Mai mult

  6 cele mai bune baruri si cluburi bucurestene

  Alegerea destinatiei ideale nu este intotdeauna simpla, dar este una importanta. Orasul pentru care optati trebuie sa ofere o mare varietate de avantaje, cum ar fi activitati distractive de zi, viata de noapte fantastica, repere atractive, preturi rezonabile si usurinta in acces.

  Bucurestiul este una dintre cele mai atragatoare destinatii din Europa pentru calatoriile in grup si este bine cunoscut pentru viata sa de noapte energica. In timp ce viata de noapte a Bucurestiului poate fi renumita pentru gradinile sale de bere si sky baruri, cluburile de noapte numeroase si variate din capitala vor lasa cu adevarat o impresie.

  BOA

  O experienta esentiala a vietii de noapte din Bucuresti in aceste zile. Este un loc enorm care combina luxul cu muzica excelenta, datorita a doi DJ rezidenti locali de top, care stiu cum sa distreze o multime de oameni de petrecere bogati si superbi. Pe tot parcursul noptii exista spectacole decadente, la limita, de-a lungul noptii, datorita unor dansatoare foarte sexy pe jumatate goi si acte de cabaret. De la femei singure, escorte bucuresti pana la studente, BOA este locul potrivit pentru oricine.  Este o placere, unde totul merge si veti pleca dorind sa va intoarceti.

  Control Club

  Acest loc este in fruntea listei noastre de „cluburi pentru oameni carora nu le plac cluburile”. Control este un loc central, unde se intampla intotdeauna ceva, fie ca este DJ sau muzica live. De asemenea, atrage o gama decenta de acte internationale: trupe pe care veti dori sa le vedeti. Multimea este la fel de eclectica, racoritoare, libera. Ne place si observam ca se deschide devreme: acum este un pub si club si, atunci cand vremea este suficient de buna, are o terasa foarte inteligenta. 

  Beer O’Clock

  Acest pub are probabil cea mai mare selectie de bere si cidru din oras: asa ca este numit in mod potrivit. Cu preparate din toata lumea, ai putea bea o bere diferita in fiecare seara timp de o luna si nu incercati aceeasi de doua ori. Mai mult, pe langa bere, au aproape intotdeauna paharul potrivit in care sa o serveasca: o atentie deosebita la detalii. Puteti descoperi uneori ca jumatate din berile din meniu nu sunt in stoc, dar asta face parte din distractia de a veni aici. In plus, au intotdeauna un stoc decent de cidru Clark : facut chiar aici in Romania si cel mai bun pe care il veti gusta vreodata.

  Entourage Centrul Vechi

  Iti va placea acest loc. Un bar lung frumos, scaune de bar inalte si chiar fotolii din piele pentru cei care doresc sa se racoreasca. Serveste micul dejun, pranzul si cina de la unul dintre cele mai bune meniuri de bar din Bucuresti: veti gasi ceva ce doriti. Trebuie sa existe 100 de lampi atarnate de tavan: toate diferite. Loc surprinzator de stralucitor, fara racoritoare si fara branding de bere: intotdeauna un bonus in aceste zile.

  Expirat Club

  Expirat exista din 2002, facandu-l unul dintre cele mai longevive cluburi din oras. De cand s-a mutat in locatia actuala din Halale Carol, a luat o noua viata si este din nou unul dintre cele mai esentiale locuri de noapte din oras. Muzica live majoritatea serilor (adesea formatii locale si straine), precum si DJ si femei frumoase. Are o terasa frumoasa, care se deschide de la 18:00 si serveste ca un loc de relaxare superb dupa munca.

  Funky Lounge Herastrau

  Cele mai fierbinti petreceri de zi de vara din oras au loc intr-un frumos lounge langa lac, in inima Parcului Herastrau in fiecare sambata. DJ-ul rezident se asigura ca muzica creeaza o ambianta adecvata, care se potriveste perfect cu vederea la lac, zi si noapte. In timpul saptamanii va puteti bucura, de asemenea, de un cocktail si langa meniul lor delicios pe baza de salata. La fel ca in multe locuri de petrecere exclusive din Bucuresti, rezervarea unei mese si a unei taxe minime este obligatorie pentru o zi de divertisment complet.

  NU RATA

  MESAJE DE 8 MARTIE

  Ziua Mamei este o data marcata in calendarul sarbatorilor din toata lumea, si are scopul de a aduce un omagiu mamelor si de a...

  Cine este TJP, luptatorul strain care se va intoarce la WWC

  Aliantele internationale ale World Wrestling Council (WWC) vor da din nou roade, chiar si in ciuda contextului pandemiei de COVID-19. Prin intermediul presei oficiale,...

  Manaus – orasul din mijlocul junglei

  Zborul dinspre Sao Paolo (Campinas) spre Manaus a fost mai frumos decat mi l-am imaginat. Auzisem povesti despre cum se poate vedea padurea amazoniana...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT