Mai mult

  Servicii juridice online: oricand, oriunde

  A lua fraiele unei afaceri nu este o sarcina usoara, mai ales atunci cand trebuie sa avem tot ceea ce tine de fiscalitate, contabilitate sau proceduri de munca sub control. De aceea, o solutie buna in aceste cazuri este angajarea serviciilor unei agentii profesionale si consiliere care ne ajuta sa abordam toate aceste probleme cu cea mai inalta calitate si eficienta. Dar daca este si un serviciu  juridic online care poate fi realizat prin internet si fara a fi nevoie sa mergeti intr-un loc fizic, avantajele sunt mult mai multe.

  Pentru a mentine toate afacerile companiei noastre in ordine si a evita problemele nedorite in viitor, este intotdeauna cel mai bine sa lasati procedurile legale, economice si legale in mainile profesionistilor din domeniu care stiu perfect cum sa le faca fata.

  Ce servicii juridice online trebuie sa alegeti?

  Angajarea unui avocat online, printr-un singur clic, este un serviciu care este solicitat din ce in ce mai mult de acei utilizatori care trebuie sa economiseasca timp si calatorii.

  Firmele de avocatura sunt din ce in ce mai constiente de confortul oferit de internet. Prin urmare, optiunea de a opta pentru servicii juridice online are in prezent mult mai multi adepti.

  Consultari juridice online 

  Aveti intrebari legale? Prin intermediul unui formular pe care il puteti completa electronic, veti putea expune problema dvs. juridica. De acolo, avocatii va vor contacta prin e-mail.

  Sfaturi juridice telefonice

  Acest serviciu ofera consultanta juridica rapida, confortabila si economica. Apelul dvs. va primi un raspuns direct de catre un avocat inregistrat, cu o vasta experienta, care va va oferi indrumari pentru toate acele intrebari care pot aparea.

  Consultari juridice prin videoconferinta

  Primirea de sfaturi juridice ca si cum ai fi la birou. Datorita serviciului de videoconferinta cu un avocat, prin Skype, toate indoielile dvs. vor fi rezolvate. Completarea prealabila a unui formular este necesara si in mai putin de 24 de ore va vor contacta pentru a confirma data si ora selectate.

  Redactare de contracte si documente legale online

  Redactarea de catre avocati a tuturor tipurilor de contracte juridice si documente juridice, fara niciun tip de detasare. Completand anterior un formular online in care este expus tipul de document solicitat, un avocat va va contacta.

  Revizuirea contractului

  Daca nu cunoasteti semnificatia oricarei clauze, drepturi si obligatii contractuale, clauze abuzive sau ilegale, trebuie doar sa o comunicati astfel incat un avocat sa poata revizui totul temeinic si cu confidentialitate completa.

  Cereri pentru neplatite

  Sunt creante judiciare si extrajudiciare pentru toate tipurile de datorii, prin cerinta necesara pentru incasarea datoriilor de chirie neplatite, facturi, taxe comunitare, …

  Posibilitatea de a efectua consultari juridice si proceduri online nu implica, in niciun fel, reducerea calitatii serviciului, de catre avocatii unei firme, pentru simplul fapt de a o face intr-un mod la distanta.

  Mai presus de toate, este garantata confidentialitatea si securitatea totala a informatiilor furnizate clientului.

  Economisire de timp

  Contractul cu avocatul printr-un singur clic va permite sa aveti un program flexibil si sa economisiti timp si calatorii. Adaptarea la nevoile fiecarui client, videoconferintele, e-mailurile si telefonul ajuta la accelerarea procedurilor.

  Nivel bun de specializare

  Profesionistii care lucreaza in firme de avocatura virtuale sunt colegi si cu inalta calificare. Cu o vasta experienta in consiliere juridica cuprinzatoare si aparare a persoanelor.

  Cunoasterea noilor realitati sociale

  Noii consumatori, mai familiarizati cu noile tehnologii, cer servicii mai eficiente care sa le poata satisface asteptarile

  NU RATA

  Muzica braziliana – samba de roda si bossa nova

  Am tot incercat sa scriu pe hartie toate stilurile de muzica braziliana pe care le-am auzit. Si am adaugat stilurile despre care am auzit....

  Proastele maniere pe care sa le eviti daca esti invitat sa mananci

  A sta la masa, mai ales cand pare o simpla invitatie la masa, necesita anumite maniere pentru a respecta eticheta pe care o merita...

  Motive pentru care sa calatoresti singur

  Multi dintre noi nu plecam in vacanta daca nu avem cu cine sa o facem, lucru care este complet gresit. Atunci cand calatoresti singur...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT