Mai mult

  Sfaturi utile care te vor ajuta sa gasesti avocatul potrivit pentru cazul tau

  La un moment dat din viața ta, vei avea nevoie de un avocat. Poate că sunteți într-un caz penal, trebuie să obțineți un divorț sau ați fost rănit într-un accident de mașină. S-ar putea să vă gândiți si să vă întrebați: “Cum gasesc avocatul potrivit pentru cazul meu?” Poate fi o sarcină descurajantă căutând un avocat și punandu-va toate sperantele în cineva pe care nu-l cunoașteți. Iată un ghid simplu care va vă ajuta să alegeți avocatul potrivit pentru cazul dvs.

  1. Întrebați-vă: “Voi fi confortabil vorbind cu această persoană?”

  Când vorbești cu un avocat despre situatia ta, este mai mult decat important sa te simti confortabil. Daca nu te simti confortabil, atunci nici avocatul respectiv nu se va putea ocupa cum trebuie de situatia ta. Dar un lucru pe care trebuie să-l luati in considerare cu adevărat este daca va simtiti confortabil vorbind cu această persoană. Va trebui să vorbești despre unele lucruri care te-ar putea face inconfortabil, lucruri de care nu poți fi mândru. Trebuie să știți că avocatul dvs. nu va judecă. El va trebui să vă facă să vă simțiți confortabil, astfel încât să ii puteți da toate informațiile pe care trebuie să le cunoască astfel incat să vă ajute cel mai bine. Asadar, luati in considerare acest lucru atunci cand sunteti in cautarea unui avocat. In caz de uzucapiune, poti afla mai multe informatii de pe https://ad-avocat.ro/uzucapiunea-conform-codului-civil/.

  2. Întrebați: “Care este planul principal și care este planul de backup pentru tipul meu de caz?”

  Când o persoană intră în biroul unui avocat, aceasta va dori, în general, sa stie ce se va întâmpla în cazul sau. Aceasta este o întrebare greșită. Orice avocat care răspunde la ceea ce se va întâmpla după ce a auzit doar un set limitat de fapte în cazul dvs. și numai partea dvs. a povestirii, nu este un profesionist. Este o oportunitate pentru avocat să vă spună cel mai bun scenariu de caz. Chiar si un avocat cu experienta care s-a mai ocupat in trecut de astfel de cazuri, nu are cum sa iti ofere un raspuns sigur. Iti poate spune care sunt sansele de castig, insa nu iti va da un raspuns 100% sigur.

  3. Întrebați: “Cine va fi implicat în cazul meu?”

  In anumite situatii, este posibil ca avocatul sa mai lucreze cu altcineva la cazul tau. Insa, pentru o colaborare eficienta, iti recomandam sa apelezi la serviciile juridice online. Afla mai multe despre acestea accesand ziaruldeiasi.ro. Nu intotdeauna avocatii se ocupa doar ei de un anumit caz. De cele mai multe ori vor avea un asistent care ii va ajuta. Prin urmare, nu ezita si intreaba-ti avocatul despre cealalta persoana care va fi implicata in rezolvarea cazului tau. Este bine de stiut pe cine sa suni pentru diverse informatii, atunci cand avocatul nu iti poate raspunde la telefon.

  4. Întrebați avocatul: “Am nevoie de un avocat pentru cazul meu?”

  Nu vă fie frică să întrebați un specialist juridic dacă aveți de fapt nevoie de un avocat pentru situația dvs. particulară. Dacă cineva vă va spune că nu aveți nevoie să angajați un avocat pentru această situație particulară, atunci tineti cont de acest sfat. 

  NU RATA

  Culori de istorie, culori la moda

  Puterea culorilor este imensa, iar in moda totul se joaca la nivelul nuantelor. Rosu, albastru, verde se regasesc in fiecare sezon dar mereu alta...

  Incearca cel mai nou serviciu de consultanta juridica

  Am vazut cum in ultimul an tot mai multe afaceri au inceput sa se indrepte spre o dezvoltare in plan online, pentru a-si putea...

  Am pierdut copilul mult iubit!

  „Buna, Am o poveste pe suflet, nu si o conluzie pentru ea insa am decis sa va scriu doar pentru a ma elibera poate. Sunt...

  RECENTE

  PE ACELASI SUBIECT