Mai mult

  De ce parfumurile au devenit atat de populare

  Aceasta este o întrebare pe care ne-am pus-o mulți dintre noi care suntem alergici la parfumurile puternice. Poate că credința că parfumul acționează ca un afrodisiac se ține de alte motive mai practice de a folosi aceste arome. Din punct de vedere istoric, parfumul poate fi urmărit până la egiptenii timpurii, care amestecau rășini mocnite și lemne și le foloseau în ceremoniile lor religioase.

  Se credea că parfumurile sunt plăcute zeilor și le vor câștiga locuri mai bune în lumea următoare. In ziua, de azi, parfumurile de pe site-uri precum https://parfumurionline.ro/articol/parfum-sauvage reprezinta doar o modalitate de a avea un miros atractiv.

   Acești oameni profund spirituali au fost atât de preocupați să-i mulțumească pe zei, încât au fost plasate recipiente cu diferite parfumuri pe tot locul de înmormântare. Unele surse indică faptul că au fost folosite parfumuri similare. Dovezile cu privire la puterea parfumului folosit au fost experimentate pentru prima dată când mormântul regelui Tutankhamon a fost deschis și parfumul a pătruns prin ușa deschisă. Parfumul a fost prezent de peste 3.000 de ani.

  Cei care cercetează interacțiunea umană, au descoperit câteva informații neobișnuite cu privire la anumite mirosuri. Se crede că unii dintre noi au apetitul declanșat de mirosuri specifice. Interesant este că „centrul nostru de parfum” este situat în aceeași zonă a creierului nostru cu apariția emoțiilor. Poate că asta explică unele acțiuni specifice, cum ar fi un adult care miroase o anumită aromă și care declanșează o emoție din copilărie. Pe tamada.ro gasesti multe alte informatii interesante despre parfumuri.

  Mergând înapoi în istorie, găsim utilizarea parfumurilor în băile romane fastuoase. Aici, scăldatorii aplicau deseori parfum de două-trei ori pe zi! Animalele de companie (câini, cai) erau adesea parfumati și în timpul anumitor festivaluri, păsările erau eliberate din cuști pentru a le stropi cu parfum. De asemenea, au aplicat generos parfum pe mobilier, piese de accent și alte articole de uz casnic. De mare interes sunt dovezile că slujitorii purtau mirosuri diferite față de stapani. Poate cea mai semnificativă informație pentru consumatori este că mirosurile nu miros la fel la toți oamenii.

  Pentru că fiecare avem mirosuri proprii, unele parfumuri vor reacționa negativ și efectul dorit al parfumului va fi anulat. Este important să testați un parfum înainte de a investi o suma mare de bani in acel parfum. Nu toate parfumurile sunt la fel. Acestea au fost identificate ca atare: Parfum, care este cel mai puternic și are cea mai lungă aromă; Eau de Parfum, care este folosit pentru a stratifica în pregătirea corpului pentru parfum; Eau de Toillett, mult mai puțin concentrat decât celelalte și se spune că miroase mult mai bine decât ar părea să indice; Köln, este cel mai ușor parfum și durează doar o perioadă scurtă de timp.

  Aplicarea corectă a parfumului este, de asemenea, esențială în transmiterea parfumului dorit. Parfumul trebuie aplicat în punctele pulsului, cum ar fi încheietura mâinii, interiorul cotului, gâtul și în spatele urechilor. Aceste pete oferă și căldura necesară pentru diseminarea aromei. De asemenea, se recomandă ca parfumurile să fie aplicate după duș și să fie aplicate direct pe piele și nu pe îmbrăcăminte. Sfatul de a pulveriza parfum în aer și de a merge printre picături s-a dovedit a fi un mit.

  NU RATA

  Pina colada – un cocktail simplu si delicios

  Am revenit deja la cursurile virtuale si acum toti parintii isi dau seama ca munca profesorilor ar trebui sa fie mult mai bine platita. Pun...

  25 de fapte interesante despre Kanye West pe care nu le stiai

  In ciuda succesului sau, Kanye mentine o atitudine umila si este cunoscut pentru ca spune ca...

  Sa fie printul Sebi cel care o smulge pe regina Udrea din bratele marinarului?

  De aseara incoace, toata lumea se intreaba ce naiba a provocat Razboiul Bretoanelor. EBA si Udrea, siamezele lui Basescu, isi rod acum beregatile din...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT