Mai mult

  4 fraze garantate vor opri femeia cu care te intalnesti

  Unii oameni spun ca actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele, ceea ce poate fi adevarat daca esti partial fata de un mare gest romantic sau daca cauti o femeie pe siteurile de matrimoniale. Dar adevarul este ca cei mai multi dintre noi ne bazam pe cuvinte pentru a exprima ceea ce simtim, ceea ce face ca alegerea noastra de cuvinte sa fie cruciala; foarte putini dintre noi suntem „tipul puternic si tacut” din viata reala. Evita frazele clisee suprautilizate, care sunt garantate pentru a opri femeile in timpul intalnirilor si alege ceva mai personal.

  1. „Nu ma deranjeaza, orice vrei tu”

  Potential una dintre cele mai suprautilizate expresii in intalniri, este raspunsul clasic fara angajare, indecis la a face planuri. Nu trebuie sa fii un planificator la nivel inalt pentru a evita acest lucru.

  „Intotdeauna este bine sa arati intalnirii tale ca poti lua o decizie”

  Indiferent daca iesiti la cina sau planificati o zi in oras, aveti in vedere cateva optiuni, astfel incat sa puteti face o sugestie. Daca trebuie sa iei o decizie finala, atunci fii direct si arata ca esti dispus sa preiei conducerea. Cel mai important lucru este ca va faceti timp sa va vedeti si, chiar daca faceti o alegere proasta, restaurantele proaste fac povesti bune de intalniri.

  2. „Imi place foarte mult”

  Sa spui cuiva ce simti pentru el nu este niciodata usor, asa ca, desi acest lucru este vag, primesti recuzita pentru a incerca. Cu toate acestea, daca va place cu adevarat pe cineva, vor exista o multime de lucruri specifice care va plac cu adevarat si impartasirea acestora va arata data dvs. la care v-ati gandit cu adevarat la asta. Ceva de genul „Imi place foarte mult cum poti sa ma faci sa rad” sau „Imi place foarte mult cum impartasim aceleasi interese” va face intalnirea ta sa realizeze de ce esti atrasa de ea si va fi mult mai semnificativa.

  3. „Esti uimitor”

  Daca te intalnesti cu o femeie, atunci este de obicei destul de evident ca exista o atractie fizica intre tine, ceea ce inseamna ca un compliment bine plasat va fi intotdeauna binevenit. Cand complimentezi pe cineva din punct de vedere fizic, nu te apuca de o veche remarca obosita si magulitoare.

  „Este mai puternic sa fii specific cu privire la lucrurile pe care le gasesti atractive la intalnirea ta.”

  „Imi place felul in care ti-ai facut parul” sau „Arati frumos cand porti rosu” vor rezona cu intalnirea ta. Si punem pariu ca va purta rosu mai des.

  3. „Nu sunt ca ceilalti baieti”

  S-ar putea sa nu fii ca ceilalti baieti, iar daca intalnirea ta are experiente proaste cu barbatii, va fi linistitor sa stii ca nu o vei trata la fel. Acesta este un exemplu excelent de actiuni care vorbesc mai tare decat cuvintele. Sa-i spui ca nu esti ca ceilalti baieti este una, dar sa-i demonstrezi este alta. Fii atent, grijuliu, respectuos si de incredere si nici nu va trebui sa spui cuvintele.

  De la evitarea liniilor amuzante de chat pana la sfaturi pentru prima intalnire, obtineti mai multe sfaturi pentru intalniri de la Match.

  NU RATA

  20 de fapte interesante despre Isaac Newton

  Este aproape imposibil sa vizualizezi lumea stiintifica fara numele de Isaac Newton. El a fost primul om de stiinta care a incercat in mod...

  lucruri pe care nu le stiai despre isaac newton

  Este aproape imposibil sa vizualizezi lumea stiintifica fara numele lui Isaac Newton. El a fost primul om de stiinta care a incercat in mod...

  Matthew Perry si Chandler: O potrivire facut in raiul comediei

  Fanii emisiunii de televiziune Friends vor fi foarte familiarizati cu versurile zgomotoase ale lui Chandler Bing si cu capacitatea de a trece peste orice...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT