Mai mult

  De fiecare data cand Bradley Cooper si Lady Gaga au fost unul despre celalalt

  Daca te-ai indragostit de interpretarea sufocanta a lui Lady Gaga si Bradley Cooper la Oscar (acea privire! acea atingere a fruntii!), pregateste-te sa fii uimit. Se pare ca cei doi actori/cantareti sunt BFF unul pentru celalalt de multa vreme.

  De-a lungul timpului, citatele lor efuzive unul despre celalalt devin din ce in ce mai iubitoare. Sa facem o excursie pe drumul memoriei si sa ne bucuram de unele dintre cele mai bune…

  La prima lor intalnire-draguta.

  Bradley a fost la un beneficiu cu mama lui, potrivit  W Magazine . „Stefani a iesit cu parul pe spate si a cantat „La Vie en Rose”. Am fost uluit… Am sunat-o pe agentul ei a doua zi si i-am spus: „Pot sa merg la ea acasa si sa o cunosc imediat?” Am mers cu masina pana la Malibu si ne-am asezat pe veranda ei, iar urmatorul lucru pe care il stiu, mananc spaghete si chiftele si am spus: „Putem canta o melodie impreuna?””.

  La auzirea lui Bradley cantand.

  Lady Gaga a spus ca a fost uluita, pe  TIME . “Si de indata ce l-am auzit cantand, m-am oprit pe loc. Stiam ca poate juca un star rock. De fapt, el este singurul actor de pe planeta care l-ar putea juca pe acesta.”

  Despre vulnerabilitatea lor.

  „Ea mi-a incredintat sa ma dau pentru a se putea dezvalui ca este actrita care este si i-am incredintat ca voi putea deveni muzicianul de care eram ingrozit sa fiu”, a spus Bradley in acelasi interviu.

  Despre relatia lor reciproca.

  La Festivalul de Film de la Tribeca, Bradley i-a spus lui Robert De Niro: „Lady Gaga este doar un fel de revelatie”. El a adaugat: „Ea a spus inca de la inceput ca acesta va fi o afacere. „Ma voi baza pe tine pentru a obtine o performanta care sa fie sincera din partea mea”, pentru ca ea nu mai facuse niciodata un film, „si ma voi asigura ca te vei transforma intr-un muzician, pentru ca vom face canta totul live.’…Si are dreptate. Deci a fost terifiant, dar m-am bazat cu adevarat pe ea.”

  Pe dragostea lor.

  „O iubesc atat de profund”, a spus Cooper pentru  TIME . „Este pentru ca am fost cei mai vulnerabili impreuna.”

  Despre apropierea lor.

  „Ea stie totul despre mine – totul. Nu exista un lucru pe care sa nu stie si eu cred acelasi lucru pentru mine”, a declarat Cooper pentru  Entertainment Weekly . „Este atat de amuzant cum functioneaza viata. Este ca, „Deci in cinci ani, baieti, veti fi inseparabil de apropiati.”

  Pe talentul ei.

  „Sunt atat de bucuros ca Dumnezeu i-a dat talentul pe care il are si a ales-o pentru ca este un vas de care trebuie sa treci”, a spus Cooper intr-un interviu pentru  Good Morning America . „Pentru ca este cu adevarat ceea ce faci cu ea si ea este o fiinta umana atat de frumoasa.”

  Despre relatia lor de munca.

  Lady Gaga a vorbit la Festivalul de Film de la Toronto. „Adevarul este ca am facut acest film cu Bradley pentru ca cred in el ca regizor, ca actor, ca scenarist, ca muzician. Are totul in pica si ma simt foarte privilegiat sa fiu aici pe scena cu tine. asta seara.”

  „Sunt atat de bucuroasa ca vei vedea filmul”, a mai spus Gaga. „Dar intr-un fel, mi-as dori sa va pot oferi ceea ce am experimentat cu totii lucrand pentru el, pentru ca a fost intr-adevar o onoare si un privilegiu sa fiu martor.”

  Mai tarziu, pe retelele de socializare, Lady Gaga a scris: „Abilitatea lui Bradley Cooper ca regizor, actor si muzician este uluitoare”.

  Pe statutul lor BFF.

  „Mi-am facut un prieten pe viata”, a spus Bradley in  People . „Oricat de grozav a fost acest film lucrul pe care cred ca il voi lua pentru totdeauna este relatia pe care o am cu ea, deoarece este o persoana incredibila. Sunt foarte norocos ca am lucrat cu ea.”

  Prezentand o parte din PDA pentru care sunt acum faimosi, Lady Gaga a spus: „Sunt atat de mandra sa fiu aici cu incredibilul meu regizor si co-star”.

  Bradley a obtinut o victorie.

  Dupa ce Bradley a castigat „Cel mai bun regizor” la National Board of Review, Lady Gaga a spus: „Aceasta este o italianca norocoasa din New York in poza aceea!”

  La premiile Oscar.

  Lady Gaga a scris pe Instagram: „Nimic nu poate fi mai special decat sa impartasesti acest moment la premiile Oscar cu un prieten adevarat si un geniu artistic”.

  In timpul discursului ei de acceptare pentru Cel mai bun cantec original, ea a spus: „Bradley, nu exista o singura persoana pe planeta care ar fi putut canta aceasta melodie cu mine, in afara de tine. Iti multumesc ca ai crezut in noi”.

  La lucrul impreuna din nou.

  „Ar fi uimitor”, a spus Bradley in   interviul EW Lady Gaga a adaugat: „Daca sunt suficient de norocoasa”.

  NU RATA

  Horoscop european – cine, ce, cum, cand?

  Primul lucru pe care multi dintre noi il facem cand deschidem calculatorul dimineata – fie de acasa, fie de la serviciu – este sa...

  Escortele ar trebui sa solicite mai multi bani de la clientii regulati

  Solicitarea mai multor bani de la clienții obișnuiți poate părea o sarcină descurajantă. Nu este întotdeauna ușor de făcut și poate fi stresant să...

  4 fraze garantate vor opri femeia cu care te intalnesti

  Unii oameni spun ca actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele, ceea ce poate fi adevarat daca esti partial fata de un mare gest romantic...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT