More

  Are Teo Trandafir o noua relatie?

  on

  |

  views

  and

  comments

  Indragita prezentatoare Teo Trandafir a avut multe de patimit din cauza dragostei. De curand insa, vedeta a fost surprinsa de mana cu Antonio Passarelli, un coleg de platou. Chiar daca si-au declarat iubirea, cei doi nu formeaza un cuplu.

  „Oamenilor le e greu sa inteleaga. Antonio imi da mana, imi deschide drumul si face in asa fel incat sa plecam. Dupa parerea mea Antonio face parte din primii 5 oameni cei mai destepti din viata mea, il iubesc din adancul sufletului meu, ti-o spun cu toata sinceritatea. As face orice ca sa continuam sa lucram impreuna. Are toate calitatile pe care le-am visat vreodata de la un barbat, prieten, compatriot.

  Daca suntem un cuplu? Raspunsul in acest caz este NU. Noi in momentul asta suntem posesorii unei bijuterii cum foarte rar s-a mai vazut, si unul si celalalt are mare respect fata de aceasta bijuterie(n.r. prietenie).

  Eu il iubesc pe Antonio Passarelli pentru rabdarea pe care o are, dar cu blandetea lui are grija sa ma tempereze.”, a povestit Teo Trandafir la WOWbiz.

  „Poza aia in care ne tinem de mana, din pacate e una singura. Eu pe Teo o tin de mana in fiecare zi ca sa nu fie asaltata de lume care vine sa ii ia autografe.

  Noi deja formam un cuplu, noi suntem un cuplu minunat, ce se intampla pe televizor nu e intamplator. Daca tu dintr-un cuplu intelegi sa te bagi sub aceeasi plapuma intr-o camera de hotel, atunci eu cu Dan Bittman am format un cuplu. O parte din viata mea o traiesc in acest moment cu Teo.

  Nu pot sa o invit pe Teo la un suc pentru ca avem probleme. Ma simt extraordinar in apropierea ei.

  Daca eu v-as spune acum ca sunt cu Teo, un bucataras din suburbiile televiziunii, pentru mine ar fi foarte bine, dar nu pot sa mint”, a declarat Antonio la WOWbiz.

  Share this
  Tags

  Must-read

  Cum sa pastrezi o relatie la distanta interesanta

  O mare parte a relatiei este sa petreceti timp de calitate unul cu celalalt. Aceasta este una dintre provocarile majore cu care se confrunta...

  11 principii de viata

  1 . Numara-ti binecuvantarile. O data ce ai inteles cat de valori esti si cat de mult contezi, zambetele se vor inarce la tine,...

  INTERVIU – EXCLUSIV: Nely Vanessa – “Imi doresc sa cuceresc un loc in topurile muzicale”

  1.Cine esti tu, Nely Vanessa, si de unde vii?Spune-ne mai multe despre tine! NELY VANESSA: Ma numesc Neli Ivan,sunt din Pitesti dar locuiesc in Grecia...

  Recent articles

  More like this