Tehnologia evolueaza de la o zi la alta iar intreaga umanitate a devenit de-a dreptul dependenta de orice inseamna tehnologie. De aceea, in randurile care urmeaza, va vom prezenta cele mai bune bancuri cu tehnologii.

1. Bula mergea cu trenul:- Ei, ce iti e si cu intreaga tehnologia asta moderna, zice un alt calator din compartiment. Zilele trecute am vazut pe Discovery un documentar filmat in Italia unde arata cum ca la 7 dimineata o cireada de vite intra pe poarta abatorului iar la ora 7 seara pe poarta abatorului ies deja conservele.- Eh, dar eu am vazut unul filmat in Japonia si aratau cum la ora 7 dimineata intra pe poarta camionul cu nisip, iar la ora 5 seara ies camioanele cu microprocesoarele pe baza de silicu.Intervine si Bula:- In orasul meu, la ora 9 dimineata au inceput sa toarne fundatia fabricii de bere, iar pe la ora 10 erau deja toti muncitorii beti.

2. De unde provine prescurtarea NT? Neanderthal Technology.

3. Care este culmea tehnologiei? Alungarea unei muste de pe monitor cu ajutorul cursorului de la mouse.

4. Un tip statea la bar cu palma lipita de ureche, lasand impresia ca vorbeste la un telefon mobil. Barmanul, foarte nedumerit, il intreaba:- Mai omule, ai innebunit?- Nu, dar in palma am implantate niste circuite care imi permit sa vorbesc la telefonul mobil. Daca vrei poti sa incerci.Barmanul incearca si ramane intr-adevar surprins. La un moment dat, tipul cu circuitele pleaca la toaleta. Dupa ceva timp, vazand ca nu se mai intoarce, barmanul se hotaraste sa se duca dupa el si il gaseste cu pantalonii in vine si cu o bucata de hartie igienica lipita de fund:- Ce faci, domnule, aici?- Lasa-ma in pace, nu ma deranja pentru ca astept un fax.

5. O tanara merge sa se spovedeasca.- Parinte, stiti…- Stiu, fata mea, stiu ce ai facut. Suntem prieteni pe Facebook, ti-am vazut pozele, status-urile… mi-a fost de ajuns.- Parinte, si ce trebuie sa fac pentru a fi iertata?- Sa dai Like la 15 biserici.

6. O blonda merge la un magazin de electronice/electrocasnice.- Cat costa televizorul acesta? il intreaba pe unul dintre angajati.- Ne pare rau insa nu vindem blondelor, raspunde foarte prompt vanzatorul.In ziua urmatoare, blonda se vopseste bruneta si merge la acelasi magazin, dar la alt vanzator.- Cat costa televizorul acesta?- Nu vindem blondelor, ne pare rau, raspunde intrigat vanzatorul.- Dar de unde stiti ca sunt blonda?- Pentru ca asta nu e televizor, e cuptor cu microunde.

7. Intr-un an are loc un congres dedicat celei mai avansate tehnologii din lume. Americanul ia un fir de par si il taie in patru parti. Rusul ia firul de par si ii face un filet interior si unul exterior. Chinezul ia si el un fir de par si scrie pe el “Made in China”.

8. O doamna foarte entuziasmata de fotografia digitala se prezinta la un laborator foto cu o fotografie de-a sotului sau care decedase cu ceva timp in urma. Aceasta doreste ce palaria pe care sotul sau o purta in fotografie sa fie scoasa. Fotograful intreaba:- In ce parte avea domnul cararea?- Nu mai stiu exact, insa veti vedea in momentul in care ii veti scoate palaria.

9. Tehnologia olteneasca este foarte avansata. De ce isi iau cu ei, inainte de culcare, doua pietre?Cu una vor sa stinga becul, iar cu alta verifica daca au inchis geamul.

10. Un barbat se intoarce de la serviciu intr-o zi cu un aparat de detectat minciuni. Fiul sau se intoarce de la scoala cu mult mai devreme fata de programul normal.- Unde ai fost pana acum? il intreaba tatal.- La biblioteca, am pregatit un proiect.In acel moment, robotul ii trage o palma. Tatal ii spune fiului:- Dragul tatii, acest robot este un detector de miniciuni. Ai face bine sa imi spui tot adevarul.- Bine, bine! Am fost la un coleg si ne-am uitat la un film istoric.Robotul se intoarce iar si ii da pustiului o palma.- Bine, era un film porno.Tatal ii spune:- Sa iti fie rusine, fiule. Cand eram de varsta ta nu mi-am mintit niciodata parintii. In acel moment, robotul ii trage o palma tatalui.Apare si mama si intervine:- Se pare ca fiul tau…Nu apuca sa termine propozitia ca robotul se intoarce si ii da mamei o palma.