Mai mult

  Meryl Streep confirma despartirea de sotul Don Gummer

  Dupa 45 de ani de casnicie si patru copii, Meryl Streep si sculptorul Don Gummer au ajuns la capatul drumului. Perechea, care este casatorita din 1978, s-a despartit in urma cu mai bine de sase ani, a confirmat un purtator de cuvant al actorului. Cei doi au patru copii si cinci nepoti.

  Streep continua sa-si poarte verigheta, chiar si dupa despartire, asa cum a raportat prima data de Page Six. A fost vazuta pe degetul ei vineri, de exemplu, cand Streep a aparut la Premiile Princesa de Asturias din nord-vestul Spaniei. Vanity Fair a contactat Streep pentru comentarii, dar nu a primit un raspuns la momentul publicarii.

  Printr-o declaratie, un reprezentant al castigatorului Oscar a declarat pentru People: „Don Gummer si Meryl Streep sunt separati de mai bine de sase ani si, desi vor avea mereu grija unul de celalalt, au ales vieti separate.” Incepand cu 30 septembrie, cuplul era casatorit de 45 de ani. 

  Dupa decenii bazate pe Coasta de Est, actorul in varsta de 74 de ani si-a cumparat o casa de la mijlocul secolului in Pasadena in 2017. La inceputul lui 2020, Streep si Gummer, in varsta de 76 de ani, si-au vandut penthouse-ul Tribeca de 3.950 de metri patrati pentru 15,8 milioane de dolari. dupa 14 ani ca proprietari, scazand puternic pretul dupa ce s-a chinuit sa-l vanda timp de peste un an. 

  Streep si Gummer sunt parinti ai patru copii: Louisa Jacobson , in varsta de 30 de ani , actorul Grace Gummer , in varsta de 37 de ani , Mamie Gummer , in varsta de 40 de ani (de asemenea, actor) si cantareata/compozitorul Henry Wolfe , in varsta de 43 de ani. . Ei impart si cinci nepoti.

  „Cu siguranta nu este usor sa fii casatorit cu o actrita”, a spus Streep intr-o declaratie des citata in urma cu cativa ani. „Dar daca va dati spatiu unul altuia, veti obtine si apropiere. Si timpul este inca cel mai bun lucru pe care ne putem oferi unul altuia in zilele noastre.” 

  NU RATA

  Totul despre sexul vaginal

  Chiar daca exista mai multe tipuri de sex, sexul vaginal ramane totusi cel mai practicat de catre majoritatea cuplurilor. Sexul, in general, este destul...

  Cand incepe copilul sa vorbeasca?

  Nu exista o varsta la care este obligatoriu ca toti copiii sa vorbeasca - unii o fac mai devreme, altii mai tarziu Nu putini...

  Israelul se confrunta cu alegeri dureroase in lupta pentru Gaza

  ARMATELE POT lupta sa urmareasca un singur scop de razboi fara a fi deturnate de curs. Israelul ii urmareste pe patru dintre ei si...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT