Mai mult

  PlayStation Now: Cum sa va inscrieti pentru versiunea beta

  Ghid pentru a va inscrie la noul serviciu de jocuri video cu abonament Sony

  Sony a anuntat ca PlayStation Now , serviciul de jocuri video de streaming prin abonament, soseste in mai multe tari europene , incepand cu o versiune beta sau de proba incepand din februarie , astfel incat jucatorii care doresc sa faca acest lucru sa poata incepe testarea serviciului. Din acest motiv, va oferim un ghid complet pentru inscrierea la PlayStation Now beta , precum si informatii despre acest nou serviciu Sony cu acces la un catalog de peste 600 de titluri PS2, PS3 si PS4 .

  Cum sa va inscrieti pentru PlayStation Now beta

  Pentru a va inscrie in faza beta a PlayStation Now trebuie sa mergem pe site-ul sau oficial, unde vom fi informati ca trebuie sa avem peste 18 ani pentru a avea acces si o lista de tari compatibile cu beta, printre care si Spania.

  Deja pe pagina principala a beta a site-ului oficial PlayStation Now, trebuie sa coboram la titlul Va rugam sa introduceti ID-ul dumneavoastra PlayStation Network Online . Chiar mai jos vom gasi un camp necompletat cu un exemplu de nume ID , unde trebuie sa scriem ID-ul nostru PlayStation Network , adica numele de utilizator al ecosistemului PlayStation.

  Odata introdus, trebuie sa bifam caseta Prin pacalirea acestei casete accept Acordul Confidential de Testare Pre-Lansare , care nu este altceva decat acordul legal de acceptare a bazelor beta; daca suntem interesati de ele, putem oricand sa facem clic pe linkul furnizat. Dupa ce am bifat aceasta caseta, putem continua sa apasam butonul Trimitere .

  Odata ce ne-am inregistrat, pagina insasi ne va informa ca procesul a fost deja finalizat cu un Toate terminate! Urmatorul pas va fi sa asteptam un e-mail de la PlayStation unde vom fi informati daca sistemul a acceptat utilizatorul nostru sa participe la PlayStation Now beta; Evident, acest e-mail trebuie sa fie cel legat la contul nostru PlayStation.

  Ce este PlayStation Now?

  In linii mari, PlayStation Now este Netflix-ul jocurilor video Sony, un catalog cu peste 600 de jocuri video de pe PS2, PS3 si PS4 pe care utilizatorii le pot accesa prin streaming in schimbul unui abonament platit, adica joc pe cloud fara trebuie sa descarcati jocuri video pentru a le juca. In acest sens, nu va fi necesar sa aveti un sistem PlayStation 4 pentru a va bucura de serviciu, deoarece acesta poate fi rulat si de pe un PC .

  De asemenea, vom avea si optiunea de a descarca anumite titluri pe PS4 , multe dintre ele de pe PS2 si PS4, asa ca nu vom depinde doar de viteza conexiunii noastre pentru a rula jocurile cu o calitate minima. Desigur, pentru a juca jocuri video PlayStation Now doar prin streaming, vom avea nevoie de o conexiune cu o banda larga de cel putin 5 Mbps , desi este probabil ca si mai multa latime de banda sa fie necesara pentru a ne bucura de o fluiditate acceptabila a jocului.

  Modurile multiplayer ale jocurilor care le au vor fi disponibile si pe PlayStation Now, desi pentru a le accesa va trebui sa descarcam o aplicatie oficiala pentru PC de pe site-ul oficial; In plus, daca ne jucam pe PC, putem folosi controlerul oficial PS4 , DualShock 4 .

  Pretul PlayStation Now

  Desi preturile oficiale nu au fost anuntate definitiv pana la lansarea oficiala a serviciului, pe site-ul oficial PlayStation Now sunt notate doua sume convertite in euro. Astfel, un abonament oficial ar costa 14,99 euro , in timp ce un abonament anual ar costa 99,99 euro . Va trebui sa asteptam lansarea finala a serviciului pentru a cunoaste preturile exacte, desi acestea nu ar trebui sa fie departe de aceste sume.

   NU RATA

   Avantajele serviciului de avocat online

   Tot mai multi oameni fac anchete, de tot felul, inclusiv intrebari juridice, prin internet. La apogeul exploziei tehnologice si cand lumea digitala predomina ca...

   Ce este GFE? Experienta prietenei explicata

   Daca ati rasfoit site-urile de excorte, s-ar putea sa fi dat peste un serviciu numit „prietena experienta” sau GFE. De obicei, este mult mai...

   Toamna parul revine in forma maxima cu produsele Gerovital Plant Tratament

   Dupa o vara care a adus temperaturi ridicate, zile lungi la plaja, ore de relaxare la piscina, excursii planuite sau spontane si soare din...

   RECENTE

   PE ACELASI SUBIECT