Mai mult

  Ce inseamna sa visezi fosti colegi de munca

  Cuprins

  • Ce inseamna sa visezi fosti colegi de munca
  • Vis la moartea unui coleg de munca
  • Intelesul viselor despre munca
  • Vise romantice cu colegii de serviciu
  • A visa la vechiul sef inseamna
  Vis la moartea unui coleg de munca

  Visarea ca vezi un coleg vechi iti afirma subconstientul si intuitia. Faci o schimbare drastica in viata ta. Poate ca este o relatie de care trebuie sa renunti. Este un indiciu al noilor roluri pe care le veti asuma si al incertitudinii pe care aceasta o poate aduce.

  Veti gasi inchiderea acestor probleme nerezolvate. A vedea visul unui fost coleg este un indiciu pentru o crestere rapida catre succes. Te simti violat. Vei iesi in evidenta in multime. Visul este un semn de vitalitate si fericire. Te afli sub un nivel extraordinar de stres.

  Tu si partenerul tau va plac glumele si jocurile verbale, mai ales daca puteti rade amandoi de voi insiva. Astazi isi da seama ca iubita lui are un simt al umorului foarte ciudat, pe care nu il apreciase pe deplin.

  Intelesul viselor despre munca

  Cartile de vis numesc visele despre munca anterioara un simbol al regretului pentru timpul care nu poate fi returnat. Trebuie sa te astepti la schimbari, dar trebuie sa fii atent la frauda.

  Exista si interpretari pozitive ale unei astfel de viziuni intr-un vis: crestere personala, crestere salariala, succes cu colegii. Daca l-ai vazut pe vechiul tau sef intr-un vis, s-ar putea sa ratezi ocazia de a-i cere sfaturi sau ajutor. Daca te-ai certat cu vechiul tau sef despre probleme de munca, acest vis este un avertisment despre situatia stresanta.

  Revenirea la vechiul tau loc de munca inseamna ca nu esti multumit de jobul tau actual si ca consideri vechiul tau job mai bun. Acest complot indica, de asemenea, ca nu ar trebui sa pierzi timpul si efortul cu ceea ce este irealizabil.

  Vise romantice cu colegii de serviciu

  Visarea fostilor colegi este un semn al nevoii tale de a dezvolta legaturi de prietenie mai profunde si mai stranse. Te simti restrictionat fata de ceea ce vrei cu adevarat sa faci. Trebuie sa recunoasteti un aspect negativ al dvs. si sa faceti fata cu el.

  Acest vis este un indiciu pentru cresterea emotionala si spirituala. Calea pe care ai ales-o pentru tine poate fi usor modificata. Vechi in visul tau denota o schimbare majora. Iti arunci greutatea si puterea. Ceva este deplasat in viata ta. Visul exprima ca ceva sau cineva iti epuizeaza energia sau resursele. Poate ca noutatea si incertitudinea unei descoperiri te fac putin mai precaut.

  Visul de munca se refera la o situatie care trebuie reparata sau ingrijita. Te sacrifici pe tine. Poate ca ii lasati pe altii sa va dicteze directia sau obiectivele in viata. Acest vis indica razbunare si atitudini razbunatoare. Trebuie sa renunti la gandurile tale negative si sa incepi sa-ti exprimi emotiile.

  Colegul din acest vis este un indiciu al numeroaselor obstacole, esecuri si intarzieri pe care va trebui sa le depasiti pe masura ce va indreptati spre obiectivele dvs. Esti intr-o stare de bucurie si satisfactie. Esti protejat de frig sau saracie.

  Acest vis indica simplitate. S-ar putea sa existe ceva in trecut pe care trebuie sa il incorporezi in viata ta actuala. Esecuri si intarzieri pe care va trebui sa le depasiti pe masura ce va indreptati spre obiectivele dvs. 

  A visa la vechiul sef inseamna

  Un coleg de munca este o persoana cu care lucrati, care face o munca similara la acelasi nivel. Ai visat la un coleg actual? Un coleg de munca poate fi un vis pozitiv sau negativ. Uneori visam la colegi chiar si atunci cand am parasit postul sau locul de munca in viata reala.

  Cand visezi la colegi existenti, evidentiaza un aspect al relatiei tale cu acestia in viata de treaza, care este legat de stres sau de satisfactia profesionala. Daca visezi ca antrenezi un coleg care sa-ti ia locul la locul de munca, este o sugestie ca iti aprofundezi dezvoltarea spirituala. Un coleg care apare in visul tau prevesteste luptele, ambitiile si natura competitiva.

  Daca colegul de munca este neidentificat in viata de veghe, atunci ar putea fi legat de vreo afacere psihologica la care ar trebui sa lucrez. Visarea la colegi ar putea implica faptul ca te angajezi intr-o sarcina care implica munca analitica. S-ar putea sa fie un nou proiect in derulare si va intrebati cum veti lucra la acest proiect.

  NU RATA

  Bebelusii pot face Baby Gym la Kineto Bebe

  Mamici, tatici, bebelusi si jurnalisti au fost prezenti aseara la inaugurarea noului sediu al centrului de gimnastica pentru copii Kineto Bebe, de pe Calea...

  Jocuri pentru cupluri, activati distractia in relatia dvs.!

  Fiintele umane au o tendinta foarte puternica de a se obisnui rapid atat cu bune, cat si cu rele. Aceasta este o capacitate foarte...

  10 caracteristici ale unui om destept

  Indiciile care te vor ajuta sa intelegi ca ai in fata un om inteligent, si nu un om complexat pana la ceruri care are...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT