Mai mult

  Diferite acoperiri pentru fatade

  In lumea decorului, nu trebuie sa te uiti doar la interiorul caselor, ci si la exterior. Acoperirile, de exemplu, sunt foarte importante in fiecare casa unifamiliala. In articolul de astazi vom vorbi tocmai despre diferitele acoperiri pentru fatade .

  Exista multe, multe tipuri de placare pentru fatade . Unele izoleaza mai mult decat altele, ceea ce este una dintre functiile principale ale oricarei acoperiri. Altele, in schimb, sunt mai estetice, sau pur si simplu merg mai bine cu un tip de decor. In continuare vom vorbi despre cele mai importante acoperiri pentru fronturi de locuinte sau cele mai utilizate astazi.

  Concret, elegant si sofisticat

  Multi pot crede ca betonul este un material rece si bland. Nimic mai departe de realitate. Minimalismul a invatat sa scoata latura sa cea mai eleganta, cea mai sofisticata. Betonul a trecut de la a fi un material pur constructiv, la decorarea incaperilor caselor, ducand in multe cazuri sa faca parte din interiorul acestora. Astazi se vede mult pe fatadele caselor moderne .

  Da, betonul este ideal si pentru acoperirea fatadelor caselor . In ultimul deceniu, a devenit foarte la moda. Este un material foarte simplu care, pe langa faptul ca este extrem de estetic si da mult stil, este economic si are o viata lunga. Un material rezistent care va rezista fara nici o problema intemperiilor si schimbarilor de temperatura.

  Piatra naturala, o optiune puternica

  Piatra naturala nu se demodeaza niciodata. Poate din cauza varietatii mari de pietre de pe piata. Pietre naturale, de la ardezie la marmura. In varietate este condimentul. Peretii din piatra naturala pot fi acoperiti cu o taietura mare sau mica. Oricum ar fi, este un material care va oferi caldura, precum si extrem de rezistent. In cadrul diferitelor acoperiri pentru fatade, acesta este unul dintre cele mai utilizate in ultimele decenii. Putem spune ca piatra naturala este unul dintre materialele care ne izoleaza cel mai bine, atat de frig, cat si de caldura. Cu siguranta este ceva asteptat si dorit pentru o fatada. In ceea ce priveste stilurile, avand in vedere varietatea mare de pietre care exista, este posibil ca acestea sa se adapteze oricarui stil decorativ.

  Diferite acoperiri pentru fatade: metal

  Metalul este intr-adevar un material foarte versatil. Il putem folosi in placarea unei fatade cu accente moderne, chiar minimaliste. Cu toate acestea, este si un material care s-ar potrivi perfect cu casele in stil industrial . De asemenea, trebuie remarcat faptul ca metalul are o mare capacitate de izolare. Da, acest material ne va tine si izolati de frig si caldura. Putem spune ca nu este cea mai ieftina placare de fatada, dar cu siguranta este o investitie foarte inteligenta, lucru care se va traduce intr-o factura mai mica pentru provizii precum incalzire. In orice caz, este indicat sa consultati acest tip de caracteristici cu firme specializate in acoperiri, cum este cazul Grupo Vertigo 2000 ., care efectueaza lucrari de amploare, cum ar fi renovarea fatadelor din cladiri .

  Culori simple pentru fatada

  Dupa ce am vazut diferitele acoperiri pentru fatade, ne putem gandi ca un perete neted si vopsit este plictisitor. Dar nu, nu este asa. Plasarea unui strat simplu cu vopsea poate da mult joc. Puteti crea cele mai creative fatade, cu culori diferite. In plus, acest finisaj poate fi perfect amestecat cu alte materiale precum cele pe care le-am mentionat anterior. Puteti lasa fundul in piatra, de exemplu, si puneti siding si vopsea deasupra.

  NU RATA

  Pudrele de proteine ​​vegane sunt bune pentru tine?

  Pudrele proteice vegane au crescut in popularitate in ultimii ani, nu doar in randul...

  Cum a ajuns Napoleon Bonaparte la putere in 1799?

  In 1799, un tanar general din Corsica a condus o lovitura de stat care l-a transformat in cel mai puternic om din Franta. Tanarul...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT