More

  Sfaturi utile pentru un expert financiar contabil pentru un job cat mai bine platit

  on

  |

  views

  and

  comments

  In fiecare companie care are un departament financiar dedicat gestionării fluxului de bani, sunt întotdeauna necesari experți financiari și contabili profesionisti cu mare expertiza. 

  Din această cauză, în mod firesc, astfel de profesioniști sunt extrem de compensați pentru abilitățile lor.

  Și, ca atare, domeniul asistă la o concurență acută cu oameni care se înarmează cu certificări și experiență valoroasă pentru a trece înaintea celorlalți.

  Dacă începeți în sectorul financiar, ca prim pas, acceptați faptul că va trebui să vă luptați puțin pentru un loc de munca bine platit.

  Va trebui să dovediți cat mai multe abilitati pentru a obține jobul dorit. Dar, nu te lăsa amăgit de asta.

  Puteți face multe pentru a vă asigura că nu pierdeți o oportunitate de a lucre intr-o mare companie si a castiga cat mai mult financiar.

  Aruncați o privire la sfaturile menționate mai jos, care vă vor ajuta cu siguranță să obțineți succes ca expert financiar.

  Selectactati cu atentie pozitia in care doriti sa lucrati si sa

  Un contabil poate servi în două capacități diferite – poate lucra ca un contabil obișnuit pentru o companie, bancă sau instituție financiară sau poate lucra ca auditor la birourile de audit.

  Adesea, contabilii cred că lucrul în birourile de audit, și în special în cele internaționale, le poate oferi o experiență excelentă într-o perioadă scurtă de timp.

  Și din moment ce trec prin diferite activități și cazuri de contabilitate în timpul locului de muncă, pot acumula o varietate de abilități și experiențe profesionale.

  Ei bine, sfatul nostru ar fi să faceți o alegere în cunoștință de cauză atunci când vine vorba de poziția în care doriți să lucrați.

  Alegeți un rol pe care îl considerați potrivit pentru abilitățile și experiența dvs., astfel încât să puteți fi creativi în ea.

  Cursuri de pregatire

  Mai multe institute acreditate oferă cursuri practice pentru dezvoltarea abilităților contabile. Și astăzi, în era internetului, accesul la astfel de cursuri a devenit mai ușor cu posibilitatea de a le obține gratuit pe unele dintre ele.

  Lucrați la dezvoltarea constantă a abilităților dvs. prin cursuri potrivite, chiar dacă sunteți un profesionist cu destula experiență.

  Obtineti certificari profesionale

  Certificările profesionale sunt pilonii care susțin CV-ul unui contabil. Există multe certificări locale sau internaționale oferite de institutii prestigioase din acest domeniu financiar/contabil.

  Încercați să adăugați certificări recunoscute pe profilul dvs. la fiecare câțiva ani.

  Acest lucru nu numai că îți va îmbunătăți abilitățile, ci și îți va arăta interesul pentru domeniu potențialilor angajatori.

  Nu fi timizi sa intrebati anumite lucruri

  Mulți oameni se feresc să pună întrebări, fie colegilor lor de muncă, fie șefilor lor. Trebuie remarcat faptul că este dreptul dvs. să puneți întrebări, oricât de simple sau proste ar părea.

  De asemenea, cu cât întrebi mai devreme cu atât mai bine. A întârzia să întrebi este ca și cum ai transmite o oportunitate.

  Nu este de nici un folos odată ce a trecut timpul potrivit.

  Finanțele sunt un domeniu larg și ramificat, iar în acesta, posibilitatea dezvoltării și accesării unor niveluri de carieră superioare este destul de semnificativă. Dar trebuie să vă echipați luând cursuri adecvate și certificate profesionale pentru a putea concura cu ceilalți.

  Share this
  Tags

  Must-read

  Cum face statul sa se finanteze mai bine cand economia merge mai prost

  Autoritatea monetara constrange bancile comerciale sa imprumute Ministerul Finantelor Publice la orice pret, cat de mic. Dobanda de politica monetara de 5,25% e mai stabila...

  Sfaturi utile care te vor ajuta sa gasesti avocatul potrivit pentru cazul tau

  La un moment dat din viața ta, vei avea nevoie de un avocat. Poate că sunteți într-un caz penal, trebuie să obțineți un divorț...

  Cele mai frumoase rochii ale anului

  A venit acea perioada a anului in care ne luam timp ca sa privim inapoi si sa analizam cele mai interesante aparitii. Pentru ca...

  Recent articles

  More like this