Mai mult

  Cine este TJP, luptatorul strain care se va intoarce la WWC

  Aliantele internationale ale World Wrestling Council (WWC) vor da din nou roade, chiar si in ciuda contextului pandemiei de COVID-19. Prin intermediul presei oficiale, compania a confirmat ca TJP international va concura dupa 18 ani in care nu a concurat.

  Gladiatorul filipinez pastreaza o legatura contractuala cu New Japan Pro Wrestling (NJPW). Desi, aparitiile sale sunt predominant in formatul american al companiei puroresu din Shinagawa, din Tokyo. De asemenea, face aparitii sporadice in IMPACT Wrestling si Major League Wrestling (MLW).

  Acordul pe care La Seria y Estable il mentine cu The King of Sports va face ca primul campion 205 Live Cruise din World Wrestling Entertainment (WWE) si de doua ori campion al Diviziei X in Total Nonstop Action (TNA) sa lupte din nou in patrulater. a Mexic-Catedrala in datele viitoare de precizat.

  TJP a fost castigatorul WWE Cruiserweight Classic in 2016. El l-a invins pe mexicanul Gran Metalik in finala. (Foto: @MegaTJP/Twitter)

  TJP a fost castigatorul WWE Cruiserweight Classic in 2016. El l-a invins pe mexicanul Gran Metalik in finala. 


  „Actiunea acestui luptator importat din New Japan (Pro Wrestling) este programata pentru luna octombrie. (…) Aceia dintre noi care avem deja timp in acest sport-spectaculo il cunoastem, stim cum i-au fost inceputurile, cum a fost golul lui tocmai aici, in World Wrestling Council. Dar acum revine ca un mare star”, a asigurat Julio Cesar Rivera la conferinta de presa la care CMLL a anuntat functiile cu care va sarbatori Ziua Mortilor.

  Si este ca inainte de a straluci pe cele mai inalte circuite din America de Nord, gladiatorul din Los Angeles, California, s-a confruntat cu o scurta etapa in pancratia mexicana. A ajuns la cea mai veche promotie de lupte din lume in 2003, pentru a se alatura cubanezului Rocky Romero si americanului Bobby Quance.

  TJP a apartinut echipei Los Havana Brothers, in care a intruchipat a treia denominatie a personajelor si s-a remarcat ca Pinoy Boy. A disputat o lupta intre terti la cea de-a 70-a aniversare a Consiliului Mondial, desfasurat pe 19 septembrie, dar impreuna cu Romero si Reyes a fost la cheremul lui Ricky Marvin, Virus si Volador Jr. intr-un meci de doua-trei runde.

  Will Ospreay cu JTP. (Foto: @njpwglobal/Twitter)

  Will Ospreay cu JTP. 

  Pe de alta parte, TJP a aparut in The Crash in timpul functiei netelevizate din 20 martie 2015: a facut-o mascat sub rolul lui Manik, un alter ego pe care l-a dezvoltat in drumul sau prin IMPACT Wrestling. In acea noapte, el a fost partenerul fiului cainelui Aguayo in Auditoriul Municipal Fausto Gutierrez Moreno din Tijuana, Baja California.

  La randul lor, rivalii sai au fost Rey Mysterio Jr. si Xtreme Tiger, doi gladiatori recunoscuti pentru ca au aparut din zona de granita dintre Statele Unite si Mexic. Acel moment a fost tragic pentru viitorul luptei mexicane, deoarece continuatorul mostenirii Can de Nochistlan a murit in ring.

  Intr-un interviu acordat TJP a deplans moartea liderului Los Perros del Mal. De asemenea, a considerat ca Pedro Aguayo Ramirez este pe drumul cel bun, pentru a deveni una dintre cele mai reprezentative chipuri ale tarii aztece. in domeniu.lupte profesioniste.

  „A fost minunat sa fiu cu Rey (Mysterio Jr.), a reprezentat prima mea oportunitate de a imparti ringul cu el (dupa plecarea lui de la WWE) si de a-l vedea pe Fiul Cainelui Aguayo dupa multi ani. (…) Perro era tanar si urma sa devina o mare vedeta. A fost un om bun si nu au fost multi care au avut atat de mult grija de noi cand eram acolo (in ring)”, a spus el.


  NU RATA

  Hoteluri in SUA

  Rancho Valencia din California Undeva, intre colinele verzi si prapastioase ale Rancho Santa Fe, prin canionul Fairbanks Ranch si Valea San Dieguto, in mijlocul minunatilor...

  Totul despre tulburarea de stres post traumatic!

  Tulburarea de stres post traumatic, sau TSPT, este o afectiune psihologica precedata de un traumatism care a avut loc in trecutul pacientului. Este o...

  Afla acum motivul despartirii dintre Andreea Balan si Keo!

  Andreea Balan a vrut foarte mult sa-si intemeieze o familie alaturi de Keo, dar cum nu a reusit sa-l convnga in privinta casatoriei, cei...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT