Mai mult

  Printesa Diana: care sunt surorile ei mai mari, Lady Sarah si Lady Jane

  Dupa moartea tragica a Printesei Diana, cele doua surori ale sale au ales sa se retraga din viata publica.  Lady Sarah McCorquodale si Lady Jane Fellowes si-au pastrat un profil scazut de la accidentul de masina care i-a luat viata printesei Diana in 1997. Cu toate acestea, au participat la botezul bebelusului Archie si au aparut in portretul familiei Sussexes.

  Desi prefera sa ramana departe de ochii publicului, ambii au participat la cateva etape importante ale nepotului lor. Surorile lui Lady Di au fost prezente si la nunta lui Harry si Meghan Markle in 2018.

  Printul Harry este foarte apropiat de cei trei frati ai mamei sale, asa ca nu e de mirare ca acestia au fost invitati la nunta lor in mai 2018. In timp ce Lady Jane evitase lumina reflectoarelor de cand a vorbit la inmormantarea lui Harry, Diana a indraznit sa vorbeasca in public la ceremonia nepotului ei.

  Matusa lui Harry era insarcinata sa dea lectura, lucru care i-a luat pe multi prin surprindere. Earl Spencer, al treilea frate al regretatei printese, si-a facut aparitia.

  Lady Jane Fellows si Lady Sarah McCorquodale, surorile Printesei Diana, o cunosc pe directoarea scolii West Heath la care obisnuiau sa o frecventeze. 

  “Harry a pastrat intotdeauna legatura stransa cu familia Spencer si toti au primit invitatii. Harry se intelege cu matusile si unchii lui si au cunoscut-o pe Meghan”, a declarat o sursa anonima pentru revista Town and Country.

  LADY JANE FELLOWES

  Fata lui Lady Jane Fellowes nu este bine cunoscuta publicului, deoarece de obicei nu vorbeste cu presa de la moartea surorii ei.

  Lady Sarah McCorquodale, Lady Jane Fellows cu fratele ei, Earl Spencer, la deschiderea unei fantani construite in memoria Dianei pe 6 iulie 2004 in Hyde Park, Londra. 

  Jane a fost primul dintre fratii ei care a aflat despre accidentul Dianei la primele ore ale diminetii anului 1997 si ea a fost cea care a dat vestea lui Earl si Lady Sarah. In ziua inmormantarii, Jane a recitat o poezie de Henry Van Dyke Jr. 

  Ea este adesea descrisa ca „cea mai putin asertiva” dintre spencer si nu a fost aproape de Lady Di pana cand acestia au devenit adulti, dar a avut o legatura puternica cu regalitatea. Sotul ei, Robert Fellowes, a fost secretarul privat al Reginei intre 1990 si 1999.

  In 1999, Lady Jane a fost numita baroneasa, in acelasi timp in care sotul ei a fost numit baronet si admis in Camera Lorzilor.

  Printesa de Wales se intoarce la scoala ei, West Heath din Seven Oaks, alaturi de cele doua surori ale sale Lady Sarah McCorquodale si Lady Jane Fellowes. 

  DOAMNA SARAH MCCORQUODALE

  Lady Sarah McCorquodale este cea mai in varsta dintre Spencer si se spune ca este si cea mai inteligenta dintre cei patru. Potrivit biografiei scrise de Sarah Bradford, printesa il adora pe McCorquodale si o considera o confidenta apropiata.

  Lady Sarah s-a intalnit pentru scurt timp cu Printul Charles in 1977, dar a aprobat relatia surorii ei cu mostenitorul tronului. Ea a ajuns sa se casatoreasca cu Neil McCorquodale cu un an inainte de Diana. Fructul casatoriei au fost cei trei copii ai lor: Emily, George si Celia.

  Dupa moartea subita a printesei, Ladu Sarah a devenit presedintele Fondului Memorial Diana, strangand peste 112 milioane de lire sterline pentru diverse organizatii de caritate.

  NU RATA

  10 locuri incredibile de vizitat in Romania

  Romania este probabil una dintre cele mai subevaluate tari din Europa. Sigur, are mai multi vizitatori decat acum aproximativ 10 ani, cu toate acestea,...

  Mesaje si urari de la multi ani Constantin si elena

  Aceasta zi onomastica este sarbatorita pe 21 mai, zi in care trebuie sa iti exprimi sentimentele si gandurile pe care le ai fata de...

  In cautarea adevaratului masaj thailandez

  Dupa ce pasiunea mea s-a transformat intr-o veritabila obsesie, m-am hotarat sa invat eu insami arta masajului traditional thailandez. Am intrat ezitand in micutul salon...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT