Mai mult

  Printul William a avut o reactie relativ rece cand a auzit ca casa lui este bantuita

  Fantomele nu il sperie pe Printul William – chiar daca stau ghemuit in conacul sau din secolul al XIX-lea.

  Potrivit istoricului paranormal Richard Felix, casa printului si printesei de Wales din Norfolk, Anmer Hall, gazduieste si Henry Walpole, spectrul unui preot iezuit executat in 1595 pentru religia sa.

  „Cand Printul de Wales si Printesa de Wales s-au mutat in Anmer Hall — este mai mult sau mai putin in Sandringham Estate — a existat acolo o fantoma a unui preot catolic care locuia acolo si a fost spanzurat, tras si incadrat pentru inalta tradare, iar pentru unii motiv, s-a intors acasa”, a spus Felix in timpul unei aparitii in editia din 11 octombrie a Hello! A Right Royal Podcast, conform People . „Desi a fost executat in York, chiar i-au auzit vocea. Si au vazut fantoma a ceea ce spun ei ca este un preot, ratacind prin Anmer Hall.”

  Regina Elisabeta a II-a a daruit Anmer Hall lui William si Kate in onoarea nuntii lor din 2011. Desi cuplul si cei trei copii ai lor — Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis — au sediul la Windsor’s Adelaide Cottage, ei petrec adesea vacante si pauze la conacul georgian cu 10 dormitoare.

  Felix a continuat: „Inainte de a se muta Tara Galilor, au fost avertizati despre fantoma si comentariul a fost – presupun ca era de la Printul William – el a spus: „Nici o sala veche nu ar fi completa fara o fantoma, nu-i asa?’”

  Indiferent daca Walpole bantuie sau nu Anmer Hall pare sa aiba putina influenta asupra afectiunii familiei pentru mosie, care dateaza din 1802. Portretele de familie sunt adesea capturate pe terenul Anmer Hall, iar Kate a vorbit anterior despre timpul de calitate in care ea petrece acolo cu copiii ei.

  In timpul unei aparitii din 2020 la podcastul Happy Mum, Happy Baby , printesa a spus ca este cea mai fericita cand „sunt cu familia mea afara, la tara si suntem cu totii murdari.”

  NU RATA

  10 caracteristici ale unui om destept

  Indiciile care te vor ajuta sa intelegi ca ai in fata un om inteligent, si nu un om complexat pana la ceruri care are...

  Ce sa citesti pentru a intelege cum gandesc economistii

  Economia are reputatia de subiect sec, lipsit de inima, plin de ecuatii plictisitoare. Realitatea este mult mai interesanta. A gandi ca un economist, asa...

  Esti pregatit pentru intalnirea cu escorta?

   De cele mai multe ori, nu există niciodată a doua șansă de a face o primă impresie și doar pentru că plătiți pentru a...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT