Mai mult

  Aparate foto digitale potrivite pentru familie

  In prezent nu doar fotografii profesionisiti detin aparate de fotografiat, ci aproape oricine detin unul pentru a imortaliza momente unice. Uneori pare destul de greu sa alegi un aparat de fotografiat potrivit daca nu esti un fotograf priceput, insa marile companii producatoare de echipamente foto vin in ajutorul tuturor printr-o varietate de aparate foto pentru totate gusturile si pentru toate buzunarele.

  In randurile care urmeaza va vom prezenta care sunt aparatele foto digitale potrivite pentru familie, pe care le gasiti in orice mall online pentru toata familia.

  Aniversarile, petrecerile sau sarbatorile petrecute in familie sunt momente deosebite pentru oricine. Si, pe langa amintirile pastrate in suflet si in minte, foarte multi doresc sa imortalizeze momente inedite, amuzante sau interesante care se petrec in intimitatea caminului in familie. Alegerea unui aparat de fotografiat potrivit pentru asemenea fotografii nu trebuie deloc lasata la voia intamplarii ci, din contra, aparatul foto pentru familie trebuie sa fie ales in functie de anumite criterii.

  Pentru ca o familie sa detina un aparat de fotografiat nu este necesar ca unul dintre membrii acesteia sa fie fotograf profesionist. Oricine poate realiza fotografii interesante daca are un subiect si destula imaginatie. Iar in cadrul reuniunilor de familie si chiar in timpul calatoriilor sau excursiilor de o zi, subiectele sunt numeroase.

  In primul rand, inainte de a alege un aparat de fotografiat special pentru fotografia de familie, trebuie sa se ia in considerare activitatile pe care membrii familiei obisnuiesc sa le realizeze impreuna. Exista familii care calatoresc foarte mult si familii care participa la aniversari, reuniuni si alte petreceri.

  Un al doilea factor care influenteaza alegerea unui aparat de fotografiat potrivit pentru familie este bugetul alocat acestei investitii, pentru ca achizitionarea unui aparat este o investitie de durata.

  Dimensiunile unui aparat de fotografiat reprezinta un factor important, de asemenea; foarte multi dintre cei care vor sa isi achizitioneze un aparat foto pe care sa il foloseasca pentru fotografiile de familie sunt de parere ca aparatul nu trebuie sa fie prea mare, asadar aparatele de fotografiat compacte sunt cele mai comode din acest punct de vedere. De asemenea, cele mai bune aparate foto digitale trebuie sa aiba functia “face detector”, ideala pentru fotografiile de grup, si sa permita setarea manuala a expunerii.

  Mai mult decat atat, aparatul de fotografiat trebuie sa permita realizarea fotografiilor atat in aer liber, cat si in interiorul casei, iar calitatea sa fie cea mai buna in ambele situatii. Este bine ca, in cazul in care in familie sunt si copii mici sau animale, aparatul de fotografiat sa fie potrivit pentru situatiile de moment. Asadar, viteaza este un factor mai mult decat esential pentru surprinderea copiilor care se joaca sau pentru imortalizarea momentelor inedite din timpul petrecerilor.

  Foarte multi dintre fotografii neexperimentati care doresc sa isi achizitioneze un aparat de fotografiat cad in “plasa” megapixelilor. Calitatea imaginii nu este influentata doar de acest aspect. Din contra, senzorul de imagine sau obiectivul sunt factori mult mai importanti.

  Asadar, aparatul de fotografiat potrivit pentru fotografiile de familie este un aparat simplu, usor de utilizat, usor de transportat, care ofera posibilitatea realizarii unor imagini de foarte buna calitate. Achizitionarea unui aparat DSLR destul de avansat pentru acest gen de fotografie este inutila, asta in cazul in care un membru al familiei nu este un fotograf.

  In concluzie, aparatele de fotografiat compacte sunt alegerea ideala pentru fotografiile de familie. Insa si acestea difera de la un model la altul. In randurile care urmeaza va vom prezenta cateva dintre cele mai potrivite aparate de fotografiat pentru fotografia de familie.

  1. Canon PowerShot SD4000 IS este unul dintre cele bune aparate de fotografiat pentru fotografia de familie, ceea ce face ca acesta sa fie si unul dintre cele mai populare aparate foto compacte. Este ideal pentru fotografiile de calatorie ale familiei deoarece are un design deosebit si poate fi manevrat cu usurinta. Meniul este foarte simplu insa permite fotografului sa faca mici ajustari daca este cazul. Este un aparat de fotografiat potrivit atat pentru fotografiile din interior, cat si pentru cele din natura, calitatea fotografiilor realizate pe timp de noapte fiind, de asemenea, exemplara. Asadar, este ideal pentru realizarea fotografiilor in conditii slabe de iluminare, cum ar fi si cazul aniversarilor. Este un aparat foto ideal si pentru surprinderea momentelor rapide, dar si pentru fotografiile de grup.

  2. Sony Cyber-shot DSC-WX5 este, de asemena, un aparat de fotografiat potrivit pentru familie, in special pentru familiile care calatoresc foarte mult deoarece este un aparat foto ideal pentru fotografia de peisaj si pentru realizarea panoramelor. In acelasi timp, este perfect si pentru fotografiile de grup. Are un aspect deosebit si este foarte ergonomic, fiind usor de manevrat si de transportat oriunde. Pentru ca fotografiile de grup sa fie cu adevarat reusite, folosirea trepiedului este esentiala. Calitatea imaginilor va fi imbunatatita cu siguranta.

  3. Sony Cyber-shot DSC-J10  este un aparat subtire, usor, care se gaseste intr-o varietate de culori si poate fi utilizat fara dificultate de catre oricine, ceea ce il face intr-o mare masura un aparat foto potrivit pentru familie. Meniul sau este simplu si permite fotografului sa vada in continuare subiectul in timp ce realizeaza ajustarile necesare.

  4. Nikon S3100 este un aparat care permite fotografului o apropiere mai mare fata de subiect printr-un zoom optic de 5X. Este un aparat de fotografiat ideal pentru acest tip de fotografie nepretentions in care accentul este pus mai mult pe surprinderea momentului decat pe calitate.

  Cu ajutorul acestor aparate de fotografiat pot fi realizate incantatoare fotografii de familie, atat in aer liber, cat si in interior. Dupa cum am mentionat si in randurile de mai sus, acest gen de fotografie nu pune accentul in special pe calitatea imaginii, ci mai mult pe imortalizarea momentelor petrecute cu cei dragi.

  NU RATA

  Jocuri pentru cupluri, activati distractia in relatia dvs.!

  Fiintele umane au o tendinta foarte puternica de a se obisnui rapid atat cu bune, cat si cu rele. Aceasta este o capacitate foarte...

  Johnny Depp revine la cinema, dupa patru ani de scandal cu fosta sotie Amber Heard

  Dupa ce a fost interzis din francizele Piratii din Caraibe si Animale fantastice, iar Hollywoodul a inchis portile unor noi proiecte,...

  Prima de risc a Romaniei a crescut cu 43% de la sfarsitul lunii martie incoace

  UPDATE: Costul de asigurare pe care investitorii in titluri de stat romanesti trebuie sa il plateasca pentru a se proteja de riscul de intrare...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT