Mai mult

  Cum se remediaza eroarea Audiodg.exe?

  Este normal ca computerele sa intampine erori. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt facute de oameni, care, in ciuda faptului ca fac tot posibilul, totusi fac greseli atunci cand creeaza sisteme de operare.

  Sistemele de operare, fie ca este vorba de Windows, Mac OS, Solaris sau Linux, sunt, de asemenea, mereu in lucru. . Acestea necesita patch-uri si actualizari constante, procese care lasa mult loc pentru bug-uri. Calculatoarele, pe de alta parte, pot raporta erori, deoarece au parti fizice numite hardware care pot fi deteriorate de o cadere tare, prea multa caldura, frig extrem, supratensiune sau epuizare din cauza utilizarii excesive.

  Desi computerele functioneaza bine pentru o lunga perioada de timp, unele intampina probleme de performanta. O problema este eroarea „audiodg.exe”. In acest articol, discutam cateva modalitati de a rezolva aceasta eroare speciala.

  Ce este eroarea Audiodg.exe?

  Dupa cum sugereaza si numele erorii, fisierul audiodg.exe este legat de componentele audio ale computerului dvs. Situat in C:\Windows System32, acest fisier face parte din serviciile de sistem Windows 10. Ca serviciu de sistem, programul ruleaza intr-o sesiune de conectare separata, izolata, care este independenta de utilizatorul conectat local. In unele cazuri, programul se dovedeste a fi un virus, vierme sau cal troian.

  Sfat profesionist: Scanati-va computerul pentru probleme de performanta, fisiere nedorite, aplicatii daunatoare si amenintari de securitate care pot cauza probleme de sistem sau performanta redusa.

  Atunci cand utilizatorii intampina o eroare legata de procesul audiodg.exe, este posibil ca fisierul dvs. video sau audio sa nu produca sunet sau poate duce la trosnituri sau blocari. Acest lucru face ca redarea media sa fie o sarcina imposibila si frustranta.

  Cum se remediaza eroarea audiodg.exe

  Primul curs de actiune pe care ar trebui sa il luati ori de cate ori computerul intampina ceva de genul erorii „audiodg.exe” este curatarea acestuia. Curatarea unui computer inseamna a scapa de fisierele vechi, a repara intrarile din registry defecte, a elimina versiunile de software deteriorate si a actualiza software-ul si driverele. Curatarea computerului il pregateste pentru masuri interventionale ulterioare si, de asemenea, ajuta la rezolvarea multor probleme de performanta subiacente, cum ar fi driverele configurate gresit sau infectia cu programe malware care pot fi responsabile pentru multe comportamente ciudate.

  Puteti utiliza un instrument de reparare a computerului, cum ar fi Outbyte PC Repair, pentru a va curata computerul. Speram ca va ajuta la rezolvarea erorii audiodg.exe. Alte metode sunt explorate mai jos.

  1. Actualizati driverele PC-ului

  Procesul audiodg.exe este asociat cu driverele audio de pe computerul dumneavoastra Windows. Cand driverele dvs. audio sunt invechite sau configurate gresit, acestea pot cauza tot felul de probleme, inclusiv blocarea computerului. Pentru a va actualiza driverele in Windows 10, urmati pasii de mai jos:

  In caseta de cautare Windows, tastati „manager dispozitiv”. Faceti clic pe primul rezultat al acestei cautari. In aplicatia de gestionare a dispozitivelor, cautati intrari si iesiri audio. Faceti clic dreapta si selectati Actualizare . Windows va actualiza automat driverul.

  Pentru a fi in siguranta, asigurati-va ca actualizati toate driverele simultan, deoarece un sistem actualizat are rareori probleme de performanta.

  2 . Scanati-va computerul cu un program antivirus

  Dupa cum s-a mentionat mai sus, programul audiodg.exe este uneori un virus, vierme sau cal troian care se preface ca un serviciu de sistem legitim. Pentru a intelege mai bine profilul acestui fisier, se recomanda sa efectuati o scanare completa a sistemului cu ajutorul unui program antivirus.

  Cautati software antivirus de incredere, cum ar fi Microsoft Safety Scanner, pentru a scapa de spyware, virusi, viermi si alte programe rau intentionate.

  3. Adaugati mai multa RAM

  Procesul audiodg.exe poate cauza blocarea computerului, deoarece este un proces foarte intens, care poate folosi pana la 80% din capacitatea de procesare a procesorului. Cand procesorul nu mai are putere de calcul, cedeaza si esueaza.

