, schimbam culorile, obiectele, plantele si pozele cu locuri. Pentru ca casa sa curga mereu. De exemplu, una dintre ultimele mele achizitii pentru camera de zi a fost fotoliul din ratan IKEA BUSKBO .

  2.O masa Carlo Molino

  Poate ca piesa mea de mobilier preferata este o masa Carlo Molino pe care am cumparat-o de la El 8 , in El Rastro. Are forma ovala si este verde, culoarea mea preferata. Este in studio, care este poate camera mea preferata pentru ca este plina de lucrurile mele, idei, carti, prototipuri…

  3. Amestecul de la clasice la IKEA

  Fara indoiala, imi place sa combin stilurile. Am amestecat designul clasic precum Ercol sau Poulsen , cu piese precum patura IKEA URSPRUNGLIG si firme contemporane precum Marset Bcn , danezul We Do Wood sau Muji , care si mie imi plac foarte mult. Mai tarziu am si mai multe bucati de strada. Toate impodobite cu multe plante.

  4.Lampa KNIXHULT Una

  dintre ultimele mele achizitii pentru casa mea a fost lampada de podea IKEA KNIXHULT , este din bambus si se potriveste perfect cu camera mea de zi.

  5. Culoarea aqua

  Iubesc aqua si am vopsit coridorul in acea culoare, dar as zice mereu cu o baza alba sau foarte deschisa. Imi plac multe nuante si le folosesc in functie de starea mea de spirit. Albastru, portocale, roz cafeniu sau verde deschis.

  6. Materialele naturale

  Imi plac lemnul, piatra sau marmura, desi in ultima vreme lana si iuta sunt printre esentialele mele. Ca si in covoarele mele pentru Dac Rugs .

  7. Dormitorul meu

  Ar trebui sa fie spatios, ferm si intotdeauna cu covoare netede din bumbac. In ultimul timp port cele sustenabile de la brandul danez Aiayu . Hobby-ul meu de acasa are de-a face cu mirosurile si aerisirea constanta, desi folosesc si lumanari si uleiuri esentiale. Imi place ordinea si pastrez suprafetele curate de obiecte.

  8.Fiind hostess

  imi place sa invit prietenii la cina, mancarea este simpla si masa la fel, de obicei pun o fata de masa colorata si farfurii din ceramica lucrate manual de marca proprie. Desi amestec si lucruri din Bodum , Bodo Sperlein sau ceramica veche japoneza.

  9.Lucruri cu istorie

  Unele stofe de la mama, care este tesatoare, nu m-au abandonat niciodata; sau prima mea achizitie de designer, un banchet Sori Yanagi. De asemenea, ma simt atasata de prima mea ceramica sau de lampa Famara , pe care am dezvoltat-o ​​acum 20 de ani.

  10.Fa naturi moarte

  Nu cumpar prea mult, desi ochii mei se indreapta spre tot ce este ceramica, sticla, lemn sau obiecte cu care fac naturi moarte. De obicei cumpar din Batavia , din Madrid, sau Illums si Hay , din Copenhaga. Si, desigur, cumpar de la IKEA , au intotdeauna ceva de care am nevoie.

  NU RATA

  Adrian Nastase a fost eliberat

  Adrian Nastase a fost eliberat conditionat din penintenciar, dupa ce a fost inchis pentru 605 zile de detentie. Acesta chiar a acordat cateva declaratii...

  Sfaturi cum sa fii o persoana cu mintea deschisa

  Te-ai saturat sa privesti lumea in acelasi mod vechi? Ti-au spus oamenii ca nu vezi niciodata mai multe parti dintr-o poveste? Daca da, atunci...

  10 fapte tragice si surprinzatoare despre familia Bronte

  Emily, Charlotte si Anne Bronte sunt trei dintre cele mai faimoase scriitoare ale tuturor timpurilor. Responsabili pentru scrisul unor capodopere precum Wuthering Heights si...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT