Mai mult

  Iubitul meu m-a parasit atunci cand a aflat ca sunt insarcinata!

  “ Buna!

  Ma numesc Ana si am 21 de ani! Nu am parinti, am fost crescuta intr-o casa de adoptie inca de mic copil, iar de la varsta majoratului am lucrat si am reusit sa-mi inchiriez o camera.

  Problema mea este una foarte delicata! Parca se repeta povestea… nu stiu ce sa spun!

  Acum 2 ani l-am cunoscut pe B. Era un baiat ok, cumintel si respectuos. M-a atras faptul ca era foarte atent cu mine. Am iesit de cateva ori, al film, la cafenea si dupa cateva intalniri, am decis sa fim impreuna.

  Vorbeam foarte des cu el la telefon, nu i-am fost infidela nicidecum, il iubeam si inca il mai iubesc foarte mult. Eram foarte apropiati, ne povesteam unul despre intamplarile zilnice ale celuilalt, eram cu adevarat buni iubiti si prieteni.

  Insa, nu stiu cum s-a intamplat, iar acum 1 an am ramas insarcinata. Cand i-am spus mi-a zis clar ca el nu crede ca este copilul lui si pur si simplu a disparut.

  Am aflat recent ca este plecat in Belgia, unde lucreaza si pe deasupra are o noua iubita!

  Nu stiu ce sa fac in aceasta privinta! Cat despre copilas, am nascut un baietel, care acum are 4 luni. Sunt impotriva avortului si nu vreau sa se intample cu el acelasi lucru si care mi s-a intamplat mie.

  Insa situatia mea este foarte dificila, ma mai ajuta prietenii, insa stiti ca este foarte greu sa cresti un copil singura, mai ales la varsta mea!

  Ce ma sfatuiti sa fac? Si in legatura cu B. ce ar trebui sa fac, m-ar ajuta mult daca si-ar recunoaste baietelul!

  Astept sfaturile voastre!“

  NU RATA

  Compatibilitate pe termen lung intre Barbatul Pesti si Femeia Capricorn

  Barbatul Pesti si femeia Capricorn se vor intelege foarte bine pentru ca se respecta si se admira foarte mult. Iti va placea faptul ca...

  Numele magic – ce este si ce reprezinta

  Numele magic reprezinta numele primit sau ales de cei care adereaza la curentul religios Wicca. Acesta reprezinta numele unic al practicantului de ritualuri pagane...

  Cum sa-ti motivezi angajatii pe timp de criza

  E greu sa pastrezi echipa motivata si intacta atunci cand firma trece prin incercari, cum ar fi un concurent agresiv, o scadere a cererii...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT