Mai mult

  Proastele maniere pe care sa le eviti daca esti invitat sa mananci

  A sta la masa, mai ales cand pare o simpla invitatie la masa, necesita anumite maniere pentru a respecta eticheta pe care o merita ocazia. Mersul sa mananci, chiar daca este o masa relaxata, este un bun prilej de a arata educatia noastra si cat de mult ne pasa de oamenii din jurul nostru.

  Prin urmare, acestea sunt bunele maniere pe care ar trebui sa nu le mai faceti, indiferent cat de increzator va simtiti sau cat de adanc inradacinate le aveti.

  1. Stai inaintea tuturor si pe orice loc.

  Trebuie sa asteptati sa va invite sa va asezati si sa vi se spuna locul pe care ar trebui sa-l ocupati, in unele cazuri poate fi langa tablia unde va sta gazda.

  2. Mananca inainte ca toata lumea sa serveasca preparatul.

  Desi aceasta este una dintre cele mai cunoscute maniere, chiar vrei sa te asiguri ca toti cei care stau la masa au deja mancare in farfurii si ca gazdele incep sa manance ca sa poti si tu.

  3. Incruciseaza bratul pentru a ajunge la sare.

  Sau sosul sau smantana sau painea… Roaga mereu pe cineva sa ti-l aduca, pentru ca a te intinde si a-ti pune bratul deasupra celui de langa tine, in afara de a fi inconfortabil, este foarte incruntat.

  4. Foloseste-ti tacamurile pentru a te servi.

  Facem apel la bunul simt, tacamurile voastre nu trebuie sa atinga farfuriile din centrul mesei, amintiti-va ca si la bufete, fiecare farfurie are tacamurile sale de servit.

  5. Mananca repede.

  Daca esti unul dintre cei care de obicei termina primul, ar trebui sa mananci mai incet, deoarece acesta este si un semn de grosolanie. Nici extrema nu este buna, cand restul mesei trebuie sa astepte sa mananci incet.

  6. Criticati ceea ce este servit.

  Fie despre mancare sau bautura, sa emita public judecati negative cu privire la aspectul sau gustul alimentelor.

  7. Ridica-te de la masa inaintea gazdelor.

  Intelegem ca puteti primi un telefon important in timp ce savurati cea de-a doua muscatura de fettuccine , dar a raspunde la apel este un semn de nepoliticos, deoarece este indicat sa puteti parasi masa dupa desert, odata ce gazdele au terminat. masa. Sau trezeste-te primul.

  8. Nu multumesc cand te servesc.

  „Multumesc” la livrarea placutei este obligatoriu, si „va rog”.

  9. Mirosi mancarea.

  Acest lucru ar parea sa indice ca, daca standardele de calitate ale mirosului nu sunt indeplinite, acesta nu va fi placut gurii dumneavoastra. Exprima neincrederea in bucatar sau prea multa nevoie de a potoli foamea.

  10. Mananca painea intreaga.

  In general gasim o farfurie mica pe partea stanga, aceasta este pentru painea pe care trebuie sa o taiem bucatele comestibile cu mainile evitand ca brownies-urile sa cada pe fata de masa.

  11. Mai mananca o bucatica fara sa terminam ce avem in gura.

  Doar la sfarsitul unei guri este atunci cand furculita sau lingura ar trebui sa aduca urmatoarea la gura.

  12. Servetelul de pe masa.

  Daca dintr-un motiv oarecare trebuie sa ne ridicam de la masa, servetelul pe care l-am intins in prealabil peste picioare trebuie sa ramana pe scaun, iar acesta va ramane doar din bucla din stanga farfuriei odata ce terminam de mancat.

  Amintirea acestor maniere te va ajuta, de asemenea, sa actionezi mai increzator la un pranz de afaceri sau la casa socrilor tai.

  NU RATA

  Pudrele de proteine ​​vegane sunt bune pentru tine?

  Pudrele proteice vegane au crescut in popularitate in ultimii ani, nu doar in randul...

  7 moduri de a face fata afectiunilor medicale cronice

  A trai cu o afectiune cronica poate fi o calatorie descurajanta si provocatoare, una...

  7 arme medievale puternice care au caracterizat razboiul de asediu

  Detalii din Asediul Lisabonei de Alfredo Roque Gameiro, 1917; si relieful zidului din gips asirian afisand Ashurnasirpal al II-lea asediand un oras cu ziduri...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT