Mai mult

  Cât de eficiente sunt prezervativele?

  Prezervativele sunt excelente în ceea ce privește prevenirea bolilor cu transmitere sexuală și a sarcinii. Dacă instrucțiunile sunt respectate în mod corespunzător și dacă cuplurile le-ar folosi de fiecare dată când fac sex, atunci ar fi foarte puține șanse ca femneia sa rămână însărcinată sau partenerii sa contacteze o boala cu transmitere sexuala. Să vedem ce spun specialiștii despre cât de eficiente sunt de fapt prezervativele.

  Prezervativul este eficient impotriva sarcinii

  Inainte de orice altceva, prezervativul este absolut necesar atunci cand ai o aventura de o noapte. Daca te masturbezi in timp ce te uiti pe Filmeamatori.com sau oricare alt site de filme pentru adulti, atunci cu siguranta nu ai nevoie de protectie. Cei care folosesc prezervative de fiecare dată când fac sex nu ar trebui să se îngrijoreze de o sarcină sau de vreo infectie. Dar nu toate lucrurile sunt perfecte și asta înseamnă că în viața reală prezervativele sunt 85% eficiente.

  Se pare ca 15 din 100 de persoane care folosesc prezervative vor rămâne însărcinate în fiecare an. Ceea ce este cu adevărat important este să știți exact cum să folosiți prezervativul. Cu cât stii mai bine să îl folosești, cu atât va funcționa mai bine. Cu toate acestea, există o mică șansă de a rămâne însărcinată chiar și atunci când folosesti prezervativul in mod corect. Barbatii trebuie sa cunoasca cu exactitate cum se pune un prezervativ. Nu trebuie sa intre aer si nici nu trebuie fortat pentru ca se poate rupe.

  Cum puteți face prezervativele mai eficiente?

  Există vreo modalitate de a face prezervativele mai eficiente? Vestea bună este că puteți face acest lucru prin utilizarea lor chiar de la începutul actului sexual si pana la sfârșit. În plus, asigurați-vă că prezervativul este rulat pe penis în mod corect înainte de orice contact genital. Un alt sfat util este să folosești lubrifiant de fiecare dată când faci sex. Acest lucru nu numai ca va va face sa va simtiti extrem de bine, dar va va si proteja mult mai bine.

  Rețineți că prezervativele sunt proiectate sa reziste, dar acest lucru nu inseamna ca puteti trage de ele cu putere. O utilizare corectă a prezervativului este tot ceea ce aveți nevoie pentru o bună protecție împotriva bolilor și a sarcinii. Nu uitati sa verificați dacă prezervativele au expirat sau nu. Verificați cu atenție data pe ambalaj sau cutie. Nu folosiți niciodată unul înainte de a face acest lucru.

  Adolescenții trebuie să cunoască importanța prezervativelor

  Adolescenții din întreaga lume ar trebui educați sexual pentru a cunoaște importanța utilizării prezervativelor de fiecare dată când fac sex. Ei trebuie să înțeleagă că prezervativul îi poate ajuta să evite diverse boli și, de asemenea, o posibilă sarcină. Mai mult, tinerii ar trebui să știe și să folosească prezervativele. Din păcate, mulți dintre ei nici nu știu cum să facă asta, ceea ce este un lucru destul de îngrijorător. Vestea bună este că prezervativele pot fi găsite cu ușurință peste tot. Aproape toate magazinele le au și nici nu sunt scumpe. Prin urmare, oricine le poate cumpăra, ceea ce este din nou foarte util pentru adolescenți, în special. Părinții ar trebui să discute cu copiii lor despre toate aceste lucruri. În plus, școlile ar trebui să ofere și cursuri de educație sexuală. Cu informații bune, oricine se poate bucura de sex la maximum fără a avea niciun fel de problemă de sănătate.

  NU RATA

  Noaptea Muzeelor in Bucuresti

  Daca vreti sa faceti o noapte alba pe 15 mai, atunci de ce sa nu fie una culturala deoarece muzeele bucurestene va asteapta cu...

  Tehnica naturii moarte: trucuri si ghid

  Naturile moarte sunt probabil una dintre cele mai vechi si mai studiate discipline fotografice. Direct legata de pictura clasica si de marii maestri, fotografia...

  Pasiunea in cuplu: cum sa o tii in viata

  Monotonia este unul dintre factorii care compromit cel mai mult viata unui cuplu. Din fericire, exista mai multe formule pentru a mentine vie flacara...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT