Mai mult

  Semnificația numerelor conform numerologiei

  În numerologie, fiecare număr are propria sa personalitate, punctele sale forte, talentele, deficiențele și idiosincraziile sale. Pentru a obține o perspectivă asupra modului în care numerele ne afectează, este de ajutor să îl vedem pe fiecare ca și cum ar fi o persoană cu trăsături unice, în loc de o listă de calități pozitive și negative.

  În numerologie, cifra 1 este rădăcina oportunității în viața noastră. Este un simbol al încrederii, puterii și acțiunii. Ne împinge să analizăm circumstanțele actuale și să realizăm că avem puterea de a le transforma în orice ne dorim. Chiar dacă ne este frică, 1 ne inspiră să preluăm controlul asupra viitorului nostru și să îmbrățișăm noi începuturi. Cifra 2 este cunoscută de numerologi ca o forță extrem de feminină, una care reprezintă atât grația, cât și puterea. Este cooperant, urmărind întotdeauna să readucă pacea și echilibrul într-o relație sau situație. Oriunde apare cifra 3 în viața ta, este în general un semn de creativitate, comunicare, optimism și curiozitate. Cei al căror destin este reprezentat de cifra 3, au tendința de a se dezvolta într-o atmosferă optimistă și antrenantă. Energia sa este tinerească și pozitivă. Când este nevoie de forță și eficiență, cifra 4 este colacul de salvare. Aceasta este extrem de fiabilă și oferă o mare stabilitate unei persoane sau unei situații. Persoanele reprezentate de cifra 5 sunt maestre ale schimbării, capabile să se lase duse de val și să se adapteze pentru a se dezvolta în diferite medii și situații sociale.

  Cifra 6 este guvernată de planeta Venus și, prin urmare, are o atmosferă artistică. „Locuitorii” cifrei 6 vor avea o preferință față de frumusețea naturală, simetria în design și gustul rafinat.

  În numerologie, cifra 7 reprezintă o căutare a cunoașterii. Aceasta este asociată căutării adevărului și curiozității intelectuale. Este una dintre cifrele și numerele care au calități analitice și de investigație, deoarece este și incredibil de mistic. Acesta poate fi și unul dintre motivele pentru care este unul dintre cele mai populare numere de pe roata ruletei, un joc care te determină să urmezi calea investigației, pentru a afla ce ar putea face roata să se învârtă în favoarea ta. Misterul încă persistă, chiar și la 3 secole de la inventarea acestui joc, dar asta nu reduce în niciun fel distracția, ci o amplifică. Șapte roșu își are locul între negru 28 și 29 când vorbim despre ruleta europeană, și între negru 11 și 20, când vine vorba de cea americană. Această plasare iese în evidență ca dovadă că divertismentul merge foarte bine mână în mână cu priceperea și curiozitatea. Există, de asemenea, un joc numit 7 Wonders, un joc de cărți care se joacă folosind trei pachete de cărți, care prezintă reprezentări ale civilizațiilor antice, conflicte militare și activități comerciale. Jocul este foarte apreciat și a câștigat peste 30 de premii. Cifra șapte reprezintă sinergia dintre mintea logică și sistemul de recompensă și de aceea servește ca o bună sursă de inspirație pentru aceste tipuri de invenții.

  Dacă îți calculezi numărul drumului tău în viață și descoperi că este 8, înseamnă că ești condus de ideea de a fi realizat din multe puncte de vedere. Persoanele de genul acesta sunt extrem de ambițioase și pricepute, trăsături care se datorează autodisciplinei lor diligente și nevoii de succes. Cifra 8 este și mai puternică atunci când este susținută de alte cifre puternice. De exemplu, adăugând cifra 4, rezultă mai multă atenție la detalii. Este important să fii prezent și conștient de ceea ce se întâmplă în viața ta. Numărul 9 te va menține cu picioarele pe pământ și în contact cu umanitatea, ceea ce adaugă mai multă energie pozitivă numărului 8.

  O cale de viață 8 și calea de viață 9 vor simți că au mult loc pentru aventură și explorare și vor dori pe cineva care să le înțeleagă nevoia de expansiune. Din punct de vedere al personalității, o cale de viață 8 este mai extrovertită și trăiește momentul, în timp ce o persoană cu o cale de viață 9 preferă să gândească mai mult la fiecare decizie, din toate unghiurile. Oamenii care au calea vieții 9 sunt adesea vizionari activi și au nevoie să li se încurajeze creativitatea în fiecare zi. Le place să vină cu noi planuri și să facă schimbări majore în viața lor.

  NU RATA

  Despre Anime-ul Samurai X

  Anime-ul Samurai X, cunoscut si ca Rurouni Kenshin, este unul dintre cele mai apreciate seriale de gen din lume. Se afla in primele locuri...

  Oferta publica FP este o cale de a restitui bani actionarilor la o valoare mai apropiata de activele nete

  Oferta publica de rascumparare de actiuni pe care o va derula Fondul Proprietatea (FP) in perioada 15 octombrie - 4 noiembrie este o modalitate...

  Beneficiile pentru sanatate ale ciclismului

  Pentru a fi in forma si sanatoasa, trebuie sa fii activ fizic. Activitatea fizica regulata va poate ajuta sa va protejati de boli grave,...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT