Mai mult

  Crin e baiat bun, dar l-au stricat anturajul si nevasta

  Crin 55 de voturi, Iohannis 111. Probabil ca este un nou record mondial la “pierdut tot” viteza. De la 1 iunie pana acum, lui Crin i-a fugit partidul de sub picioare, a pierdut si candidatura la prezidentiale, a pierdut si echipa pe care o avea in partid, ca si aia a dat fuga sa se predea la picioarele lui Klaus. Nu mai punem la socoteala ca inainte de 1 iunie a pierdut USL si sefia Senatului si cam toata increderea pe care o trezise in randul poporului cu drept de vot.

  Punem insa la socoteala faptul ca Antonescu va intra in istoria istoricului PNL ca fiind cel care i-a mutat pe liberali in sediul lui Basescu din Modrogan, ceea ce, probabil, nici Basescu insusi nu visa.

  Crin a plecat azi de la Delegatia Permanenta singur. Foarte singur. In ultima perioada, mai ales dupa ce Iohannis cel agale-vorbitor dar degraba-tradator, a anuntat ca vrea sa fie presedinte la PNL, desi intelegerea lor fusese fix pe dos, Crin n-a mai avut incredere in aproape nimeni, acuzand tradarea in stanga si in dreapta.

  Ieri nu mai erau alaturi de el decat Dian Popescu si Mircea Rosca. Niste liberali pur sange, de vita veche. Iar astazi, familia Manescu, domnul si doamna (pe care a bagat-o din nou in PE pentru 5 ani), nici macar nu s-a prezentat la Delegatia Permanenta la care Antonescu ar fi avut mare nevoie de inca doua voturi.

  Marile caractere liberale si determinarea de a nu abdica nici torturati de la principii, de la doctrina istorica si de la memoria maretilor inaintasi, s-au aratat in toata splendoarea lor in ultimele doua luni, cand au acceptat fara sa cracneasca si afilierea la PPE, si fuziunea cu partidul lui Basescu, si adularea neconditionata a unui venetic care are mari probleme in a lega o propozitie in romana. Fix ca niste suricate care miros oportunitati fresh de papa bun si mult, s-au mutat cu totii, literalmente peste noapte, de la usa lui Crin la poarta lui Iohannis.

  Dar nu doar ticalosia celor din jur a dus la caderea lui Crin de sus.

  Daca ii intrebi pe cei care il cunosc si cunosc bine si rotitele PNL, vor zice ca o mare cauza este fosta prima doamna a PNL. Adina Valean, aceasta Mioara Roman a PNL-ului. Adina Valean l-a bagat pe sotul, pana atunci modest si discret, in povestea penthhouse-ului cumparat de la Virgil Magureanu cu 250 000 de euro, la jumatate fata de pretul pietei. Tot ea l-a introdus si in lumea milionarilor de la Monaco, unde intri liber si pleci dator. Tot ea a cocotat, in functii cheie si in posturi de sfetnici, tot felul de personaje care mai de care. Daniel Chitoiu, acum plecat langa Tariceanu, Ramona si Rares Manescu, despre care ziceam mai sus ca nici macar nu au venit azi la sedinta sa voteze pentru cel care i-a sustinut, sa nu-l uitam nici pe Volintiru, presedintele de la Dambovita care umbla prin sediul central al PSD in campania pentru europarlamentare, Mircea Rosca, implicat in tot felul de povesti ciudate etc etc. Si nu in ultimul rand, Soooriiin Frunzaverdeeee. Omul cheie al PDL, transferat spectaculos la PNL, artizanul afilierii la PPE si despre care se spune ca este si artizanul instalarii lui Iohannis pe scaunul lui Crin.

  Despre fosta prima doamna stim ce a obtinut. Este vicepresedinte al Parlamentului European. Despre fostul prim domn al PNL, stim de asemena ce a obtinut. A fost acuzat ca si-a mutat partidul la PPE pentru ca sotia sa fie vicepresedinte al Parlamentului European. Si a devenit celebru pentru asta si la Bruxelles, via Graham Watson si Guy Verhofstadt.

  Poate prima doamna o fi obtinut si altele, nu stim cu dovezi.

  Dar despre fostul prim domn al PNL stim ca s-a nascut talent si atat.

   

   

   

  NU RATA

  Exista dragoste la prima vedere?

  Timpul se opreste pentru cateva secunde, inima bate cu putere, provocand dilatarea pupilelor si devenim nervosi . In acel scurt interval de timp se...

  10 moduri de a face economia sa se simta ca prima clasa

  Iata clasa ta Economy (master). Avem zece trucuri pentru ca zborul tau Economy sa se simta ca si cum ar fi la clasa...

  Linia de succesiune

  Titlurile Membrilor Casei Regale a Romaniei, precum si Ordinea de Succesiune sunt determinate de Normele Organice ale Casei Regale a Romaniei.Astfel, potrivit acestora, Seful...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT