More

  In ce situatie un business nu are nevoie de o campanie SEO

  on

  |

  views

  and

  comments

  Mulți oameni cred că optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este esentiala pentru orice tip de afacere. Dar, în realitate, SEO nu este ceva de care are nevoie fiecare companie, în special întreprinderile mici cu bugete de marketing modeste. Dacă oricare dintre condițiile de mai jos se aplică companiei dvs., atunci este mai bine să investiți în alte campanii de marketing decât SEO.

  1. Volum redus de cuvinte cheie

  Specialistii iBox ne spun ca nu are prea mult rost să obținem clasamente Google pe prima pagină pentru cuvintele cheie căutate doar de câteva ori pe lună. Dacă cele mai relevante cuvinte cheie pentru afacerea dvs. au un volum minim, este puțin probabil să atingeți masa critică de clickuri necesare pentru a genera rentabilitatea investiției pentru investiția dvs. SEO. (Companiile cad în capcana investițiilor în cuvinte cheie cu volum redus, deoarece se simte bine atunci când se văd clasate bine. Morala istoriei este următoarea: urmăriți întotdeauna oportunitățile de vânzări sau veniturile generate din campania dvs. SEO și evaluați rezultatele pe baza acestora. )

  2. Concurența este prea puternică

  Dacă bugetul dvs. maxim SEO este de 1.000 USD pe lună și vă confruntați cu concurenții care cheltuiesc 20.000 USD pe lună, șansele dvs. de a obține un clasament ridicat pentru cuvintele cheie importante din punct de vedere strategic vor plasa undeva la zero. SEO în anumite industrii, cum ar fi asigurările și serviciile bancare, este dominat de câțiva jucători mari, cu buzunare foarte adânci.

  4. Bugetul dvs. este prea mic

  SEO necesită mai mult de câteva sute de dolari pe lună pentru a reuși. Producerea și comercializarea conținutului, gasirea unor oportunități de construire a legăturilor, dezvoltarea de noi tactici și o serie de alte sarcini necesită mult timp și expertiză. SEO nu se pretează la o execuție mecanică, formulată. Cât este suficient? Răspunsul la acest lucru depinde în mare măsură de concurență și de starea actuală a vizibilității dvs. organice de căutare.

  5. Aveți un produs sau un serviciu nou

  Companiile care oferă ceva cu adevărat nou au multe opțiuni de marketing interesante, dar SEO nu este una dintre ele. Dacă aveți ceva cu care oamenii nu sunt familiarizați, atunci nu îl vor căuta online. Odată ce piața s-a familiarizat cu oferta dvs. și aveți o masă critică de recunoaștere a mărcii, SEO ar putea fi o opțiune excelentă. Între timp, cautati o alta metoda care sa se potriveasca afacerii dvs. Pentru a afla mai multe despre de ce unele firme nu investesc in seo, intra pe stiridebine.ro.

  Dacă aveți vreo îndoială dacă SEO va funcționa pentru organizația dvs., atunci cel mai bun mod de acțiune este să investiți în cercetări preliminare profesionale pentru a evalua în mod corespunzător oportunitatea și costurile. Cel mai rău lucru de făcut – și cel pe care îl fac de fapt majoritatea companiilor – este căutarea în SEO. Dabblingul cu un buget redus și un efort pe jumătate nu numai că irosește bani, ci te poate conduce la o concluzie greșită, împiedicându-te să vezi adevăratul potențial al unei campanii SEO gestionate profesional. Campaniile SEO care produc rezultate încep întotdeauna cu cercetări excelente.

  Share this
  Tags

  Must-read

  Sfaturi cum si cand sa atingi o fata

  Cum rupi bariera tactila cu o fata care iti place? Este dificil sa stii cand este de ajuns si cand mergi prea departe. Daca...

  Actorul si regizorul englez Carol Reed

  Actorul Carol Reed (1906-1976) a fost un artist iscusit, despre care s-a spus ,,ca nu a depasit conditia regizorului bun meserias”. Meseria solida, stiinta...

  Cum iti dai seama ca partenerul tau este violent

  Orice relatie debuteaza cu acei fluturi in stomac din cadrul primelor intalniri. Insa, din pacate, nu toate relatiile se termina frumos sau in termeni...

  Recent articles

  More like this