  Adaugarea mai multor memorie RAM la computer va va asigura ca blocarile nu vor mai aparea. De asemenea, puteti utiliza Managerul de activitati pentru a elimina alte procese care ruleaza in acelasi timp cu procesul audiodg.exe. Procedand astfel, se economiseste mai multa putere de calcul pentru utilizare atunci cand este necesar.

  Iata cum inchideti procesele folosind Managerul de activitati Windows:

  1. Tineti apasate tastele Control , Alt si Delete in acelasi timp.

  2. Alegeti Task Manager din optiunile care apar.

  3. Faceti clic pe eticheta Mai multe detalii din coltul din stanga jos al ferestrei Manager de activitati pentru a obtine mai multe informatii despre aplicatiile care ruleaza pe computer.

  4. Sub fila CPU, veti vedea procesele care folosesc cea mai mare putere de procesare. Acestea sunt de obicei in partea de sus.

  5. Faceti clic dreapta pe procesul pe care doriti sa-l opriti si alegeti End Task . Acest lucru va ucide procesul.

  4. Utilizati un browser diferit

  Utilizatorii Microsoft Edge raporteaza ca se confrunta cu erori legate de audiodg.exe mai des decat cei care folosesc un browser diferit. Motivul nu este clar, dar trecerea la un browser diferit, cum ar fi Chrome sau Opera, este o modalitate sigura de a va asigura ca nu mai aveti probleme.

  5. Reveniti la modificarile recente de pe computer

  Daca computerul dvs. a inceput sa functioneze in urma cu cateva zile sau saptamani, s-ar putea ca modificarile recente, cum ar fi actualizarile sau noile instalari de software, sa fie de vina.

  Pentru a remedia aceasta problema, puteti anula modificarile cu ajutorul Restaurare sistem .

  Asa procedati:

  In caseta de cautare, tastati restaurare sistem. Deschideti Proprietatile sistemului. Faceti clic pe fila System Protection si apoi apasati pe butonul System Restore . Urmati instructiunile de pe ecran si selectati un anumit punct de restaurare a sistemului. Selectati Cautati programe afectate pentru a vedea ce programe sunt afectate. Faceti clic pe Urmatorul si finalizati procesul.

  Restaurarea sistemului poate fi efectuata si prin Optiunile avansate de pornire. Pentru a rula aceasta optiune, urmati acesti pasi:

  Accesati Start & gt; Actualizati & Securitate & gt; Recuperare si faceti clic pe Reporniti acum. Butonul Reporniti acum ar trebui sa fie sub Pornire avansata. Windows ar trebui sa reporneasca acum cu o noua optiune de meniu, selectati Depanare. Accesati Optiuni avansate si alegeti Restaurare sistem.

  Cu toate acestea, merita remarcat faptul ca optiunile de restaurare a sistemului vor functiona numai daca exista puncte de restaurare pe computer.

  Rezumat

  Pentru a elimina eroarea enervanta „audiodg.exe”, trebuie sa curatati mai intai sistemul cu un instrument de reparare a computerului. Este un proces obligatoriu care are ca scop eliminarea eficienta a tuturor problemelor subiacente, cum ar fi versiunile corupte de software, driverele configurate gresit si repararea intrarilor din registru lipsa.

  Apoi ar trebui sa incercati sa actualizati manual driverele daca prima optiune nu functioneaza. Dupa care, scanati computerul pentru viermi si virusi cu un program antivirus de incredere.

  Daca toate acestea nu ajuta, luati in considerare cresterea puterii de calcul adaugand mai multa RAM sau reducand numarul de procese care ruleaza pe computer. Daca problema persista, este timpul sa reporniti computerul intr-un moment in care nu au existat erori.

  NU RATA

  Sfaturi cum sa gasesti dragostea

  Iubirea este atat de complicata incat poate parea ca incercarea de a o gasi nu se va termina niciodata. Stim ca exista, pentru ca...

  Matthew Perry si Chandler: O potrivire facut in raiul comediei

  Fanii emisiunii de televiziune Friends vor fi foarte familiarizati cu versurile zgomotoase ale lui Chandler Bing si cu capacitatea de a trece peste orice...

  Totul despre sinuzita la copii!

  Sinuzita la copii reprezinta o inflamarea a mucoasei, simptomele acestei afectiuni pot fi usor confundate cu o simpla raceala, deoarece micutul tau va tusi...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT