Cea mai dulce impacare este sexul fara nici un dubiu, mai ales in cadrul cuplurilor tinere, care nu prea isi dau seama ca trebuie sa existe si certuri mai agresive intr-o relatie, pentru ca aceasta sa poata fi intarita. E un fapt real acela ca sexul elimina neintelegerile, mai ales daca este facut cu pasiune si daca rezultatul este cel scontat. De multe ori sexul chiar intareste relatia, dar cu siguranta in cazul in care se ajunge la acel moment al relatiei cand nici sexul nu-i mai uneste pe cei doi si devine neplacut, trebuie recurs la o alta metoda, cea mai potrivita fiind despartirea.

Pentru ca „daca dragoste nu e, nimic nu e!”, asa cum spun si versurile unui celebru cantec. Desi despartirea este grea, mai bine asa decat in haos si rautate. Sexul este cel care favorizeaza impacarea dintre cei doi si realizeaza o comunicare cat mai buna in toate circumstantele, sexul este benefic si pentru minte si pentru intregul organism. In momentul in care atat femeia cat si barbatul au orgasm, are loc eliberarea a doi hormoni foarte importanti. Asta inseamna ca daca la nivel cerebral se produce aceasta chimie, atunci prolactina si dopamina care vor fi eliberate in cantitate mai mare, nu vor face decat bine cuplului, care va reusi sa treaca peste micile conflicte. Aceste substante nu fac decat sa declanseze emotiile pozitive si sentimentele frumoase dintre dintre cei doi care nu se vor mai gandi in nici un caz la suparari ci doar la atasamentul si recunostinta care-i unesc si desigur la toatele clipele pline de armonie pe care pana la momentul certii le-au petrecut impreuna.

Sexul de impacare totodata aprinde iar flacara dintre cei doi, mai ales in cazul in care cuplul nu a mai interactionat in pat de ceva vreme, tocmai din pricina micilor disensiuni care au intervenit pe parcursul zilei, iar seara poate s-au culcat unul cu spatele la celalalt. Sexul de impacare reuseste si sa creeze intimitatea de care au nevoie cei doi pentru a se putea desfasura ca si cuplu, creand totodata si complicitatea lor de care au nevoie pentru cele mai intime momente. Dupa o cearta de proportii, sexul de impacare este atat de bun incat te face clar sa te simti mai bine, si-ti alina durerea, fiind mult mai benefic decat sexul de razbunare, care in cele mai multe cazuri se intampla sa fie cu alta persoana decat cu partenerul tau obisnuit.

Si cum e si vorba ca un necaz atrage un alt necaz, atunci poti fi sigur ca o razbunare va atrage cu sine tot o razbunare, care cu siguranta nu va face altceva decat sa dauneze relatiei si mai mult. Specialistii anunta clar ca sexul de razbunare nu este deloc benefic, mai ales atunci cand se intampla sa il faci cu primul sau prima agat/a intr-un bar, pentru ca pe langa frustrarile pe care le provoaca, poate sa aduca si o boala contagioasa ce se transmite pe aceasta cale, pe care nu vei sti cum sa o mai alungi si-apoi vei incerca sa scoti si caciula pe alta maneca, deoarece vei avea nevoie si de ceva explicatii plauzibile in cazul iti imbolnavesti si partenerul. Si in plus, oamenii sunt programati genetic ca sa intoarca placa, deci oricat de multe argumente ai avea, nu se va intampla sa nu fii platit cu aceeasi moneda. Iar aceste razbunari nu duc decat la finalul relatiei si de la dragoste pana la ura nu e decat un pas, unul chiar mic in unele cazuri.

De ce este bun sexul de impacare? Foarte simplu. In momentul in care ai ceea ce ai avut inainte de marea sau mica cearta nu-ti mai vine sa te gandesti la lucrurile negative, ajungi sa posezi ceea ce aveai si inainte si vezi ca ceea ce credeai ca ai pierdut sau refuzat ramane tot al tau. In plus, atunci cand faci sex de impacare vei observa ca iti dai mai mult silinta sa-i oferi partenerului momente cat mai placute ca sa-i poti demonstra ca a meritat impacarea si devii mult mai atent/a la ceea ce se intampla in jur, avand o dorinta arzatoare de a satisface toate mofturile celui sau celei de langa tine.

Tocmai din acest motiv, sexul de impacare vine in cele mai multe cazuri si cu actiuni pe care pana atunci niciunul dintre parteneri nu le faceau, cum ar fi sexul oral, tocmai din dorinta de a arata ce ar fi putut pierde daca ar fi continuat cu cearta. In cele mai multe cazuri acest tip de sex implica si un preludiu mirific care creeaza senzatia deschiderii unui nou univers, ce nu poate fi in alt fel decat perfect. Pe langa toate acestea se mai adauga si gemetele tot mai puternice si zambetele dragalase pe care le culegeti dimineata amintindu-va de inca un orgasm de proportii pe care il puteti trece impreuna in calendar.