Mai mult

  Cat de importanta este pierderea virginitatii?

  Cu cine ne pierdem virginitatea? Cine o face mai devreme, barbatii sau femeile? Cine este mai greu de convins pentru primul act sexual?

  Cand vorbim de primul act sexual, acesta include si pierderea virginitatii, care este definita in mod diferit pentru femei si barbati. Termenul de “virginitate” a fost mereu gresit inteles in ceea ce ii priveste pe barbati. De ce? Aminteste-ti de tineretea ta si vei vedea ca experienta primului contact sexual a insemnat “castigarea” si nu pierderea a ceva. Este ca un talisman care se presupune ca este foarte important pentru viitorul barbatului, deoarece se presupune ca reprezinta un simbol al abilitatilor barbatului.

  Cand isi pierd femeile virginitatea

  Pe de alta parte, femeile inca vad virginitatea ca pe ceva la care merita sa renunti. Nu este atat de important daca este o experienta timpurie, ci este mai important sa alegi momentul si circumstantele potrivite. Femeile au o abordare mai romantica asupra virginitatii si amintirea acestui eveniment trebuie sa fie ca o lumina puternica in vietile lor.

  Barbati vad maturitatea sexuala ca pe un lucru care, cu cat se intampla mai repede, cu atat mai bine, in timp ce femeile sunt mai prudente in legatura cu virginitatea lor si nu se lasa purtate de val.

  Cercetarile privind pierderea virginitatii

  Primele experiente sexuale nu sunt deloc grozave, in special pentru femei. McCabe si Collins au descoperit deja in anii ’70 ca aceasta experienta este neplacuta pentru 50% dintre femei. 40% dintre ele simt vina, le este teama de sarcina si sa fie expuse in public (ceea ce unor barbati le place sa faca atunci cand se lauda colegilor).

  Primul act sexual are un efect mult mai important asupra femeilor decat barbatilor. Multe femei sunt agitate in privinta acestui eveniment si simt ca experienta le defineste esenta.

  Deoarece asteptarile femeilor sunt mai mari din cauza planificarii precise, sunt si mai dezamagite daca lucrurile nu se intampla asa cum si-au imaginat. Barbatii experimenteaza primul act sexual ca pe ceva excitant si satisfacator. Un barbat tipic, mediu, isi pierde virginitatea cu o persoana de care nu este emotional atasat.

  Primul act sexual are un efect mult mai important asupra femeilor decat barbatilor

  Cine este initiatorul?

  Intotdeauna s-a stiut ca barbatii au mai multa dorinta decat femeile si ca ei initiaza de obicei activitatea sexuala. Este logic sa concluzionam ca femeile refuza actul sexual mai des decat barbatii. Rezultatul cercetarilor conduse de Blumstein si Schwartz la turnura secolului au aratat ca barbatii initiaza actul sexual in 51% din situatii, in timp ce femeile o fac doar intr-o masura de12%. 16% dintre barbati au respins actul sexual, in raport cu 48% dintre femei care au facut acelasi lucru. Nu cu mult timp in urma, lucru aratat de date, era treaba barbatului sa fie initiatorul, in timp treaba femeii era sa il refuze.

  Aceleasi cercetari asupra cuplurilor americane a aratat ca barbatii au chiar sentimente negative asupra femeilor care au aratat mai mult interes pentru sexualitate. Ei au studiat si mai multe cupluri si au descoperit ca femeile cel mai adesea initiaza sexul datorita dorintei de dragoste si intimitate, in timp ce barbatii o vad ca pe o relaxare sexuala.Experienta este diferita pentru barbati si femei

  Deci, barbatii si femeile experimenteaza sexualitatea diferit. Factorii predominanti afecteaza felul in care experimentam sexualitatea si ne ghideaza comportamentul. Deoarece barbatii si femeile primesc mesaje diferite cu privire la sexualitate, toate aceste asteptari sunt in mod natural reflectate in practicile sexuale. Relatiile sexuale se presupune ca ne afecteaza relatia cu masturbarea, credinta si numarul partenerilor.

  NU RATA

  Servicii juridice online: oricand, oriunde

  A lua fraiele unei afaceri nu este o sarcina usoara, mai ales atunci cand trebuie sa avem tot ceea ce tine de fiscalitate, contabilitate...

  20 de idei grozave pentru utilizarea agrafelor de rufe din lemn

  In aceste vremuri, Internetul ne ofera o infinitate de site-uri care ofera idei neobisnuite si foarte ingenioase, care ne ajuta sa ne usureze viata....

  Semne care iti spun ca ar trebui sa mergi cu partenerul la un terapeut

  Nu fiecare cuplu trebuie să vadă un consilier, insa dacă aproximativ 50% din căsătorii se termină în divorț, mulți dintre noi ar trebui sa...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT