Mai mult

  Liviu Varciu s-a logodit! Afla acum cine este norocoasa!

  Liviu Varciu a marturisit ca este indragostit la maxim de Ilinca Vandici. Dupa ce in urma cu doar cateva zile a socat lumea declarand dragostea pentru Ilinca in direct, duminica acesta a anuntat ca s-a logodit.

  Cum? Vedeta de la Kanal D si-a schimbat statusul de relatie de pe pagina personala de Facebook, specificand ca s-a logodit.

  „E o superbitate! Ai fi nebun sau homosexual să nu fii îndrăgostit de ea. Dacă vreodată din prietenia noastră o să iasă o dragoste frumoasă, eu nu o să fiu de acord să ne expunem viața așa, cum am greșit cândva… Suntem destul de maturi să ținem asta pentru noi”, a marturist Liviu la emisia de seara de duminica de la Kanal D.

  Ilinca Vandici nu parea sa-si revina dupa interventia telefonica a lui Liviu, nici chiar dupa ce acesta a inchis telefonul.

  „Liviu e sincer, corect, deschis, de-asta îl admir mult! E flatant ce a zis! Dacă e să ne facem declarații de dragoste, să o facem în particular. Nu e primul bărbat care îmi spune că e îndrăgostit de mine. Eu sunt cerebrală, nu mă pierd cu firea. Nu avem o relație”, a precizat Ilinca.

  NU RATA

  Recenzie carte – "Istoria lui Dumnezeu" de Karen Armstrong

  Au fost vandute peste 700.000 de exemplare ale editiei originale si a unei brosuri din aceasta carte uimitor de populara. De ce exista Dumnezeu? Cum...

  Probleme in sarcina: preeclampsia

  Preeclampsia mai este cunoscuta si sub denumirea de toxemie gravidica si este una dintre cele mai periculoase complicatii care pot aparea in timpul sarcinii....

  SOS: Fiul meu isi roade unghiile!

  Se estimeaza ca intre 40 si 45% dintre minori isi musca unghiile. Onicofagia, sau obiceiul de a roade unghiile, este o problema comuna in...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT