Mai mult

  Ce conteaza la un partener de viata?

  Deși nu putem cunoaște toate caracteristicile bune și rele ale partenerului nostru de la primele intalniri, există anumite trăsături universale pe care ar trebui să le căutați într-un partener de relație care să vă asigure o relatie frumoasa si armonioasa. Nici o persoană nu este perfectă, desigur, dar iată opt calități cheie de căutat într-un partener:

  1. Maturitate emoțională

  Fiecare persoană vine echipată cu defecte și bagaje emoționale. Căutarea perfecțiunii este o căutare nerealista. În schimb, ceea ce ar trebui să căutați într-un partener de pe un site de matrimoniale si nu numai, este maturitatea emoțională. Asta înseamnă ca un barbat este dispus să gândească și să învețe despre sine, este deschis să reflecteze asupra trecutului și să evolueze în prezent. Un barbat matur emotional nu-și lasă emoțiile să conducă acțiunile lor. Sunt independenți și siguri de sine, ceea ce înseamnă că nu vor caută să le remediați problemele.

  2. Deschidere

  Alături de maturitatea emoțională, unul dintre lucrurile de căutat într-un partener este deschiderea către schimbare si evolutie pe toate planurile. Nu numai că partenerul dvs. ar trebui să fie interesat să-și schimbe propriile comportamente de auto-limitare, dar el sau ea ar trebui să fie deschis să asculte mereu cu mare atentie ceea ce aveți de spus. Comunicarea deschisă și onestă este vitală pentru a menține o relație strânsă. Când o persoană ridică un perete in cuplu si spune: „Nu sunt dispus să ascult și nu vreau să mă schimb”, există cu adevărat puțin loc spre aproape deloc pentru evolutie pe ambele părți. Când un cuplu este dispus să comunice în mod deschis despre ei înșiși, sentimentele și reacțiile lor unul față de celălalt, evită să creeze tensiuni. Ascultandu-se reciproc si comunicand deschis, ei construiesc o bază solidă pentru o relație viabilă care va evolua cu siguranță frumos în timp.

  3. Onestitate

  Minciuna este din păcate frecventă în multe relații. Unele cupluri cred că au nevoie de minciuni pentru a supraviețui. A putea avea încredere unul in celalalt este foarte important atunci când alegeți un partener de viață. Căutați pe cineva ale cărui acțiuni sunt intotdeauna sincere si corecte. Este mai bine să fii cu cineva care să-ți spună mereu ce gandeste si ce isi doreste de la tine sau de la relatia de cuplu in general. Chiar și atunci când adevărul este greu de acceptat, este în interesul dumneavoastră să vă cunoașteți cu adevărat partenerul. Cineva care ascunde aspecte despre sine poate să te faca să te simți nesigur și neîncrezător.  

  4. Respectuos și sensibil

  Una dintre cele mai valoroase calități de căutat într-un partener este respectul. Când găsești pe cineva care te încurajează să fii tu însuți, te poți simți în siguranță în relația ta. Este ușor să te simți iubit atunci când cineva te încurajează să faci ceea ce te face fericit. Aceeași persoană poate fi dispusă să vă provoace atunci când vă angajați în atitudini și comportamente autodistructive. Acest mod de relaționare acordat este atât sensibil, cât și respectuos față de cine ești, ca individ, separat de partenerul tău. Când cineva te apreciază și se interesează de lucrurile care te pasionează, poți împărtăși cu adevărat viața ta cu aceasta persoana, continuând în același timp să îți urmărești interesele proprii.

  NU RATA

  INTERVIU – EXCLUSIV: Mihai Teodor – “Beeper e o melodie speciala pentru mine si sper ca si pentru cei care o asculta”

  Buna!Cine esti tu, Mihai Teodor, si de unde vii? MIHAI TEODOR: Sunt cel caruia ii canta mai totdeauna melodii in minte, cel care vine...

  Tratamente naturiste pentru alergii

  Alergiile sunt raspunsurile exagerate ale sistemului imunitar la substanțele care nu sunt, in general, considerate a fi daunatoare. Exista multe tipuri diferite de alergii,...

  De ce incheierea unei relatii poate fi de fapt un pas inainte

  Toate eșecurile, în special relațiile romantice eșuate anterior, au lecții unice de oferit. În acest articol, redefinim eșecul astfel încât să poată fi o...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT