Mai mult

  De ce incheierea unei relatii poate fi de fapt un pas inainte

  Toate eșecurile, în special relațiile romantice eșuate anterior, au lecții unice de oferit. În acest articol, redefinim eșecul astfel încât să poată fi o piatră de temelie pentru lucruri mai mari în viața ta amoroasă! Succesul poate fi un profesor foarte bun, mai ales atunci când încercați ceva nou pentru prima dată, și funcționează! Succesul te învață să faci ceva în viitor care va duce la un rezultat pozitiv.

  Dar eșecul oferă ceva ce nu primești de la succes. Ceva mult mai valoros dacă știi să privești lucrurile cum trebuie. Pentru că dacă nu te folosești de eșecuri și înveți de la ele, vei obține aceleași rezultate nedorite. Dar dacă înveți ceva nou de fiecare dată când eșuezi, creșterea ta va fi exponențială!

  Despre esecul in viata amoroasa

  Poate că este o relație în trecut care nu a mers așa cum ai fi sperat. Sau poate ai acum o relatie cu un partener intalnit pe o platforma de matrimoniale, care te-a dezamăgit, și te chinui să mergi mai departe. Toate eșecurile, în special relațiile eșuate anterior, au lecții unice de oferit. Oricum ar fi, vom redefini eșecurile relației, astfel încât să poți progresa, învăța și crește din ele.

  1. “Fiecare adversitate, fiecare eșec, fiecare suferință, poartă cu sine sămânța unui beneficiu egal sau mai mare.” – Napoleon Hill

  Acesta este un citat genial al lui Napoleon Hill. Ne învață că există de fapt o sămânță de beneficii în fiecare eșec, indiferent cât de mare ar părea. De fapt, uneori beneficiul este chiar mai mare decât eșecul în sine. Dacă puteți ține eșecul într-o lumină pozitivă, puteți revendica binele din acesta. Nu mulți oameni își pot trăi viața căutând binele în orice situație, dar stăpânirea acestui lucru poate avea un impact extraordinar asupra vieții voastre amoroase, permițându-vă să creșteți și să învățați. De exemplu, ați putea descoperi sămânța beneficiilor întrebându-vă: m-a ajutat această relație eșuată pentru viitor? Ce am descoperit si pot evita data viitoare?” Când te uiți la eșec în acest fel, nu înveți doar să mergi mai departe, înveți despre tine! Și asta îți intareste caracterul și te pregătește pentru un succes și mai mare decât ți-ai propus inițial.

  2. Transformați eșecul în așteptare

  Ce se întâmplă dacă am avea o viziune diferita asupra unui eșec, astfel încât să nu te definească? Sună ciudat, nu? Dar să ne uităm la un exemplu în cazul în care o femeie este din nou singura. Da, despărțirea poate fi dureroasă și s-ar putea simți trista și dezamăgită. Dar ea se poate aștepta, de asemenea, ca aceste sentimente să treacă. Ea se poate aștepta să se bucure de libertatea de distracție de a fi singura din nou. Și se poate aștepta chiar ca un bărbat și mai bun să intre în viața ei. Când creați aceste așteptări, știind că există ceva mult mai bun pentru dvs., puteți începe să vedeți circumstanțele actuale ca pietre de temelie pentru următoarea fază a vieții voastre.

  3. Eșec fără frică

  Dacă nu ți-ar fi frică să dai greș, ai mai incerca sa faci anumite lucruri? Cu siguranta da. Când puteți învăța din eșecurile anterioare și puteți accepta că eșecul face parte din viață, devine mai puțin înfricoșător. Începi să te simți mai încrezător, știind că, chiar dacă nu reușești, va fi o piatră de temelie pentru ceva mai mare si mai bun. Înveți din asta și progresezi. Eșecul fără teamă este o experiență extrem de eliberatoare care vă permite să vă scufundați cu usurinta în orice experiență nouă cu care vă confruntați. Fie că e o nouă relație la care ai ezitat să te angajezi de teama de a nu fi rănit, sau dacă e o alegere de carieră pe care ți-e frică s-o faci.

  NU RATA

  Intrebarile care iti spun daca el e THE ONE

  Desi nu exista retete sigure sau adevaruri absolute cand vine vorba de relatii, cei mai multi autori au ajuns totusi la o concluzie imbucuratoare:...

  Daca vrei sa slabesti rapid, foloseste dieta balerinelor!

  Intotdeauna ti-ai dorit o silueta sculptata si delicata, iar cu aceasta dieta o poti obtine. Insa, trebuie sa stii ca aceasta cura este una drastica,...

  Cat costa luna de miere?

  Nu stiu, poate sa coste cat vrei tu. Sau mai bine zis, poate sa coste oricat (de mult). Ca “oricat de putin” e foarte...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT