More

  Incearca cel mai nou serviciu de consultanta juridica

  on

  |

  views

  and

  comments

  Am vazut cum in ultimul an tot mai multe afaceri au inceput sa se indrepte spre o dezvoltare in plan online, pentru a-si putea continua activitatea, indiferent de ceea ce se intampla in mediul exterior. A fost si cazul avocatilor si caselor de avocatura care au fost pusi in fata faptului implinit si au avut nevoie de implementarea unei strategii rapide, pentru a putea colabora in continuare cu clientii, chiar si de la distanta.

  Astfel, a luat nastere conceptul de avocat online. Vorbim de consultanta juridica online, in care intrevederile cu avocatul nu mai au loc in biroul acestuia, ci din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla, pentru ca mijlocul de comunicare poate fi laptopul, tableta sau telefonul mobil.

  De ce sa apelezi la consultanta juridica online

  Un avocat online se poate ocupa cu solutionarea problemei tale juridice in acelasi mod eficient precum ar face-o in modul clasic de colaborare. Sunt multe situatii in care intalnirea fizica din avocat si client nu este obligatorie, iar daca se furnizeaza toate datele problemei si documentele in format electronic, un avocat online te ajuta in cel mai scurt timp cu putinta, pentru ca tu iti poti rezolva problemele.

  Distanta nu mai este o problema. Nu mai pierzi timp in trafic deplasandu-te spre locul de intalnire cu avocatul, castigi mai mult timp liberi pentru tine si poti vorbi cu avocatul din orice loc. Poti apela la un avocat specializat in problema ta, chiar daca acesta nu se afla in aceiasi localitate cu tine. Ba mai mult, romanii din strainatate pot beneficia de avantajele serviciului de avocat online, fiind foarte multi avocati vorbitori de limbi straine si cu experienta in legislatii internationale.

  Vei economisi si bani, pentru ca in majoritatea cazurilor, onorariul unui avocat online va fi mult mai accesibil fata de onorariului unui avocat fizic sau extrem de popular in comunitatea locala. In plus, esti sigur ca ai parte de transparenta si profesionalism, fara sa existe riscul sa te trezesti pe parcurs ca de fapt ai de platit si alte taxe.

  Cum functioneaza consultanta juridica online

  In primul rand ai nevoie de un device cu o conexiune buna la internet, cu functii audio si video functionale. Apoi, tot ce ai de facut este sa intri pe platforma online a casei de avocatura si sa completezi formularul de programare. Un alt avantaj este ca tu esti cel care alege ora si data la care sa intri in contact cu avocatul. Completezi cu datele de identificare, adresa de e-mail si eventual poti trimite si documente in format electronic, daca este cazul. Urmatorul pas este sa alegi modul de comunicare, audio sau video. La final platesti onoariul online prin card bancar, prin metoda securizata. In cateva minute vei primi confirmarea programarii.

  Cand poti apela la consultanta juridica online

  Aproape orice problema juridica poate fi discutata prin intrevederi online. De la aspecte ce tin de dreptul familiei si drept civil la chestiuni legate de drept comercial si dreptul muncii. Rezultatele colaborarii cu un avocat online sunt aceleasi precum o colaborare clasica. Avocatul se ocupa in aceiasi masura de rezolvarea problemei si te tine la curent cu derularea procedurilor in cauza.

  Alege consultanta juridica online pentru a economisi timp, bani si pentru a putea colabora cu avocatul de oriunde te-ai afla, fara ca distanta sa mai fie o problema. Rezultatele sunt aceleasi precum intr-o colaborare clasica, principiile profesiei fiind aceleasi indiferent de mediul de comunicare.

  Share this
  Tags

  Must-read

  Invatatura Regelui Ferdinand I si a Reginei Maria

  Anul acesta s-au implinit, la 15 octombrie, nouazeci de ani de la Incoronarea Regilor Marii Uniri. Pentru Romania acestor nouazeci de ani, ca...

  Despre Anime-ul Samurai X

  Anime-ul Samurai X, cunoscut si ca Rurouni Kenshin, este unul dintre cele mai apreciate seriale de gen din lume. Se afla in primele locuri...

  Avantajele serviciului de avocat online

  Tot mai multi oameni fac anchete, de tot felul, inclusiv intrebari juridice, prin internet. La apogeul exploziei tehnologice si cand lumea digitala predomina ca...

  Recent articles

  More like this