Mai mult

  13 idei de design pentru o casa moderna

  Designul modern de la mijlocul secolului se refera la un stil arhitectural caracterizat prin linii curate, interioare mari deschise, ferestre din podea pana in tavan si pereti usor curbati. A aparut la sfarsitul anilor 1940 si a cunoscut o mare popularitate in urmatoarele doua decenii, devenind una dintre cele mai influente miscari arhitecturale de pana acum.

  Simplitatea moderna si estetica dezordonata facute celebre de nume precum Frank Lloyd Wright si Ludwig Mies van der Rohe continua sa atraga proprietarii de case si astazi. Inspirati-va din aceste case moderne de la mijlocul secolului si incorporati elemente ale acestui stil minimalist pentru a spori designul propriei case si pentru a reduce atractivitatea.

  Finisaje calde din lemn si linii curate

  Un set de usi din lemn adauga caldura acestui exterior din caramida si sticla. Liniile orizontale curate de pe usa imita caramida vopsita in alb si sunt caracteristice designului casei moderne de la mijlocul secolului. Panourile mari de sticla din jurul usilor conecteaza interiorul cu exteriorul, lasand sa intre multa lumina naturala si spargand caramida. Doua aplice de perete cilindrice minimaliste flancheaza usile, iar jardinierele moderne adauga un strop de verdeata intrarii din beton. Amenajarea curbata adauga o forma organica si un contrast puternic cu usile din fata cu captuseala curata. 

  Aduceti in aer liber

  O caracteristica a arhitecturii moderne de la mijlocul secolului este conectarea interiorului cu exteriorul, iar o modalitate buna de a realiza acest lucru este prin panouri mari de ferestre. Aceasta casa in stil ferma are vedere panoramica la curtea din spate si la piscina, aducand elemente de apa si verdeata in interior. Stancile si plantele desertului contureaza piscina dreptunghiulara, iar sezlongurile albe minimaliste ies pe exteriorul bej care incorporeaza lemn, sticla si beton.

  Cadru A de la mijlocul secolului

  Un cadru A este o structura de forma triunghiulara cu laturi inclinate abrupte; aceste structuri au fost o alegere populara de cabina de zeci de ani. Panourile mari de ferestre formeaza un model liniar pe aceasta cabina cu cadru in A maro si rosu. Un perete de ferestre lumineaza pata intunecata, conecteaza cabana cu imprejurimile sale, ofera vederi uimitoare si inunda casa cu lumina naturala. Un cadru A va permite sa va simtiti ca si cum ati fi in aer liber, dar din confortul si confortul casei dvs.

  Arhitectura moderna de la mijlocul secolului

  Peretii curbati cu panouri de sticla si un acoperis plat fac din aceasta casa uimitoare simbolul designului modern de la mijlocul secolului. Stalpi negri si eleganti juxtapun sticla transparenta si acoperisul alb. Peretii de sticla aduc linistea curtii din spate in interior, in timp ce panourile albe de pe usile de sticla adauga detalii liniare pentru a echilibra structura curbata. Pietrele din beton de terasa macinau locuinta luminoasa si aerisita.

  Exterior intunecat de la mijlocul secolului

  Lambriurile verticale si ferestrele inalte si inguste confera acestei case un aspect prin excelenta de la mijlocul secolului. Un strat proaspat de vopsea neagra actualizeaza instantaneu fatada, in timp ce lucarne adauga inaltime, detalii liniare si lumina naturala in aceasta casa in stil ferma. O placa de beton in alcovul de la intrare adauga un unghi neasteptat in fata casei si echilibreaza culoarea inchisa a vopselei.

  Casa pe doua niveluri de la mijlocul secolului

  Accentele calde de lemn si liniile orizontale adauga un stil de mijlocul secolului acestei case pe doua niveluri. O usa de garaj din sipci din lemn si o usa din fata ies peste un exterior alb stralucitor. Cutiile de ferestre din lemn adauga un accent decorativ fara a perturba aspectul minimalist si leaga in verdeata care inconjoara casa. O balustrada simpla aliniaza treptele catre usa din fata, oferind o vedere fara obstacole asupra usii.

  Finisaje din lemn

  Lemnul in diverse tonuri si forme se amesteca cu panourile de sticla si betonul gri pentru a crea acest exterior modern. Lambriurile si sipcile din lemn adauga textura si dimensiune si evidentiaza un acoperis plat. Aceste linii drepte contrasteaza formele si culorile organice din curtea din fata, inclusiv pavele rustice, petice rotunde de iarba si tufisuri firave. O veranda mare din fata are o vedere deschisa spre curte, iar o usa glisanta cu sipci albe de la nivelul al doilea este ecoul exteriorului.

  Casa cu piscina din mijlocul secolului

  Un acoperis plat, materiale amestecate si panourile ferestrelor din podea pana in tavan fac o casa uimitoare de piscina in stil mijlocul secolului. Peretii de sticla permit vedere la piscina interioara si peisajul verde. Sezlongurile joase pentru piscina, o umbrela eleganta si un jardinier supradimensionat adauga note decorative discrete care completeaza structura rationalizata.

  Paleta de culori de la mijlocul secolului

  O paleta de culori maro si portocaliu ruginit contrasteaza cu copacii inalti verzi din jurul acestei case moderne de la mijlocul secolului. Exteriorul are caramida orizontala, beton, panouri inalte de ferestre si un acoperis inclinat sipci. Terasa mare deschisa se conecteaza la o intrare in aer liber acoperita de surplomba acoperisului.

  Paleta de culori moderna

  Un exterior modern alb stralucitor de la mijlocul secolului este fundalul perfect pentru o usa verde lime. Paleta de culori neutre iese in evidenta si fata de verdeata din jur. Liniile geometrice si un acoperis inclinat adauga inaltime si o veranda din lemn calda din fata se leaga de un gard de sarma cu profil redus. Gardul creeaza o senzatie deschisa, aerisit si incorporeaza linii curate care raman fidele acestui stil arhitectural.

  Materiale mixte

  Adaugati interes exteriorului casei dvs. amestecand mai multe materiale. Aceasta veranda din fata are un perete cu accent de piatra calda, trepte si stalpi din lemn si o fatada din beton. Zidul de piatra adauga o senzatie organica, inspirata de natura, iar aranjamentul orizontal al pietrelor mentine liniile curate evidentiate de acoperisul plat. Lemnul si piatra fac ecou elementelor naturale din curtea din fata si ofera un fundal neutru pentru toata verdeata din jurul casei.

  Curata liniile

  Creati un flux perfect intre interiorul si exteriorul casei dvs. cu ferestre din podea pana in tavan si o paleta de culori minimala. Aceasta piscina dreptunghiulara in pamant se simte ca o extensie a zonei de relaxare in aer liber. Pavele mari de culoare gri mentin spatiul exterior inspirat de mijlocul secolului curat, iar gardurile vii luminoase si taiate drept incadreaza spatiul, oferind in acelasi timp intimitate.

  Idei de vopsea exterioara

  Una dintre cele mai simple si mai ieftine modalitati de a actualiza exteriorul casei tale este sa o vopsesti. Sidingul vertical gri confera acestei case in stil ferma o senzatie moderna. O usa din fata si ramele ferestrelor de tip chartreuse fac semn cu capul catre plantele delicioase din fata casei. O poteca curbata din caramida rosie adauga caldura si un element neliniar casei moderne de la mijlocul secolului, sporind atractivitatea bordurilor si incadrand plantele.

  NU RATA

  Beneficiile pe care aloe vera le are asupra sanatatii tale!

  Toti stim despre aloe vera ca este o plata miraculoasa, care aduce multe beneficii organismului nostru. Iata ce beneficii are gelul de aloe vera...

  5 motive pentru care majoritatea relatiilor se termina dupa 5 luni de intalnire

  Primele 3-4 luni de intalnire sunt in primul rand distractive, intense si pline de sesiuni de make-out. Dar, odata ce acea infatuare s-a terminat,...

  Cartarescu: Cioloș ar putea coagula un electorat de dreapta-stanga

  DA,cu D mare,multi suntem de acord ca Ciolos si tinerii frumosi si destepti-nemanjiti prin culisele rosii ale politicii autohtone,scoliti in scoli de renume ,care...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT